Sivut

tausta

16.12.2011

Ensilumenhoukuttelukynnet

Mua alko niin harmittaa tossa yks päivä, kun ei ollut vieläkään tullut lunta! Ei siinä muu auttanut, kun taiteilla lumimaisemat kynsiin, jospa se vaiks houkuttelis ne hiutaleet taivaaltakin alas! :P Alle laitoin Misan shimmervalkoista ja päälle töpöttelin Goshin Metallic Blueta. Lumihiutaleet tein two way-koristelulakalla, mutten millä tahansa sellaisella, vaan IHIHIHIHIHIHHHIIIIIII Seppälä lahjoi mua paketilla, jonka sisällön näytän teille seuraavassa postauksessa, ja sieltä sain siis Wild&Mildin two wayn, jota kokeilin näihin! :)) 

Sen verran tuosta two waysta, että Seppälästä niitä löytyy kaikissa perusväreissä, hinta jotain vitosen paikkeilla. Kyllä, Ebaysta niitä saa halvemmalla, mutta tämä on ihan hyvä vaihtoehto niille, koska tämä jopa toimi! :P Esimerkiksi Ebaysta ostamani valkoisen two wayn pursotuskärjessä oli valmistuvirhe ja se oli ihan venkuralla, eikä toiminut. Samoin monissa on ollut korkin kierteissä vikaa, ilma on päässyt sisään pulloon ja lakka kuivunut äkkiä. Niistä halpiksista tuntuu karvatkin irtoilevan aika helpolla niistä sudeista, ja tässä Wild & Mildin versiossa suti on myös pikkasen kapeampi ja jämäkämpi, sillä on helpompi taiteilla. 

En ole vielä niitä muita värejä testannut, saatte sitten lopullisen arvion myöhemmin! :) Edelleen olen toki sitä mieltä, että hinta on hieman suolainen, kun on tottunut Ebaysta tilaamaan puoli-ilmaiseksi, mut tosiaan tolla rahalla saa ainakin laatua! Kannattaa toki muistaa myös Kiss!in koristelulakat, joita ainakin Sokoksissa myydään. Ne tulee ehkä hitusen halvemmaksi kuin nämä, mutta niistä puuttuu se pursotuspää, joka on mun mielestä ainakin tosi kätevä pisteiden ja tarkkojen yksityiskohtien tekoon. :)


Takaisin näihin lakkauksiin. Siis lumihiutaleet on käsin maalailtu koristelulakalla ja piti sinne vähän timangejakin saada! Timanttien jälkeen kynnet kaipasi vieläkin lisää kimallusta, joten upotin kärjet vielä valkoiseen hilepölyyn. :P Kärjistä tuli huurteisen näköiset! 


Eipä tainnut mennä kuin vuorokausi näiden laittamisen jälkeen, kun ensilumi satoi maahan. :) 
Siitä muutaman päivän päästä tuli oikein kunnolla lunta, monta senttiä! Mahtokohan näissä kynsissä olla oikeesti jotain taikaa... :P

5 kommenttia:

 1. Jos noilla kynsillä ei saada lunta houkuteltua niin ei sitten millään! :D Ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla lumihiutalekynsissä jotain voimaa, kun mulla kävi ihan samalla tavalla ekojen "lumikynsieni" kanssa - heti seuraavana päivänä tuli se kauan odotettu ensilumi! Nyt onkin sit viikon verran satanut vaan vettä, eli pitäis vissiin laittaa uudet lumihiutaleet kynsille...

  VastaaPoista
 3. Mäkin yritin houkutella lunta alas kynsillä mutta eipä onnistunut :/ Nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. oi, nää on jotenkin niin kauniit :)

  http://my-little-addictions.blogspot.com/

  VastaaPoista