Sivut

tausta

19.3.2011

Huomenna kirppikselle!

Jee, huomenna avaan kirppiskauden! Menen Ninan kanssa Turun Länsikeskukseen myymään vanhoja tavaroitani, mutta myös Dazzling Nailsin tuotteita! Jos siis kiinnostaa ostaa timantteja, fimoja ja muita ihanuuksia ilman postikuluja, saavu ajoissa paikalle. :)

Ja vaikka ei haluaisi mitään ostaakaan, kannattaa laittaa se kello aamulla soittamaan, jotta ehtii hakemaan meiltä ilmaisen ylläripussin! Sen saat tulostamalla tämän kupongin ja tuomalla sen meidän kojullemme.

Pienenä vinkkinä, kannattaa muutenkin katsoa kirpparin tarjonta läpi, olen tuolta kirppikseltä löytänyt paljon ihania vaatteita joka kerta, kun olen siellä käynyt. Aikainen lintu madon nappaa, eli jos haluat ehtiä ostamaan ne ihanimmat vaatteet, lähde ajoissa kirppiskierrokselle. Myyjät saapuvat jo ennen kuutta, joten kahdeksaksi tekin jaksatte tulla, eikö? :)

3 kommenttia:

 1. Tulee liian pitkä matka ;)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, pitäiskö sitä jaksaa herätä noin aikaisin, kamalaa! :D Kai sitä vois yrittää, mulla on ollut tarkoitus mennä sinne Länsikeskuksen kirpparille jo pitkän aikaa mut en ikinä oo saanut revittyä itteeni liikkeelle. Hitto kun tulostin on samassa huoneessa (nukkuvan) lapsen kanssa, en taida lähteä koittamaan onneani vaan jätän suosiolla tulostamatta tuon. :D

  VastaaPoista
 3. Voih :( Ei olisi ollut mitään mahdollisuutta päästä :(


  Anteeks mainostus; Blogissani olisi nyt mahdollisuus kysyä kaikkea ja ulkoasu on uusittu :) Julkiset lukijat olisivat myös tervetulleita :)

  http://wellmyjeansareok.blogspot.com/2011/03/kysykaa.html

  VastaaPoista