Sivut

tausta

20.3.2011

Kirppispäivän tulos

Nyt on kirppispäivä onnellisesti takanapäin! Päivä oli oikein tuottoisa niin minulle, Ninalle, kuin Dazzling Nailsillekin. Tosin krhöm ylläripusseja ei tullut ketään kyselemään. :D Seuraavaksi laitetaan sitten ilmotusta vähän aikasemmin. Seuraava kerta on sitten todennäkösesti kesällä, jolloin päästään myös kynsienlakkauspuuhiin.

Mulla  ei ihan kaikki rahat menneet matkakassaan hömöttymään, vaan löysin pari kivaa vaatetta taas kerran...


Tosi hienosti muokattu kuva! Huomatkaa mun uus kakkoskamera. Oli pakko ostaa tollanen minikamera, jonka saa kätevästi käsilaukkuun aina mukaan. Sitä toista halkoa ei jaksa aina kantaa mukana. Tossa on vaan se huono puoli, et kuvat on täyttä pikselimössöä, jos valo on vähänkään huono, kuten näissä kuvissa...

Ja sitten itse mekosta! Ihana ruutukuvioinen rusettimekko valkoisella tyllialushameella löytyi Kirppis-Centeristä. Se oli hieman hintava siihen nähden, mitä yleensä suostun kirppisvaatteista maksamaan, mut se oli niin ihana, niin pakkohan se oli ostaa. Vaiks se olikin vähän jämpti. Onneks mulla oli Nina mukana, muuten en olis saanu sitä sivuvetoketjua kiinni. Ihmettelin jo, et miks se mekko ei mee mulle, ooks mä lihonu, mut sit kurkkasinki kokolappua, 158cm. Ja ite olen 172 cm. Ei ihme et kiristi. :D Mut nyt kotona sain vetskarin jo melko helposti kiinni. Onneks käytin pari vuotta sitten ahkerasti korsettia, joten tiedän millä tekniikalla täytyy hengittää tota mekkoa käyttäessäni. :D


Kodinkirppis-löytö, keltavalkoinen olkaimeton toppi, josta näkyy kaikki läpi. :P


En yleensä tykkää tällasista silkkipaidoista, mut tää näytti kivalta päällä ja istu hyvin, mitä silkkipaidat ei yleensä tee.

Sit vielä kolme peruspaitaa, pinkki ja tummansininen t-paita, sekä turkoosi-tummanharmaakuvioinen toppi. Munsta tuntuu et oon tähän asti haalinu vaan sellasia t-paitoja, joissa on tyhmä kaula-aukko, koska ne on halvimpia, joten nyt koitan päästä niistä eroon ja hankkia tilalle sellasii, joita oikeesti käytänkin.


Näistä yksiäkään en ostanut tänään, mut en oo vielä esitellyt näitä. Ennen ballerinat oli mulle kuin kirosana, korkoa kengässä olla pitää! Nykyään rakastan ballerinoja, ne on mukavia, mut siroja ja kauniita. Nyt keväällä onkin sit tullut hankittua muutamat. Näiden kaikkien yhteishinta tais olla reilusti alle vitosen. Pilkulliset sain Ninalta, kiitos! Kukalliset löytyi Linkki-kirppikseltä, samoin vaaleanpunaiset helmikirjaillut. Tollaset pinkit mulla onkin jo ennestään, ostin ne viime kesänä kirpparilta, mut ne alkaa olla jo aika entiset, koska ne oli viime kesänä mun suosikkikengät, joten ostin sitten toiset samanlaiset! :D

Onko muilla suunnitelmissa mennä kesällä kirppiksille myymään/kiertelemään?

Ps. Muistakaa ehdotella mulle kuvattavaa, ehdotteluaikaa vielä pari päivää jäljellä!

12 kommenttia:

  1. Ooh ! Ihania löytöjä :)
    Jos oisin asunu lähempänä & tänään ei ois ollu riparijudui niin oisin ihan varppina tullu sinne osteleman kans :)
    Voinen kysyä että mikä merkkinen & mallinen tuo kamera on ?
    Näytää vähän samalle kuin mun mutta sitä miun omaa ei kait myydä enää (niin siis miula on olympus x-42) :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Hantta!

