Sivut

tausta

11.3.2011

Mitä isot ensin...

Sori, taas tulee yks mainospostaus. Edelliseen postaukseen Em nimittäin vinkkasi, että Models Ownilta on tulossa myös crackle-lakkoja. Piti heti mennä katsomaan, mitä se oikeen höpäjää, mut totta se on! :)

Otsikkoon viitaten, cracklejahan alko ensin tulla IsaDoralta. Tais niitä ennenkin olla joillain tuntemattomilla merkeillä, mut IsaDora oli eka vähän tunnetumpi lakanvalmistaja, joka otti niitä valikoimiinsa. Nyt niitä saa lisäksi ainakin Dependiltä, China Glazelta ja OPIlta.

En malta nyt yhtään oottaa, vaan isken heti ekaks nämä Models Ownit. Pääsinkin just valittamaan Models Ownin uutukaisten tylsistä sävyistä, ja sitten ne julkasee mokomat heti perään tällasen ilottelukokoelman!

Luvassa olis siis keltaista, tummansinistä, tummanliilaa, räikeetä pinkkiä, oranssia, turkoosia, ja sitten vielä perus hopea, valkonen ja musta. Näitä olis huhtikuun lopulla saatavilla, ja pistänpäs tän jälkeen Seppälälle viestiä, onko näitä Suomeen tulossa. Hintaa näillä tulee olemaan 6 puntaa, kun tavalliset MO:t maksaa punnan vähemmän. Jos nää hinnat on suoraan verrannollisia Suomen hintoihin, nämä maksaisi silloin Suomessa noin vitosen.

Mulle kelpais ainakin toi pinkki, turkoosi ja hopee, ehkä keltanenkin. :)


Sitten samalla pikainen katsaus muihinkin crackleihin.

IsaDoralta tuli siis viime syksyllä ekat cracklet. Minäkin kävin silloin ensimmäisten joukossa hakemassa sellaisen mustana ja tein siitä videotuton. Se onkin ollut eniten katsottu postaus mun blogissa tähän mennessä!
IsaDoralla taitaa olla laajin värivalikoima crackleissaan. Erityistä kiitosta antaisin sille noista vähän neutraalemmista sävyistä. Models Ownin cracklet on paljon kivempiä mun mielestä, mut varmasti monet muut tykkää vähän hillitymmistä lakkauksista. Yhistämällä vaikka vaaleenpunaisen ja ton tummanruskeen cracklen saa aika ihanat lakkaukset aikaan, jotka ei kuitenkaan liikaa pistä silmään. Hmm, mä haluun tummanruskeen cracklen. Tai sit sellasii suklaakarkkei jois on mansikkavaahtoo sisällä. :P

Miinusta tälle antaisin pienestä koosta ja suuresta hinnasta. IsaDoran cracklet maksaa puolet enemmän kuin Models Ownit, ja niissä on puolet vähemmän tavaraa. (IsaDora 8ml/8,5e ja MO 14ml?/5e?)China Glazen crackle-kokoelma tuli hetki sitten myyntiin, ja se on jo monesta paikasta loppu. Ihan ymmärrettävää. Merkki on luotettava, sävyt ihania ja hinta älyttömän halpa. Ulkomailta saat tilattua näitä reilusti alle vitosella postikuluineen. Ei näidenkään värivalikoima liian suppea ole. IsaDoralla vaihtoehtoja oli kymmenen, Models Ownilla yhdeksän ja China Glazella kahdeksan. Erityisesti silmiin pistää kaunis hillityn värinen pinkki, vaalea harmaa ja ihana pastellisininen.

Viimeisenä ja vähälukuisimpana OPIn cracklet, tai siis crackle, koska niitä on vain yksi.


Tämä tais olla seuraava crackle IsaDoran jälkeen. Mukana tulee toinenkin lakka ja paketin kyljessä komeilee vissiin Serena Williams.

Tätä cracklea myydään myäs Katy Perry-kokoelman kylkiäisenä:Eli toisin sanoen, siinä missä muut kehittelevät uuden värisiä crackleja, Opi miettii, minkä kanssa se yksi musta olisi kiva yhdistää.

Että sellainen pikaesittely!
Minkä merkin cracklet teihin eniten vetoavat?

Haluisin myös kuulla teidän mielipiteenne, että mistä tämä cracklejen suosio oikein johtuu. Munsta ne oli loppusyksystä jo vailla tulevaisuutta, kunnes ne joulun aikoihin taas ponkaisivat suosioon.

Viikonloppuna näätte sitten uusimmat lakkaukseni! :)

Kuvat kyseisten merkkien kotisivuilta.

8 kommenttia:

 1. Mä en kans ymmärrä tätä, aluksi vihasin itsekkin näitä lakkoja muttakun tällä viikolla näin nämä lakkakset: http://passionfornails.blogspot.com/2011/03/silver-graffiti.html#comment-form suorastaan juoksin etsimään mustaa graffitilakkaa!

  VastaaPoista
 2. Argh. Mulla on tuo IsaDoran ja musta tuntuu että se lähtee kuivuu ihan liian aikasin eikä ikinä saa yhdellä vedolla tarpeeksi sitä väriä ja kun koitat jo kuivumaan alkaneen päälle vetää niin se vaan ruttaa alla olevan lakan!

  En tiedä teenkö jotain väärin vai mitä, mutta alkuinnostuksen jälkeen on lakan käyttö jäänyt aika vähäiselle.. Harmi.

  VastaaPoista
 3. Ilmotatko sitten siitä Seppälän vastauksesta kun olisin kans kiinnostunut saako näitä Suomesta :)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään etenkin siitä, että nyt vähitellen noita crackle-lakkoja on saatavilla vähän joka värissä

  Pakko muuten nyt hyväksikäyttää pilkkua sen verran, että OPI on tässä viime viikkojen aikana julkaissut ainakin kolme uutta tulevaa eri crackle sävyä (hopea, punainen ja valkoinen) ja kuulin huhua myös kokonaisesta crackle-kokoelmasta, mutta siitä en ole saanut 100% varmuutta.

  VastaaPoista
 5. keijju, ehkä toi on just vastaus tähän. Kun yks ostaa, toinenkin haluaa. Sit taas pari tyyppii lisää näkee kuin hienoo se on, ja nekin haluaa. Tapahtuu lumipalloilmiö, ja juttu vaan kasvaa ja yhä useempi haluu tuota hienoa ja ihmeellistä lakkaa! :D

  rosaparks, vedätkö tarpeeks paksun kerroksen? Siit sudist ei kannata pyyhkii mitään reunoihin, vaan vetää koko lastillinen kynnelle, ja mieluiten yhdellä vedolla. :)

  Em, totta kai! :)

  salla, oi vitsit, en tiennykkää tosta OPI-jutusta! En kyl ihan hirveesti sitä merkkii seuraakaan, mut kiitos tiedosta. Noittenkin jälkeen sil on kyl aika suppee valikoima nois... :D

  VastaaPoista
 6. Mua ei oikeen jaksa kiinnostaa noi cracklelakat. Meinasin kyllä, että ostan ihan muodon vuoksi Kelierin cracklelakan mutta jätän sen pois tilauksesta. Jotenki tuntuu että en tuu sitä loppujen lopuksi tarvitsemaan. Ehkä mä joskus ostan ihan käsin kaupasta normi mustan, jos sellanen mun silmiin ponnahtaa :)

  VastaaPoista
 7. Minäää16/3/11 23:05

  Mä inhoan tätä crackle-muotia. Ne kynnet on mun mielestä tosi rumia, mutta suosio johtuu tietysti siitä, että kynsistä saa helposti näyttävemmät. Päätin jo kauan sitten etten koskaan lähde tähän trendiin mukaan. Kerran kokeilin kaverin uutta cracklea enkä tykännyt yhtään. Lakat sai lähteä ja uudet tilalle hyvin pian. Oon enemmän glitterlakka-tyyppi. XD

  VastaaPoista
 8. Minääää, ymmärrän kyl hyvin niitä, jotka ei crackleista tykkää. Munsta ne on hyvä esimerkki jutusta, joka jakaa kansan mielipiteet kahtia; joko niistä tykkää tai sitten ei. En itekään pitänyt niitä kovin ihmeellisinä aluks, mut nyt kun ihmiset ovat alkaneet kokeilla erilaisia koristelutyylejä niiden kanssa, ne on saaneet monia vastustajia puolelleen, ja itekin "arvostan" niitä enemmän. :)

  VastaaPoista