Sivut

tausta

13.4.2011

Kukkia ja kevättulvia!

Hahaa, sainpas postattua keskellä viikkoa! Tosin mun pitäis olla jo nukkumassa... Olen tänään ollut koko päivän maalaamassa Ninan kämppää. Alotin aamulla yhdeksän jälkeen ja aika tasan 12 tuntia sen jälkeen lopetin. Ja aamulla tietysti tuli viestiä, et haluunko huomenna töihin. Totta kai, ja sen takii pitäis jo olla nukkumassa! :o

No mut nyt kynsiin taas. Tällä kertaa päätin kevään kunniaksi laittaa kuivakukkia kynsille. En niitä itse ostaisi, mut sain niitä kaupan päälle tilatessani jotain timantteja.

Lakkoina käytin Misan valkoista shimmerlakkaa, Rimmelin aprikoosille tuoksuvaa lakkaa ja Wild&Crazyn korallista lakkaa kultaisella shimmerillä. Muut paitsi Misa oli ekaa kertaa käytössä. Rimmelin tuoksulakka tuoksui ihanan hedelmäiselle siihen asti, kunnes vetelin sen päälle Cesarsshopin päällyslakat, jotka haisee ihan järkyttävälle. Onneksi se haju haihtuu lakan kuivuttua, mut se kyl peitti alleen Rimmelin tuoksut täysin. :(


Tältä ne kuivakukkaset näytti. Ne olis toki voinu käyttää taiteellisemminkin, mut kokeilin ekaa kertaa, niin leikkelin niitä vaan tosta erikses ja liimasin kynnelle sen pikaliimankorvikkeen (=se edellämainittu päällyslakka) avulla. Jotenkin en innostunut kukista yhtään. Ne oli niin kuivia ja kuolleita. Haluun mun kukkaset elävinä. :S  Munsta vaan paljon kivemmännäkösiä kukkasia saa aikaan esim. akryylimaaleilla, mut kyl kuivakukkasetkin on ihan ovela keksintö kynsienkoristeluun. :)Sitten vielä ihan eri aiheisiin, mikäli mun läppärin akku vielä kestää. Kuvia siis kevättulvista täältä Aurajoen alkulähteiltä. No ehkei nyt ihan niin kaukaa, mut matkan varrelta kumminkin. :)


Wooooosh!


Ninankin raahasin kattomaan kuohuja, kun se raukka näki tän viimeks syksyllä, jollon siel kivien välissä meni vaan yks pieni liru. Nyt on vähän komiampaa!


Ja lopuksi vielä takaisin kynsiin. Näin ihanilta näytti mun juurilakkaamani kynnet päivän maalaamisen jälkeen, josta varmaan kaks tuntii meni liotellessa käsiä vedessä, kun se vitsin maali imeyty niihin teloihin ja niis oli kiva peseminen! :S Mutta tästä lisää loppuviikosta, nyt hyvät yöt! ;)3 kommenttia:

 1. sori va mut nä on siun rumimmat lakkaukset ikinä! :D Hirveet... mut tajuan jos kerta kuivakukkia käytit ym;D oottelen innolla seuraavia HIENOJA lakkauksi =)

  VastaaPoista
 2. Mä en ihan syttynyt noista kynsistä tällä kertaa, niistä puuttui "se jokin"... Jos ymmärrät... Tai, no, näin... ;DD
  Mutta, kävittekö ninaisen kanssa Nautelan koskella, mä meinaan käyn siellä joka kevät :)

  VastaaPoista
 3. No höh, en näit nyt parhaimpina lakkauksina sentään pitänyt, mut en näit kyl rumiks sanois. :S Mut ei se mitään, kiitos palautteesta! :)

  Arco Iris, jups, nautsilla oltiin. :)

  VastaaPoista