Sivut

tausta

27.3.2011

Kuvahaaste osa I

Noniin, vuorokauden viime hetkille menee tämä, mut ei se mitään! Ehdotuksia kuvattavakai tuli yli 75, joten hoidan homman kahdessa osassa. Tapani mukaan avaan kuvien tarkoitusta sanallisesti. Tietty olisi hienoa jättää asiat teidän arvailujenne varaan, mutta tässä samalla opitte munsta yhtä sun toista, kun kerron hieman lisää kuvista. Tossa viikolla kuvatessa tuli vähän sellanenkin olo, että paljastanko jo liikaakin itsestäni, mut höh, mitä nyt en tekisi lukijoitteni hyväksi! No itseasias aika paljonki jäis tekemäti mut nii... Ehkä mennään sit jo niihin kuviin :P

Lähdetään liikkeelle tutusta ja turvallisesta; kynsistä!


Lempilakkasi?

Ai yks vaan? Öööö, no täs on kärkikolmikko. Nfu.Oh´n hopeinen holo on edelleen rakkaus (nro 61). Samoin Orlyn Halley´s Comet ja Models Ownin Lili´s pink. Kaikki on tollasia superkimaltavia, joten taidan olla aika harakka. :D


Lempifimo?

Munsta tuntuu et oon hirveen tylsä nyt, mut rakastan noit appelsiini/sitruunafimoi. Ne on niin raikkaan värisiä ja muutenkin tykkään hedelmistä niin ulkonäöltään kuin maultaankin.


Kynnet ilman lakkaa.

Hui, onneks tein tän vast nyt. Ei ollut nimittäin riikinkukkojen poiston jälkeen kynnet kovin kauniit. :S


Vanulappu lakkojen poiston jälkeen.

Accessorizen lakat vähemmän kauniina. :D


Lemppari kynsienkoristelutuotteesi?

No sori, taas oon tylsä, kun valitsin tällasia perustimantteja. Mut ne vaan on niin monikäyttösiä, siks valitsin ne. :)


Lempisabluunasi?

En ihan tajunnut mitä sabluunalla haettiin, mut veikkasin konad-laattoja. :) Ja taas hedelmiä! Ne vaan on niin herkullisen näkösiä, niit voisin laittaa vaiks joka lakkaukseen¨!


Paikka, jossa lakkaat kynsiäsi?

Mun kirjotuspöytä, jos vaan luonnonvalo riittää. Mun huoneessa on ihmeen huonot lamput, ja iltasin jos lakkaan, siirryn olohuoneeseen. Mut aina täytyy olla jotain muutakin tekemistä. Mun huoneessa oon samalla tietokoneella ja olohuoneessa katon tv:tä.

Jatketaas tästä sit mun huoneeseen...



Vaatekaappisi.

Vaatekaappina toimii vanha mappihylly, johon on tehty ovet. Paljon sinne ei enää mahdu kirppislöytöjä, joten haussa on uus kaappi. Mun huoneessa on tosi matala katto ja seinätilaa on vähän, joten sen täytyy olla matala, eikä kovin syvä, mut samalla tilava, joten ei oo helppo tehtävä! Oikeella vielä mun vaaterekki, jossa on kenkiä ja mekkoja.


Huoneesi ovi.

Hei, olen Crayon 20 vee, ja mun huoneen ovessa roikkuu pölyttymässä ihanat kukkaoviverhot ja taidetta yläasteajoilta... Ja kyllä, mun huoneessa on pinkit seinät ja käytävässä kirkkaan vihreet. :D


Huoneesi ovenkahva.



Kellosi.

Mulla on kaks kelloa, jotka molemmat piti kuvata. Ylempi on Barbie-kirjakerhosta, maalasin sen ja tein siitä vaikka kuinka hienon, jonka jälkeen se kävi ihan omia aikojaan. Koristeena toimiva. Alempi on Ikean ihana kaappikello, rakastan sitä ja noita hyllyjä! Päällä hengailee mun Mariposa-keijubarbie.


Sänky heräämisen jälkeen.



Sänkysi.

Lakanatki näköjää vaihtus täs välis. :)


Mattosi.


Ikkunasi.

Jee, kunnon landemaisemat! Toi tossa puiden takana on pelto, joten mulla on ihan aitiopaikka katella kesäsin viljan kypsymistä! Ja huomatkaa, miten ne söpöt pikku talitintit ovat taas talven aikana repineet mun hyttysverkon piloille...

Ja loppuun vielä vaatteita, koruja ja meikkejä.



Lempikenkäsi.

Lakkiaskengiksi ostetut. Todella näyttävät jalassa ja älyttömän mukavat kävellä. Näissä onnistuu vaikka koko päivän shoppailu kesäisin!


Lempikenkiesi pohja.



Lempisukkasi.

Ihanku mä mitää osaisin päättää. Taas kolmet lempparina. Kahdet ylimmäiset Accessorizesta, alimmat mallia H&M. Tykkään sukissa söpöistä kuvioista, kuten huomaatte. Mut sellasista muka-söpöistä en tykkää, kuten sellasist mulkosilmäsistä eläimistä tms.



Käytössä oleva laukku.

Mulla on oikeesti laukkukriisi. Isompiin menoihin mulla on toi Paavo-kassi, mut mulla ei oo mitää käsilaukkuu. Nyt otin käyttöön ton kirppikseltä löydetyn liilan kukikkaan, kun klipsillinen Ivana Helsingin Bambi-laukku (Cosmopolitanin tilaajalahja) meni pesuun mansikkakiisselin yliannostuksen takia. Olen ettinyt käsilaukkua varmaan viis vuotta tuloksetta. Sen pitäis olla värikäs, siin sais olla jotain söpöä killutinta, sen pitäis sopii moniin vaatteisiin, ois hyvä jos se ois nahkaa, mut tykkään kyl enempi kankaan ulkonäöstä, kuviollinen olis tosi kiva jne...


Lempihajuvetesi/ käytössä oleva hajuvesi.

No, tää on mun ainoa hajuvesi, enkä ees käytä tätä. Käytin tätä varmaan koko lukion kakkosen ajan, mut en enää oikee osaa käyttää hajuvesii. Ehkä Lontoosta löytyis toukokuussa joku kiva...


Korusi.

Hienosti lattialle asetellut kaulakorut. Ennen käytin isoja ja näyttäviä kaulakoruja, mut nykyään suosin vähän pienempiä. Tosin löytyy niit isojakin!


Korusi. //Sormukset.


Korusi. // Rannekorut + sormukset toiseen kertaan.


Lempikorusi.

Noi pallerokorvikset on niin ihanat! Ne ei oikeesti oo ihan noin tummat. Ostettu aikanaan Glitteristä.


Korusi. //Korvikset.


Rakkain korusi.

Sain tämän vanhemmiltani joskus ala-asteella. Otan sen vain suihkuun mennessäni pois. Se on mennyt takaata katki, mut ei se haittaa, kun se on niin jämäkkä, et se pysyy silti hyvin muodossaan. Pitäis vaan joskus mennä korjauttaa se.  


Deodoranttisi.

Jes, viimein syy kertoa tästä! Tää on niin maailmankaikkeuden paras deodorantti. Olen vuosien varrella kokeillut tosi monia deodorantteja, ja ne kaikki on ollut tavalla tai toisella huonoja. Tää on kuitenkin korkean hintansa väärti. Pitää kainalot kuivana lupaamansa 48h ja tuoksukin on ihanan hempeä. Tää siis maksaa yli 8e, mut se ei oo paha hinta, koska tää kestää yli puol vuotta. Suosittelen!


Meikkipussisi sisältö.

Jos totta puhutaan, niin mulla ei ees nykyään oo meikkipussia mukana. Ainoastaan huulirasvaa useimmiten. Mut jos meen esim. yökylään, nää otan mukaan.


Meikkipussisi.

Kirppislöytö, jossa aivan ihanat värit! Varmaan miljoona vuotta vanha, tekonahkainen pussukka.


Ripsivärisi harjaosa.

Ja sopis toi Accessorizen kynsilakka niin hyvin tohon korkkiin, et piti sormetkin viel jättää kuvaan. :)



Ja näin päättyi kuvahaasteen ykkösosa. Kakkososan teen joskus ensi viikolla. Silloin myös luvassa ohjeet Bundle Monsterin laattojen tilaamiseen Amazonista!

8 kommenttia:

  1. Apuaaa sulla on niin paljon kaikkee kivaa että ihan kateelliseksi tulin :(

    VastaaPoista
  2. Hienoja juttuja!<3:)

    VastaaPoista
  3. Ihania Paavo Pesusieni juttuja! <3

    VastaaPoista
  4. Oumai, sulla on kaikkea kadehdittavan ihanaa! <3
    Eniten mua innosti noiden sun lempikenkien (meinasin kirjottaa lemmikkikenkien :D) pohja! Ihanat <3

    Näyttää muuten siltä että asut jossain vähän "metsemmässä" oonko ihan väärässä? :9 Tai, ainaki käyt töissä keskustan tuntumassako?
    (Jos haluut säilyttää yksityisyytes, ei tartte vastata ;D)

    VastaaPoista
  5. *W* oioi<33 ihania tavaroita :D varsinki toi paavo pesusieni laukku<33 *w*

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus :). Jotenkin tykästyin tuohon kuvaan missä sormissa on kaikki sormukset ^^. Todella soma tuo vanhemmiltasi saatu sormus.

    "Vanulappu lakkojen poiston jälkeen. "
    Ai kamala katoin että siinä on teurastettu ja puoliksi sahattu rusakko :'DDD.

    VastaaPoista
  7. Kivoja kuvia! /(: alanki lukemaan sun blogia, on meinaan kivan olonen!

    VastaaPoista
  8. Hihii, kiitos kommenteista! En ole ehtinyt aiemmin vastaamaan, kun on ollut olevinas niin kiire viikko. :)

    Arco Iris, jep vähän metässä asun. Täält on kakskyt kilsaa Turun keskustaan. Työpaikalta varmaan kymmenen, et ei sekään nyt niin keskustas oo. :D

    Panda, hui! :D En ehkä ois lukijoiden vuoks tappanu jänöparkaa, jos oisitte halunnu verisen rusakon kuvan. :D

    Suuvi, kiva juttu, tervetuloa vaan! :)

    VastaaPoista