Sivut

tausta

16.2.2011

Kevätlakkoja!

Kevät tulee! Ensi merkit on jo ilmassa. Tänäänkin piti melkeen juosta sisälle, kun linnut piti sellasta meteliä metässä, et ihan pelotti. Oikeesti, siel oli meininki ku eläintarhan papukaijatalossa! Ja ennen kaikkea kauppoihin on tullut ihania, kevään värisiä lakkoja! Heihei punaiset joululakat ja tummat talvisävyt, nyt täytyy saada oranssia ja vihreää!



Hahaa, hämysti laitoin ton kuvan ekaks, vaiks en ees kerro noista lakoista vielä. Alotetaan nimittäin kirpparilakoista.


Kirpparilta sai edulliseen hintaan näitä ihania hilelakkoja, joissa on isoja ja pieniä hileitä. Liilassa ja vihreessä on pigmenttiäkin lakassa aika paljon, mut hopeisessa ei yhtään. Kaikkien merkki on siis Yeslove. Kiekolle laitoin jokasta kolmisen kerrosta. Muihin se riittikin ihan hyvin, mut toi pienihileinen holokultahile ei oikeen silläkään peittäny tarpeeks mun makuun.


Sitten vuorossa oransseja lakkoja. Olin tossa joskus pari viikkoa sitten Ninan kanssa shoppailemassa, ja onnistuin ostamaan kaikki alla näkyvät oranssit silloin. Tajusin vasta ostoksiani tutkiessa, et hups ne kaikki lakat oli oranssei. :D

Ensin bongasin ton Anytimen Tarjoustalon alelaarista. Hintaa oli huimat yksi euroa! Tokana otin matkaan mukaan Yves Saint Laurentin lakan. Ehei, en maksanut siitä kolmeakymppiä, en todellakaan, vaan kolme euroa. Löysin sen kirpparilta, sitä oli ehkä kerran käytetty. Se oli vähän oudon värinen, oranssi vihreällä shimmerillä, mut pakko se oli ottaa. Ja onhan sille jo käyttöökin ollut! Kolmas oranssi löytyi Cittarista. Siellä oli tuoksuvia lakkoja, voutsi vou! Sellainen oli ihan pakko saada! Muut värit oli sellasia, et multa löytyy jo vastaava, joten otin ton oranssin, aprikoosin tuoksuisen, koska mulla ei ollut mun muistaakseni oransseja lakkoja... Olis kyl saanu tuoksuu enemmänkin, swatchi ei ainakaan tuoksunut melkeen ollenkaan aprikoosilta sen lakankäryn alta.




Onpas ne pirtsakoita! Ja kuten näkyy, ne on kaikki tosi erilaisia, vaiks oransseiks kaikki lasketaan. :) Ylhäällä siis YSL, sitten Rimmel ja alimpana Anytime.



 Tässä viel kuva mun kaikista oransseista. Mulla oli ennestään yks Evelinen oranssi, mut se on paljon muita punaisempi. Sitten oli toi Wild&Crazy, mut se on shimmerinen, toisin kuin Rimmel ja Anytime. Kuvasta puuttuu iki-ihana Models Ownin Orangeade, mut se on oranssi hilelakka, niin en sitä ottanut leikkiin mukaan. :)

Ja sitten vielä ne kaksi Dependin lakkaa, joista haaveilin viime viikolla. Viikonloppuna kävin hakemassa ne, kun tilaisuus tuli, ja nyt oon rakastunut!


Mikä ihana vaaleenvihreä! Ja mikä turkoosi! Kaiken lisäks mun piti muuttaa luulojani Dependeistä. Tähän asti oon tuominnut ne peittämättömiks luiruiksi, mut nää oli kyl jotain ihan muuta. Toi vihree saa kyl vähän satikutia siitä, et se oli jopa liian paksua. Paksuutes takii se peitti melkeen ekalla kerroksella, mut siihen kyl jäi vähän näkyviin noi siveltimen jäljet. Turkoosi oli sit taas siin rajal, et onks se sopivaa vai aavistuksen verran liian luiruu, mut väris takii se saa kaiken anteeks!




Lähikuvaa vielä näistäkin. Mmm, ihania!


Hus, pois synkkä talvi, nyt on kevään vuoro tulla! Ihanaa kun on alkanut aurinkokin paistamaan voimakkaammin ja pidempään, saa otettua paljon parempia kuvia!


Ainiin! Ens viikolla kaikki Lidliin ja vähän äkkiä, jos on ne akryylimaalit vielä hakusessa!



Kuvassa näkyvät akryylivärit saat sieltä nyt neljällä eurolla. Näin sanoo tarjouslehtinen:
12 kpl akryyli-, öljy- tai akvarellivärejä
erittäin peittävät ja kirkkaat värit
sekoittuvat hyvin toisiinsa ja kuivuvat nopeasti
sisältö: 12 ml per väri

Jos ette halua pihtailla, saa sieltä 75 ml akryylivärejä kuusi tuubillista seitsemällä eurolla. Tarjolla on jotain akryyli-efektimaaleja myös. Pitäisköhän sellaset hakee itelles kans? :)

Tarjoukset on voimassa maanantaista lähtien, ja parasta kipittää sinne silloin heti, jos näitä haluaa. Kokemuksesta voin sanoa, et kivat tavarat loppuu sieltä todella nopeesti, eikä ne tilaa niitä koskaan lisää. Täällä voit käydä vakoilemassa mainoksia, maalit löytyy sivun alaosasta. :)


Jokos teillä alkaa vaihtua lakat ja vaatteet pirtsakamman värisiksi?

