Sivut

tausta

24.6.2010

All the colours of rainbow

Tilasin noin viikko sitten Näytä kyntesi - kynsisalongin nettikaupasta Nfu.Oh´n hololakkaa (#61). Se kolahtikin postilaatikkoon jo parin päivän päästä, ja nyt piti testailla juhannuksen kunniaksi!

Yksimielinen yhden miehen raati päätyi seuraavanlaisiin tuloksiin:

*Koostumus: Hieman keskivertolakkaa vetelämpi.

*Suti/sivellin: Todella hyvä, levittäytyy koko kynnen leveydelle, jämäkkä. En ole vielä aivan varma, onko se jopa liian jämäkkä.

*Levittäminen: Ei niin kivaa. Eka kerros meni vielä ihan hyvin. Toka ja kolmas täytyy saada laitettua yhdellä vedolla ja paljolla lakalla, muuten jää koloja. Kolmen kerroksen jälkeen näkyy vieläkin koloja tietyssä valaistuksessa, mutta se riittää.

*Pysyvyys: Pysyi todella hyvin, vaikka luin muiden blogeista päinvastaista! Viikon pysyi ilman mitään ongelmia, vaikka tein paljon hommia, jotka olisivat huonomman kynsilakan rapistuttaneet pois.

Pullo on kivan muotoinen, mutta olisi mulle kelvannut normaalikin, jos se olisi tiputtanut hintaa. Onneksi pullossa sentään on 17 ml lakkaa. Vertailun vuoksi, esim. Seppälän Models Own-lakoissa on 14 ml, ja ne ovat jo aikamoisia tynnyreitä. Lisäksi lupaillaan säilyvän hyvänä kolme vuotta (Models own vain vuosi).

On kyllä sen verran kaunista lakkaa, että annan kaikki puutteet anteeksi! :)

Nämä kuvat on otettu ilta-auringossa, päivällä lakka kimalteli vielä enemmän.Mahtavaa juhannusta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Rakastuin noihin pulloihin!! Ja värikin näyttää hyvältä mielestäni, arkipäivään en itselleni laittaisi mutta muuten kyllä :D

  VastaaPoista
 2. Aivan sika makeelta näyttää toi lakka nois kynsissä!! Kun sulla on vielä voin pitkät, oon kyllä vähän kade, mut ehkä saan tästä itelleni vähän kannustusta kasvattamiseen =)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/7/10 19:25

  Upeet kynnet! :o Mulla ei kasvais tollaset vaikka miten yrittäisin. Ja hienoo lakkaa. :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä komian pituset nuo, saat olla ylpee kynsistäs! Mulla meinaa aina siinä puol senttiä yli sormenpään lopahtaa se kasvaminen. Ja kivan lakan oot löytäny (:

  VastaaPoista