Sivut

tausta

13.2.2011

Maatuskamammoja

Mulla on taas kerran ollut samat lakkaukset koko viikon! Mut tykkään näistä tosi paljon, joten mikäs siinä. :) Huomiseks täytyis kyl kehitellä jotain ystävänpäivä-teemaista. Siis heti kun oon tehny ystävänpäiväkortit ja leiponu vähän omnomnomnom-juttuja työystäville. En oikeest tajuu miten mun työpaikalla voi olla niin ihanaa porukkaa töissä. Kesätöissä kun on ollut, muu porukka on kattonu suurinpiirtein kieroon ja olettanu etten osaa edes aakkosii, mut tuol muhun luotetaan, annetaan vastuullisi tehtävii. Vaiks oonki työkkärin työllistämä kauhee lusmu, mua ei kohdella niin. Siks täytyy leipoo paljon ystävänpäivämuffinsseja ihanille työystäville! :)

Ja sitten takaisin aiheeseen. Tämän viikon kynsissä komeilevat maatuskat, ne ihanat puunuket, joita pinotaan toistensa sisään. Pääosin taiteilin ne akryylimaaleilla ja sillä eyelinerin siveltimellä, mutta pohjan tein keltaisella ja punaisella Evelinen lakalla. Päälle vedin vielä Mavalan mattalakkaa. Akryylivärithän näkyy muutenkin kynnellä mattana, mut halusin lakkaosuudet myös mataksi.


Sori, peukunkynsi näyttää ihan lapiolta. :D


Tää on nyt taas sarjassamme pikapostaus, eli ei tästä sen enempää. Koitan tänään ajastaa kaikkee kivaa postausta ens viikoksi, ettei menis taas hiljaisuudessa koko viikko. :)

Jokos te ootte innostunut akryylivärejä kokeilemaan?

13 kommenttia:

  1. Oot sä kyllä ihan ihmenainen, en jaksais ikinä ite yrittääkään väkertää joka kynteen jotain noin yksityiskohtaista.. Ja kiva et väkerrät muffinssejakin, ite olen täs just pari päivää miettiny et pitäiskö, mut ei pidä kun kerta sä olet jo tekemässä :D

    VastaaPoista
  2. Ai onko Mavalallakin mattalakka? ^^ onko se samanhintainen kun muutkin Mavalan lakat?

    VastaaPoista
  3. VAU! Aivan upeat, näyttävät ihan aidoilta! Todella taitavasti tehty!

    VastaaPoista
  4. Upeat kynnet! Äh mua ärsyttää, ois kova hinku tehä kynsiblogi mutta mun ideat on loppu.. :< En saa enää mitään inspisä taiteilla kynsiä, ja muutenkin hankalaa ja pitkäveteistä kun löytyy vaan joitain lakkoja, ja viivat ym tarkat pitää tehä pumpulipuikolla. Jes :d Sit oon ihan surullinen kun mun kynnet katkee kokoajan, nytki kaks ok pitusta kynttä jotka nekin katkes eilen tas pari milliä :<

    VastaaPoista
  5. Aaa, nää on aivan mahtavat! Maatuskat on aivan ihania. :D En kyllä ymmärrä miten sulla aina riittää kärsivällisyys kaikkeen näin yksityiskohtaiseen maalailuun. Tosi hyvännäköiset kynnet! :>

    VastaaPoista
  6. ihan mahtavat! oot kyllä taitava ja mielikuvitusta ei sulta puutu!

    VastaaPoista
  7. Nina, sä teet sit joku toinen päivä jotai töihi! :)

    35 kiloa kosmetiikkaa, onhan sillä, se maksaa vissiin yli kuus euroa, mut se pullokin on puolet isompi kuin Mavalan värilakat, 10 ml. :)

    Anonyymi, osta vähän jotain koristelutuotteita, ne inspiroi! Timanttejakin saa jo parilla eurolla monta tuhatta kappaletta Ebaysta, ja niillä saa tehtyä jos jonkinmoisia väkerryksiä. Pumpulipuikot voit heittää menemään, kun käyt ostaas Tokmannin tavaratalosta pari koristelulakkaa (3,5e?), niillä saat suoraa viivaa tehtyä. Tai sit vaihtoehtosesti käytät äkkii eyelineris loppuun ja käytät sen sutii viivojen tekemiseen. :)

    Heidi, oon aina ollu tällanen näpertelijä. Ihanaa tehdä jotain tosi yksityiskohtasta, pidätellä hengitystäs jännittyneenä ja unohtaa koko ympäröivä maailma, kun keskittyy niin kovasti johonkin tarkkaan. :D

    Kiitokset myös Ciesselle ja Cottoncandylle!

