Sivut

tausta

5.5.2011

Kultaisen lakan metsästys

Mulla on jo pitkään ollut kauhea puutos lakkakokoelmassa. Mulla ei ole ollut kultaista lakkaa. Se on niin perusväri, et ihan ihmetyttää miten sellainen on jäänyt ostamatta. Vuoden alussa olisin sitä johonkin tarvinnut ja aloitin metsästyksen, nyt viimein sain sen päätökseen. Täydellisen kulta-lakan löysin Models Ownilta, tuolta pettämättömältä kumppanilta! Kultalakka ei ollut vanha tuttu, 25 Carat Gold, vaan noin kuukausi sitten Suomeen rantautunut Gold Rush, joka oli halpisversio Models Ownin oikeasta kullasta tehdylle lakalle. En ollut kultalakan täydellisyydestä varma vielä napatessani sen Seppälästä mukaan, mut ekan kerran testattuani ei ollut epäilystäkään siitä, etteikö tää olis ollut just sitä mitä olen etsinyt.


Gold Rush on upea lakka, etenkin auringonpaisteessa, jota kuvaushetkellä ei ihan hirveesti ollut. Se on tollainen kellertävän kultainen, jossa ei pigmenttiä ollut juuri ollenkaan, mut kultashimmeriä sitäkin enemmän, ellei peräti koko lakka ollut pelkästään shimmeriä. Toisin kuin useimmat Models Ownit, tää vaati just sen pigmentittömyyden takia kolme kerrosta, mut kyl se on tän kimaltelun arvoista!


Laitoin vielä päälle Bundle Monsterin laatoista BM18 ja BM20 kokokynnenkuviota ja kynnenkärjen kuviota. Tää oli eka kerta kun kokeilin kokokynnen kuviota, jotka oli kyl ihan liian pieniä, joten antakaa anteeksi suttuisuus. :D Onneks posti toi mulle tällä viikolla Bundlen uudet laatat, joissa kokokynnen kuviot on isompia. Niistä lisää myöhemmin tällä viikolla. :) (Ja siis en voittanut niitä facebookin kilpailussa, vaan tilasin ihan itse)


Näytän nämäkin tähän loppuun vielä. Yksiväriset kynnet, jossa Color Clubin Ultra-Astralia. Pinkkiä lakkaa, jonka seassa on hileitä, jotka näkyvät kirkkaassa valossa kaikissa sateenkaaren väreissä. Tykkään tosi paljon! Ostimme tämän ensin Dazzlingille myyntiin, mutta tarpeeksi kauan katteltuani sitä pulloa, jota kukaan ei pariin viikkoon halunnut ostaa, sekä erään sattuman seurauksena nappasin tämän itelleni. :D Tästä tulee varmasti yks "hätälakka", sellanen joka menee loistavasti ilman koristeluitakin, jos ei ehdi taiteilla mitään ihmeellistä. :)

Mikä on teidän täydellinen kultainen lakkanne? :)

12 kommenttia:

 1. Mul ei oo kultasta lakkaa .-(. Mutta noi sun kynnet missä on tota kultasta lakkaa on hienot! Toi pinkki lakka on myös hieno.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kultaiset kynnet! Mäkin suunnittelin kultaisen lakan ostoa tällä viikolla(olisin halunnu tehdä Rohkelikko-kynnet), ja vois toivoa että toi Gold Rush löytyis lähi-Seppälästä(valikoimat vähän joka Seppälässä sitä sun tätä...).. :--D

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Miullakaan ei ole kultaista lakkaa. Apuwa..

  VastaaPoista
 4. kultalakat on tosiaan nykyään vähässä!:(

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Maailman paras kultainen lakka on China Glazen Midnight kiss!! :)

  VastaaPoista
 7. Hei olisi aivan mahtavaa jos voisitte Dazzling nailsissa myydä Bundle monster laatta paketteja! Haluaisin Bundle monsterin laatat älyttömän kovasti, mutta ikä eikä rohkeus riitä ulkomailta tilaamiseen :(

  VastaaPoista
 8. pakko tulla vielä erikseen kiittämään tästä kultalakka-vinkistä! Riensin tänään paikalliseen seppälään tarkastamaan oisko uusia lakkoja tullut - ja koko rivistöhän siellä oli täynnä! <3

  VastaaPoista
 9. Kas, muillakin ollut vajausta kultalakoissa! Ja mä kun luulin olevani ainoa. :)

  Pinja, itseasias me odotellaan just pakettia saapuvaks... Ollaan odotettu sitä jo yli viis viikkoo. Tilasin myös itelleni viime viikolla just ton uuden paketin, ja se sit taas tuli noin neljässä päivässä. :D Mut me aiotaan myydä niitä yksittäisinä laattoina, et monelle riittäis. Voitais kyl harkita jotain sellasta diiliä, et jos joku haluaa koko paketin, niin tilattais erikseen sit koko paketteja halukkaille. Täytyy jutskata Ninan kanssa!

  Keijju, hieno juttu! Kiva et munsta oli apua! :)

  Toivottavasti Nora löytää myös Seppälästä kunnon valikoimat. :)

  Kiitos myös muille kommentoineille!

  VastaaPoista
 10. Jostain syystä minulle iski suunnaton himo hakea tuo kultalakka omaankin hyllyyn *__* ♥

  VastaaPoista
 11. Anonyymi3/6/11 09:52

  Nyt pisti silmiin tuo, että olette ostaneet lakan Dazzlingille myyntiin... Onko teillä Y-tunnus?
  Tiesittehän, että omaa omaisuuttaan voi myydää 1000€n asti ilman verottajan siihn puuttumista.
  Mutta jos ostatte vartavasten jotain tuotteita myyntiin, niin kyllä siitä verot pitää maksaa!
  Samoin YEL-maksut sun muut.

  En halua olla ilkeä, mutta tämä saattaa kaatua vielä teidän niskaan ja verottaja ei ole kovin mukava jos lähtee karhuamaan!
  Suosittelen y-tunnuksen käyttöönottoa!
  Syötte periaatteessa laillisesti toimivien yritysten kuormasta.

  -Eliisa

  VastaaPoista
 12. Ihana lakka! Käyn itsekin ostamassa heti huomenna! Hypistelin joskus sitä, mutta en uskaltanut ostaa kun en tiennyt millainen on kynnellä:) Itsellä on tähän asti toiminut tosi hyvin Goshin kultainen lakka, josta tykkään tosi paljon:)

  VastaaPoista