    Anonyymille myös kiitos + toi kamera on Nikonin Coolpix S560. Ostin sen huuto.netistä käytettynä, kun en halunnu pistää kovin montaa kymppii kakkoskameraan. :)

    VastaaPoista
  3. Hanttaa kommaten, todella ihania vaatteita! Olisin muuten tullut sinne, mutta se oli liian aikaisin, eikä iskä tiedä missä toi kirppis on.

    VastaaPoista
  4. vähänkö ihana toi eka mekko! Mua harmittaa ku asun näin 'kaukana' etten päässy teitä moikkaa :( Tosin jos oisin tarpeeksi aikaisin tiennyt oisin voinut kikkailla itseni tädin luokse vkl ja tulla visiitille ;) Mua kyl muutenki himottais hirveesti mennä kirppiksii kiertelee... Pitää varmaa vinkkaa mammalle jos jku vkl lähettäis ku täl paikkakunnal mis asun on kirppistuotteet ihan ylihinnoteltuja ja tilat ihan kaameita :s

    VastaaPoista
  5. Olisin tullu käymään, jopa kysymässä ylläripussia mutta matkaa on todella paljon ja eilinen oli muutenkin varattu.
    Kysyisin muuten mitä kuvankäsittely ohjelmaa käytät?

    VastaaPoista
  6. Kadehdin taitoasi löytää kirppiksiltä kaikkea ihanaa ja upeaa! Murh. :) Kivat ostokset. Itse en vieläkään ole opetellut kirppiksillä shoppailun taitoa vaan tuhlaan kamalasti rahaa uusiin tavaroihin. :D

    VastaaPoista
  7. Ciesse, se kirppis olis ollut siel Kodin Ykkösen parkkihallissa. Kesäisin se on ulkona Kodin Ykkösen ja Euromarketin välisellä parkkipaikalla. :)

    Keijju, sit kesällä vaa Turkua kohti! Tääl on hyvii kirppiksiä. :)

    Em, käytän ilmaisohjelma Photofiltreä, joskus harvoin myös Picasaa. Molemmat löytyy download.fi:stä. Ostoslistalla olis Photoshop Elements, mut aina löytyy jotain "tärkeempää" ostettavaa. :D Toi Photofiltre on kyl tosi monipuolinen, kunhan sitä oppii käyttämään. Sil on tosi helppoo tehdä perusmuokkausta, mut just siks on kauheen vaikeeta aluks löytää sielt jotain kehittyneempiä muokkaustapoja, kun niit ettii vaan nenän edestä, kun siin ne kaikki helpotkin toiminnot on. :D

    marm, kiva et säkin oot taas toiminnassa! :) Mut nyt kesäl sit opettelet kirppistelyn! Siin ei auta muu kuin kiertely niillä. Joka kerta oppii uutta, kunnes oppii tuon jalon taidon!

    VastaaPoista
  8. Kyllä päätin herätä talvihorroksestani. Toivon että pysyn hereillä pitkien työpäivien ohella. :D Ja kyllä, pitäisihän tuo taito opetella, kun kerta kaikkea upeaa ja halpaa kaikki muutkin aina löytävät! Harjoitus tekee mestarin. :)

    VastaaPoista
  9. Mistä ihmeen kirpparilta löytää noin ihania vaatteita! Täällä olevilta kirppareilta löytyy vain kaikkea ihan turhaa romua ja rytkyjä, joita ei huvita ostaa.

    VastaaPoista
  10. Meidänkään kirppiksillä ei oo ikinä mitää, tai sit mä en vaan osaa ettiä. :::D

    Ihana toi keltanen toppi, sopii varmaan tosi hyvin biitsille ku laittaa bikinit alle (--:

    VastaaPoista
  11. Oi! Vitsi, miten ihania vaatteita ootkaa löytäny.. Miun pitää ilmeisesti lähteekki kiertää enemmän kirppiksii.. :D

    VastaaPoista