    VastaaPoista
  8. Aagh, H ehti väliin vielä! Kiitos sullekin! :)

    VastaaPoista
  9. Hei! Teet kynsejä tosi hyvä ja taitavasti! Ja tulisi pari kymyksii, niin mistä ostit se mitä teit "harjoittelu kynsimaalaus" videon, siinä on muovi läpinäköine kynsejä nii mistä sait ton? ja sä maalasit videossa joku pienellä värikynän näköinen kynsilakal<-- mistä sait? :) kiitos jos vastaisit kysymyksiini ;)

    VastaaPoista
  10. Ihan mielettömän ihanat!! Miten kauan sulla muuten menee suurinpiirtein aikaa yhteensä kun teet vastaavanlaiset lakkaukset? Ja kuinka kauan nää pysyy? (en teidä akryyleista, itse kun käytän ihan vaan normeja kynsilakkoja, ja ei ikinä jaksa alkaa tekemään mitään noin yksityiskohtaista ja tarkkaa kun tietää et kuitenki 2 päivän päästä otettava pois).

    Sun pitäs perustaa joku pienyritys, kynsisalonki. Oisin ainakin vakioasiakas! :D
    Ps. ihana termi, työystävä ♥:D
    -Juuli

    VastaaPoista
  11. Anonyymi, niitä muovikiekkoja saa esim. Ebaysta (www.global.ebay.com). Etsi sieltä hakusanalla "nail display wheel". Ebaysta saat niitä alle euron/ kappale. Jos et pysty sieltä tilaamaan (eli sulla ei oo paypal-tiliä tai luottokorttia), Suomessa niitä myy esim. Cesarsshop (http://www.cesarsshop.fi/color-wheel-natural-tips-p-1976.html), jossa ne tosin maksaa 3,5e/ kappale.

    Hmm, mikäköhän oli sit värikynän näkönen lakka? Oliks se se siin ihan lopussa se glitterlakka vai? Se oli two way-koristelulakka. Niitä löydät myös Ebaysta esim. hakusanalla "two way nail art", mutta on niitä ollut huuto.netissäkin aina välillä, jos se on tutumpi paikka. Jos taas tarkotit sitä, jolla lakkasin suurimman osan ajasta videolla, se oli dotting tool. Niitäkin löydät halvimmalla Ebaysta, vitosella saat jo 15 siveltimen nail art-sivellinsetin tai sitten sieltä cesarsshopista saat tilattua vitosella yhden siveltimen. :D Dotting toolhan ei ole sivellin sillä tavalla, se on vähän kuin pieni metallipallo tikun päässä. :) Hakusanaksi taas vaan dotting tool, niin löytyy. :)

    Juuli, näihin meni joku viis tuntii. :P Kyl yleensäkin saan vähintään sen pari tuntii kulumaan, kun lasketaan mukaan kaikki vaiheet edellisten lakkojen poistosta uusien viimeistelyyn. Mulla nää pysys viikon ihan loistavasti. Vähän vaan alko "juurikasvu" häiritsemään. :) Akryylimaalit pysyy munsta jopa paremmin kuin tavalliset lakat, mut tietty se on paljon henkilöstä ja kynnen laadusta kiinni, miten jotku lakat pysyy.

    Oon kans miettiny joskus jotai kynsisalonkii, mut ketä siel jaksais istuu viis tuntii, ku lakkaan sen kynsii? :D Ja ennen kaikkee mul olis iha just konkurssi, ku mul olis kaks asiakast vaa päiväs, ku en ehtis sen enempää. :D

    VastaaPoista