Sivut

tausta

14.12.2011

Vihreää joulua!

Ja täältä tulee viikon toiset joulukynnet, jotka on koristeltu yksinkertaisesti tarroilla! Näitä tarroja tilasin Dazzling Nailsille myyntiin, ja niitä pitäisi olla siellä nyt saatavilla, jos ei innosta maalata käsin Petteri Punakuonoja ja muita vastaavia kynsiin. :) 


                             

Nämä tarrat olivat kivoja! Yleensä en kestä tarroja, kun ne mokomat lähtee heti repsottamaan. Nämä kuitenkin painelin dotting toolin avulla märkään lakkaan, ja viikon kuluttua vain yksi pukin pää oli irronnut! Itse asiassa nämäkin kuvat otin vasta viidentenä päivänä. :) 



Lakkoina käytin yhtä kerrosta Dependin vihreää ja sen päälle laitoin Sinful Colorsin Green Oceania kolmisen kerrosta. Se on sellainen vihertävä jossa on röhniä, muistuttaa flakies-lakkaa, mut on jotenkin tosi paksua koostumukseltaan. 



Olen tosi joulu-ihminen, ja näitä kynsii oli kiva kattella, vaikka niissä olikin pelkästään tarroja. Muutenkin tarrat oli helppo laittaa ja saada kynnen muotoon. Pikkiriikkiset mistelinoksat tuottivat vähän päänvaivaa, mut kyl nekin paikkansa löysivät! :) 

1 kommentti: