Sivut

tausta

18.12.2011

Testattavaa Seppälästä!

Kuten lupasin, vilautan tässä välissä, mitä postimies mulle toi yks aamu. Hämmästelin kovasti, kun paketissa luki "Seppälä", ja vielä enemmän riemastuin, kun näin paketin sisällön! 

Okei, olen selityksen velkaa. Ei ne mulle ihan tosta vaan lähettänyt paketillista tavaraa. Ehkä ihan vähän olen ahdistellut niitä. :P Se lähti siitä, kun joskus lähetin sähköpostia ja kysyin jotain, todennäköisesti jostain Models Ownin uusista sävyistä (Beetlejuicet on muuten edelleen tulossa valikoimiin, niillä vaan kestää vähän odotettua kauemmin). Menin sitten siinä samalla mainitsemaan blogistani, ja siitä se lähti. Tässä on puolin ja toisin lähetelty sähköpostia, olen valistanut heitä kynsijutuissa ja ylistänyt heidän lakkavalikoimiaan vähän turhankin hanakasti. :D 

Ja siis edellisestä johtuen he sitten halusivat lähettää minulle tavaraa testattavaksi. He eivät pyytäneet edes kirjoittamaan blogiin tuotteista tai mainostamaan sen enempää, mutta koen sen olevan ihan reilua mainita noista tuotteista täällä, kun he ystävällisesti lähettivät ne minulle. :)


Mutta mitäs sieltä paketista sitten paljastui? No tietenkin noita aiemmin manaamiani kokokynnentarroja! Näille annan silti vielä mahdollisuuden, koska ne näyttävät joustavammilta kuin edelliset Bornprettystoresta saadut ja nyt kyntenikin ovat lyhyemmät, joten asettelun luulisi olevan helpompaa. 

Kynsilakanpoistoainekynä, jolla siistiä ylimenneet lakat. Kätevä vehje, tällainen halpis mulla jo olikin, mut se tuppas vuotamaan laukun pohjalla... :D Tää ei ole täytettävä, joten ehkä siks neste pysyykin siellä sisällä. Kerron lisää, kun olen muutaman kerran kokeillut! :)

Tommosia irtokynsiä. Mä en harrasta niitä, mut pari kaveria joutuu koekaniiniks, olen aina halunnut kokeilla "asentaa" tollaset. :P


Ja sitten näitä edellisessä postauksessa mainittuja two way- koristelulakkoja monessa eri sävyssä! Erityisesti kultainen ja hopea näyttää ihanilta, keltainen vähän mietityttää, ne on yleensä vähän luiruja! Testaan näitäkin sitä mukaa, kun käytän niitä lakkauksissa! :)

Jee, vähänkö hienoa, nää on siis ensimmäiset tavarat kun saan blogini puolesta ilmaiseksi! Tai olihan sillon puoltoista vuotta sitten se Viva la nailsin näytepaketti, mut en laske sitä mukaan, kun sen sai jokanen, joka edes naapurintädille viitti sitä mainostaa. :P 

Sen takia, et tämä on ihan uusi juttu mun blogissa, on syytä muistuttaa, että myös minä annan aina rehellisen mielipiteen saaduista tuotteista, enkä koita mielistellä lahjan antajaa ja saada teitä ostamaan mitä tahansa. Mun tehtävä on (ja on aina ollut) kertoa teille lukijoille uusista jutuista niin kuin mä näen ne. Jos siis jokin tuote, ostettu tai saatu, on huono, kerron sen teille. Samoin jos ihastun johonkin, teen sen selväksi, että kyseinen tuote on mahtava, ja parasta hankkia äkkiä varastot täyteen sitä, kuten niiden Models Ownien kanssa on käynyt. Varmasti pidempään blogia seuranneet ovat huomanneet, että pidän MO:n lakoista. Ja Trindin Nail repairista. Näin äkkiseltään pari palvonnan kohdetta, jotka tuli mieleen. :P 

Kiinnostaako arvostelut saaduista tuotteista, vai haluatteko vain maininnan, et tämä tuote on saatu sieltä ja sieltä ja piste? 