14 kommenttia:

  1. Onpas kyllä, kovin keväistä :o Itsellä ei vielä ihan ole kevätfiilikset alkaneet, mutta ehtiihän tässä vielä!
    Tuo Dependin vihreä toimii varmaan hyvin leimaamisessa. Pitääkin käydä joku päivä kurkkimassa, löytyisikö täältäkin uusia Dependejä :3

    VastaaPoista
  2. Tuo Dependin turkoosi on pitkään ollut yksi omia suosikkejani! Aivan ihana, pakko käydä ostamassa lisää ennen kuin pääsee loppumaan :)

    VastaaPoista
  3. mä oon ainakin siis niin hamrstaamassa noita akryylivärejä kun oon niistä jo jonkin aikaa haaveillu! kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
  4. Yyyhyy mäkin haluun noita Dependin uusia värejä :'( Äiti olis ostanu mulle jotain niistä Helsingin Kicksistä, mut niitä ei ollu tullu sinne vielä sillon ku se kävi. Nyt se oli vissiin käyny Tukholmassa, toivottavasti sieltä löyty ja viikonloppuna musta tulee parin uuden Dependin lakan omistaja <3

    VastaaPoista
  5. Huhhuh kiitos innostit mut taas kynilakoista! Mahtava blogi :) Huomenna heti kappaan ostamaan pari lakkaa.. ;) noi vanhat kyllästyttää eikä mullakaan oo mitään keväistä.. mulla on aika synkkiä ja määrittelemättömiä värejä :D

    VastaaPoista
  6. Mul on kans toi Rimmelin Apricot Punch. Aika kivan värinen oli ja oston syy oli melkein sama... Noit Dependin lakkoja viel Lahden Kicksii kaipailisin.

    VastaaPoista
  7. Lumi, kyl täsä on mullakin kevätfiilikset kärsineet, kun on aamulla kattellut lämpömittariin. :D Mut onneks pakkaspäivinä paistaa usein aurinko, se jos mikä saa kevätolon!

    oikosulku, käypäs vaan, kevätmalliston lakat myydään varmaan aika äkkiä loppuun kesälakkojen tieltä. :D

    Piia, kiva kuulla et oli jollekin hyötyy vinkkauksesta!

    Nina, kuten tiedät, sieppaan sun äitis viel joku päivä!

    Anonyymi, jee, kiva et innostuit! Jos ei jo tullu selväks mun piilomainonnasta, niin osta ainakin Models Owneja, niissä on niin ihania sävyjä! (Seppälästä):)

    Em, kyl ne uudet Dependit varmaan sinnekin pian tulee. :)

    VastaaPoista
  8. heh meikä osti noi kaikki rimmelin 'tuoksulakat' koska sävyt oli must niin namei <3 mikä toi anytimen sävy on? näyttää meinaa tosi kivalle ja pikkusiskolt löytyy noi anytimen lakkoi ni vois kysellä jos sillä on sitä (:

    VastaaPoista
  9. Mulla on kans toi Dependin vihreä. Sävy on ihana mut koostumus tosiaan ihan liian paksua mun makuun.

    Vaikka tää onkin kynsiblogi, niin Pojusta ois muuten kiva nähä uusia kuvia :) .
    Tässä tuore otos sen emosta Kiikusta
    http://emailman.1g.fi/kuvat/20110219_kiikku_gremlin/IMG_0751.JPG

    Iina (Pojun emon omistaja :)

    VastaaPoista
  10. Ihania lakkoja on Crayon taas hamstrannu :))
    Mullakin on toi rimmelin lakka, mut ei se kyl tuoksu melkeen yhtään...harmi sinänsä.

    Ja noi dependin värit on ihania, mut en oo menossa skanssiin tai mihinkään pitkään aikaan ni taitaa jäädä ostamatta. Ku täällä ei oo kicksejä missään lähellä.

    VastaaPoista
  11. Keijju, sävy on auringonkukka. :)

    Iina, vois kyl laittaa joku päivä tänne kuvia Pojusta. Talven aikana en oo paljon kyl kuvaillu, ku on nii huono valo, mut aina jotain löytyy! :) Ihanii noi Kiikun kuvat, melkeen pelästyin! :D

    Crowley, höh, sun täytyy sanoo et jos nyt pääset Skanssiin ja sun äiti tms. tarjoo sul kicksist tosi monta lakkaa, ni lupaat opiskella ahkerasti koko loppukevään. :)

    VastaaPoista
  12. meijä lidlii ei ollu tullu akryylivärei ollenkaa ;< kysyin myyjiltäki ni se sano vaa et akryylei ei ollu tilattu ollenkaa koska viimeks niit ei ollu saatu myytyy millää.. sen sijaa oli jotain akvavärei o.O huomen testaan pystykö niillä kynsiä koristelee :) jos ei niin lähtee varmaan serkkutytölle maalausvälineiks!

    VastaaPoista
  13. No olipas tyhmä juttu. :( Jos ostit akvarellei, niiden ei ainakaa pitäis toimii. Ne on sama asia ku vesivärit, eli ne on kuivinakin vesiliukosii. Luulen et toi akva (=aqua) viittaa just vesiväreihin. Mut kokeile ihmees, voin olla vääräski! :)

    VastaaPoista
  14. joo olit oikees, ei toiminu :( voisin kyl käydä kokeileen jos ne antais vaikka rahat takaisin [: voisin tutkia jos siellä olis niitä 7 euron akryyleitä :)

    VastaaPoista