Sivut

tausta

10.5.2011

Jätskikynnet: Kingis Suklaa-kirsikka

Noniin, sitten lähtee käyntiin Jätskikynnet-juttusarja. Ideana on siis kesän aikana maistella kaikki uutuusjätskit, ja tehdä niistä lakkaukset. Lakkaukset teen jätskin maun, ulkonäön tai tuntemusten inspiroimana. Jokasesta postauksesta löytyy myös tutoriaali lakkausten tekoon, sekä totta kai arvostelut itse jätskistä.

Ja tarkotus ei siis tosiaan ole matkia Charming Nailsin jädeviikkoa, joka hänellä oli keväällä, ainoa yhdistävä tekijä näissä on kynsilakka ja jäätelö. :)

Ensimmäisenä halusin kokeilla Kingiksen uutta Suklaa-kirsikkaa. Suomesta saa ihan liian vähän kirsikan makuisia juttuja (=Lidlin kirsikka-jogurtti, siinä se), vaikka rakastan sellasia. Niinpä säntäsin melkeen heti kauppaan nähdessäni tästä mainoksen.Mmm, haukkaanpas oikeen kunnon palasen! Ääää, pthyi, mitä ihmeen myrkkyä ne on sinne laittanu? Näyttää suklaalta ja kirsikoilta, mut maistuu siltä, kun jois seinämaalia...Ahaa, sellanen pikkuseikka unohtui mainita. Rommisuklaan makuista jäätelöä. Hyyyh! Munsta ei ainakaan merirosvoa tule, jos ne ton makusta tavaraa litkii!

Söin sen jätskin silti kokonaan, vaiks mieluummin oisin järsiny vaiks koivunoksaa...

Kynnet tein lähinnä ton ihanan pinkin kääreen perusteella, ja tässä teille videotuto niistä!

 

Nämä kynnet vaikutti vähän tylsiltä aluks, mut sit kun olin niitä pari tuntia kattellut, tykkäsinkin niistä aika paljon! Ne on yksinkertaset, mut töpöttely toi niihin eloa. :)

Onko joku muu erehtynyt maistamaan tuota petollista rommijäätelöä?

15 kommenttia:

 1. Hauska idea tää jätskiviikko! :) En ole onneksi erehtynyt rommijätskiä syömään, vaikka rommirusina-pallojätski taisikin olla ihan hyvää. ;D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kauhealta :D Siis rommijäätelö :D Hyih. En oikein saa selvää tuosta kuvasta mutta video kertookin enemmän kuin tuhat san.. siis kuvaa.

  VastaaPoista
 3. Höh, just kun kattelin kaupassa että on varmaan hyvää jätskiä (kirsikka♥), mutta en mä rommista tykkää :(

  Anyways, kivat kynnet!

  VastaaPoista
 4. Mmmm, mun mielestä kuulostaa kyllä hyvältä :) Täytyypi maistaa, vaikken yleensä mikään suuri jätskin ystävä ole (rommin ja kirsikoiden kyllä :D ).
  Uusista jätskimauista vielä, ukko osti tänään jonkin popkorni-kinuski tuutin (pingviini??) ja oli ihan mielettömän hyvää, ja maistui jopa popparille (ja kinuskillekkin) :)

  Ja hyvä idea tämä. Ja kauniit kynnet.

  VastaaPoista
 5. Sonne, mäkin oon mun mielest joskus jotai rommirusina-jätskii maistanu, siitäkää en tykänny, mut se oli kyl paljon makeempaa Kingikseen verrattuna. :S

  Nunnu, no hyvä et videost selvis! :)

  mmajee, joo, parempi vaa hakee Lidlist sitä "vatsaystävällistä" kirsikkajukuu ja iskee pakkaseen, kunnes se on jääs ja leikkii et se on jätskii. :D

  Pulilakka, kerro sit ihmees maistusko se hyvältä sun mielestä, kun kerran tykkäät rommin mausta. :D Oon kans kuullu tost poppari-jätskistä, ja varmasti menee testaukseen! :)

  VastaaPoista
 6. Ekana kun luin tätä postausta olin silleen nomnom kirsikkaa, tota täytyy maistaa :)) Ja sit hyihyihyi, en varmana syö!

  Mut ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
 7. Mä en nyt tota jäätelöä kommentoi ku en oo niin kovasti makeen ystävä. :D Mutta! Niin siis laitatko sä tota hilettä niinku sen H&M lakan päälle?

  VastaaPoista
 8. Yhyy ehdin jo innostua että kirsikkajätskiä, jee! Mut et rommisuklaa.... ei mitään rommia :(
  Kiva idea tää! :)

  VastaaPoista
 9. Em, kiitti! :)

  LeCianne, joo, piirsin H&M-lakalla joidenkin leimakuvioiden ääriviivat ja kaasin hilettä päälle > osa kuvioista on hilekuorrutteisia. :)

  Mawwillekin kiitokset! :)

  Tää oliki nyt hyvä kun tuli varotettu monta kirsikan ystävää. :D

  VastaaPoista
 10. Olen ihan samaa mieltä siinä että Suomesta saa liian vähän kirsikan makuisia juttuja! Ja sitten ne pitää vielä pilata jollain rommijäätelöllä... HYI! xD

  Taggasin sulle palkinnon blogissani! :)
  http://banananails.blogspot.com/2011/05/award-did-u-know-this-about-me.html

  VastaaPoista
 11. Hyi että, olen! Se oli pettymyksistä pahin :((((((
  Mut kynnet oli ihanat :DD :3

  VastaaPoista
 12. Siis _rommi_jäätelöä? Mitä sontaa niilläkin on aivojen paikalla.. Pthui.

  Tähän väliin "ajankohtainen" kysymys, että mistä oot hommannu sun kynsilakkakiekot? Siis ne, joihin laitetaan aina yhteen "kynteen" yhtä lakkaa? osaanselittää.com

  VastaaPoista
 13. Kiitos Banana palkinnosta! Katotaan koska ehdin saada sen blogiin asti! :)

  Arco Iris, hyvä et toinenkin sitä maistanut nyt totes sen kauheeks. :D

  Anonyymi, olen ostanut ne Ebaysta. (global.ebay.com) Laita hakusanaksi esim. "nail display wheel", jos haluat niitä sieltä kurkkia. Toki jos ulkomailta tilaaminen ei innosta, meille on tulossa Dazzling Nailsille (linkki sivupalkissa oikealla "Mynnissä koristelutuotteita") niitä myös myyntiin edullisin hinnoin. :) Kannattaa vaikka sähköpostilla laittaa varausta tulemaan, ne viedään aina käsistä! :)

  VastaaPoista
 14. Hauskat kynnet :) olin ensin innoissani tuosta jätskistä mutta rommia...yök!

  VastaaPoista
 15. oi, oot taitava! (:

  VastaaPoista