PS. Ootteko huomanneet muutkin Seppälään ilmestyneet uudet kynsilakat, kuten cracklet ja UV-valossa hohtavat lakat? 16 kommenttia:

 1. arvostelut olis kivat :--)!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä kuin iita, mun mielestä on aina ihan kiva lukea arvosteluja saaduista tuotteista. :)

  VastaaPoista
 3. Arvostelut ois kyllä ihan jees :) Tietää sitte kannattaako itte ostaa.

  VastaaPoista
 4. Harmi, ettei mun lähelläni ole 150 km säteellä yhtään Seppälää :( Tuo UV-valossa hohtava lakka houkuttelee. Mä muuten odotan Beetlejuiceja kuin kuuta nousevaa, niistä tulisi mun ensimmäiset MO-lakkani! :D

  VastaaPoista
 5. Tota UV-lakkaa mä tahtoisin testata! Hypistelinkin semmoista jo Seppälässä. Ja laita ihmeessä arvosteluja! Ehkä sitten innostun vaikka jotain ostamaan itselleni testiin kun luen sun kokemuksista. :)

  VastaaPoista
 6. Varmaan kyllä aika piakkoin on tulossa noi beetlejuicet, sillä meidän seppälässä oli jo! että eiköhän ne muuallekin. olin kyllä melkosen yllättyny, sillä toi oli ehkä kaupungin pienin seppälä, ja se oli viimenen paikka mihin olisin niitä odottanut tulevan!

  VastaaPoista
 7. Tota pinkiä lakkaa kuolasinkin jo seppälässä en kyllä huomannut että se hohtaa uv valosa kerro kokemuksiasi siitä kun kokeilet

  VastaaPoista
 8. ..Hello,
  ..I'm just wandering the blogosphere and here I am at your blog.
  ..I enjoy the style of how this all works  *_* jampot *_*
  digicam for sale

  VastaaPoista
 9. Kyllä niitä kokeilutuloksia ja arviointeja on ihan kiva lukea kun tuotteita ei kerran kaupassa voi kokeilla. Ja niitä "sika säkissä" ostettuja lakkoja on jo aika monta tuolla laatikossa joista en olekaan tykännyt.

  VastaaPoista
 10. Olisi kiva saada arvosteluja. =) Tosiaan, noita sika säkissä-tuotteita on tullut Seppälästä aika paljon.

  Käy vilkaisemassa blogiani?
  http://lakkalaatikko.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. ps. blogissani on Ystävänpäivä kynnet -kilpailu, käyhän kurkkaamassa jos vaikka innostuisit osallistumaan :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi8/1/12 20:41

  kivanoloinen blogi sulla mutta saisit kirjottaa useammin niin mielenkiinto lukemista kohtaan säilyisi ! :)

  VastaaPoista
 13. Youdontknowme9/1/12 15:42

  Voin kertoa, että sellaista UV-valossa hohtavaa keltaista lakkaa ei ainakaan minun mielestä kannata ostaa, se oli meinaan todella surkea.

  -Kuivui todella hitaasti ja senkin jälkeen oli vielä tosi kauan pehmeä.
  -Pigmenttiä ei juuri lainkaan, tarvitsi valkoista alle ennen kuin näkyi.
  -On kyllä iso pullo, mutta minulla ei ainakaan ole käyttöä enää koko lakalle joten ei tule siitäkään plussaa.
  -Hohtaa UV-valossa, mutta ei niitä UV-valoja niin kauheasti ole, että tuon kannattaisi ostaa.

  Ja siis tämä oli vain minun mielipiteeni ja muut sävyt voivat ola ihan hyviä:)

  VastaaPoista
 14. Kiitos kommenteista, etenkin Youdontknowme, kiitos kun kerroit tosta lakasta, koska sitä en itseasias edes ole saanut testiin. :D Keltaset yleensäkin on aika luiruja ja vaativat sen valkosen sinne alleen. Ja sitä minäkin olen miettinyt, et ei niitä UV-valoja ole kovin monessa paikkaa, siksi ei oo tullut ostettua, kun en niin usein baareissa ravaa, jossa niitä valoja ois. Ja niissäkin vissiin lähinnä ovella. :D

  VastaaPoista
 15. Haha, pakko nyt tähänkin kommentoida. Jumituin aivan täysin tähän sun blogiin. Pysy pliis aina noin iloisena :D Harvinaisen hyväntuulinen bloggaaja :) En oo pitkään aikaan innostunut näin paljon uudesta blogilöydöstä.

  VastaaPoista