Sivut

tausta

13.3.2011

Riikinkukko discossa

Ja uusimmat kynnet esittelyssä! Tällä kertaa inspis lähti ihanista pisarahelmistä, joita saimme Dazzling Nailsille myyntiin. (Piilomainontaa! Tai ehkei edes niin piilo. :D ) Niitä pussitellessani osui kivan värisiä timantteja yhteen, ja niistä tuli mieleen riikinkukon pyrstö. Siitä sit vaan ideaa kehittelemään!Ensin vedin alle Trindin värilakkaa, jonka ostin jonkin aikaa sitten -70% alennuksella. Kaunis tumma turkoosi minimalistisella shimmerillä. Ekan kerran oli Trindin värilakka testauksessa, ja koostumus sekä suti olivat täydellisiä muuten, mut peittävyyden odotin olevan vähän parempi ton hintaluokan lakassa. Kaks kerrosta riitti aika moneen kynteen, mut joihinkin oli pakko vetää se kolmaskin kerros.

Päälle laitoin raidan Sinful Colorsin Nail Junkiella. Se pääsi vähän vahingossa mukaan, kun siivosin lakkalaatikkoa ja löysin sen. Ihmettelin vaan, et en oo tollastakaan ennen nähnyt, mistä se siihen tupsahti. :D Tiedän ja muistan ostaneeni sen kauneusmessuilta, mut jotenkin olin unohtanut sen olemassaolon.

Paperille tuli sen jälkeen hahmoteltua riikinkukon pyrstö timanttiversiona, ja siitä sit vaan liimailemaan. Pisaratimanttien lisäksi sieltä löytyy 1,5mm ja 2mm timantteja. Vähän vielä mainostaakseni, käytin testimielessä liimana pikaliimaa, jota tulee näillä hetkillä Dazzling Nailsille myyntiin. Koekaniini raportoi, et liima oli rakkautta ensi silmäyksellä verrattuna edelliseen liimaan. Tossa uudessa on sellainen suti, jolla saa todella tarkasti laitettua sitä liimaa just sinne minne haluaa. Vanha oli tuubi, ja sieltä plörpsähti aina sitä liimaa ihan liikaa. Saas nyt nähdä miten viel poisto-operaatio onnistuu, mut kerron sitten. :)

Viimitteeks lisäsin viel muihin kynsiin tollasia isoja hileitä, joita niitäkin on tulossa meille myyntiin maaliskuun aikana. Tää meni nyt kyl ihan mainostukseks, mut mitäs lainailin tavaraa Dazzlingin varastosta. :D

Ja otsikon disco-osuus tuli tietysti ala-asteen discosta! Siellä oli aina kaikilla päällä jotain, jossa oli tollasia isoja hileitä/paljetteja sillee vieri vieressä, mut harvassa. Mullakin oli vaiks kuin hieno hopeinen minihame, jossa oli hopeisia pyöreitä hilepaljetteja. Vitsi kun se ei mahdu mulle enää. :D

7 kommenttia:

 1. ite oon täysin rakastunu noihi isoihi hileisiin ♥ Tai no, mä sanon niit kuuskulmasiks koristeiks =D Niin ja hienot kynnet myös !

  VastaaPoista
 2. Älyttömän upeat! Anteeksi, tuun varastaa noi sulta. Tykkäsin jo tosta pelkästä pohjasta (värit <3), mut noi koristelut kyl kruunas kaiken!

  VastaaPoista
 3. Ihanan väriset kynnet ja upeet koristelut ♥ (:

  VastaaPoista
 4. Vähänkö hienot! Ihastuin erityisesti tuohon nimettömän koristeluun :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon kaikille tasapuolisesti! :)

  VastaaPoista