Sivut

tausta

16.4.2011

Uutta blogissa

Lisäilin blogiin vähän uutta vanhaa sisältöä. Vasemmalta sivupalkista löytyy nyt uusia osioita, jotka siellä jo viime syksynä keikkuivat, mutta otin ne myöhemmin pois. Olen niitä jo jonkin aikaa kaipaillut takaisin, ja nyt sain viimein lisättyä ne! :)

Mailman, I'm waiting!- osiosta löytyy juttuja, joita odottelen maailmalta saapuvaksi. Joskus sieltä saattaa löytyä myös Dazzling Nailsille tulevaa tavaraa, mutta koska usein testaamme niitä itse ensin ja otamme osan omaan käyttöömme, ilmoitan niistä blogini puolella myös.

Coming soon... or later - osiosta voi tarkastella mitä on tulossa, postauksia ja lakkauksia. Yksi iso juttusarja tulee nyt olemaan uutuusjätskien testaus. Jäätelön ystävänä haluan joka kesä testata kaikki uutuudet, ja haluan tietysti jakaa testitulokset täällä. Jokaiseen jäätelöön teen lisäksi siihen sopivat lakkaukset, onhan tämä kynsiblogi!

Viimeiseksi vielä pieni pyyntö. Nyt on facebookissa alkanut Bundle Monsterin kilpailussa äänestys. Siellä on myös minun lakkaukseni ehdokkaana. Bundle Monster antaa 25:lle eniten ääniä saaneelle lakkaukselle uuden laattasettinsä. Voisin vaikka luvata, että jos äänestätte minut 25 parhaan joukkoon, arvon pari laattaa lukijoiden kesken. Äänestää saa kerran päivässä, joten kaikki äänestämään! Aikaa on ensi keskiviikkoon asti. Muistakaa äänestettyänne jakaa seinällänne linkki lakkauksiini (FB ehdottaa sitä automaattisesti). Kiitos!

Tästä äänestämään!

5 kommenttia:

 1. Eikös tuohon bundle monsterin lakkauskilpailuun kriteerinä ollu, että koriselut pitää tehdä nimenomaan bm laatoilla.? Mun mielestä noissa sun kynsissä ei ollu koristeluja niillä :D
  Mutta oikase toki jos olen väärässä! =)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun lisäsit noi jutut sivupalkkiin ;D Odotan tosi innolla tulevia juttuja, etenkin noita balettikynsiä! :) Samoin remonttipostaus ja Tsernobyl-kynnet XD En malta oottaa, ja totta kai ittekkin kun oon jäätelön jumaloia niin toi jätskitestaus on paikallaan! :))

  VastaaPoista
 3. Mä matkin nyt törkeesti ja pistän kans tollasen mailman, i'm waiting -laatikkoisen blogiini :) En siis tietenkään otsikoi sitä samalla tavalla! :D Jospa et pahastu... Onhan tuommosia kyllä monissa blogeissa :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, ei vaan siin oli, et pitää olla käytetty lakkauksissa jotain Bundle Monsterin kynsienkoristelutuotteita. Niillä on myös timantteja ym., ei pelkästään laattoja. :) Ja nehän on ite käynyt läpi noi kaikki kuvat ennen julkaisua, et kyl ne sit olis mulle älähtäny, jos ei olis ollu sääntöjen mukaiset kynnet. :)

  Arco Iris, kiva et on tulossa sua kiinnostavii postauksii! :)

  Hantta, en toki pahastu, eihän idea ollu mun kuitenkaa. :D Se on sitäpaitsi kiva kattoo mitä muut on tilailleet, ni pääsenpähä nyt kyylää sunki ostoksii. :)

  VastaaPoista
 5. oi vitsi jäätelöjen testaus ja lakkaukset kuulostaa hyvältä, innolla odottelen :D

  VastaaPoista