Sivut

tausta

17.6.2010

Vooou, mulla on blogi!

Viimein sain tämän aikaiseksi, enkä ole yrittänyt kuin viisi vuotta. En voi sanoa tälle blogille yhtä aihepiiriä, koska tämän aiheet tulevat olemaan yhtä ailahtelevaisia kuin mieleni ja mielenkiinnonkohteeni. Tällä hetkellä olen innostunut kynsien lakkaamisesta, leipomisesta, sisustamisesta, korttien teosta ja valokuvaamisesta. Nyt viimeinen viikko on kulunut tilatessa nättejä kynsilakkoja, sitä edellinen meni pelatessa The Sims 3:a yötäpäivää, ja sitä edellinen leipomalla ja kortteja tekemällä. Minulla oli nimittäin lakkiaiset. Nyt on edessä välivuosi, joten minulla on paaaaljon aikaa postailla tänne kuvia, ja ehkä vähän tekstiäkin. Ai niin! Saatan lähteä syksyllä au pairiksi, joten niistä kokemuksista kirjoitan myös tänne!

Heti alkuun esittelen lakkiaiskynteni.


Ostin kirpputorilta jotain kämäsiä kynsitarroja, ja halusin käyttää niitä. Pysyivät muuten neljä päivää kauniina irtoilemati! Lakkana kymmenen vuotta vanha H&M:n todella läpinäkyvä vaaleanpunainen.

Toiset lakkaukset, jotka minulla on tällä hetkellä:

Näissä on käytetty Rimmelin 60 seconds Green with envy-lakkaa. Päällä Seppälästä ostettua liila-turkoosia hilelakkaa. (Tässä välissä ehti pikkurillin kynsikin katketa.) Lakan alla käytän aina Trindin aluslakkaa.

Viikonlopun menoja varten laitan vielä lakat huomenna uusiksi, ja kokeilen juuri postista tulleita Konad-laattoja! :)

7 kommenttia:

 1. Onnea uuteen blogiisi! Toivottavasti jaksat päivitellä, lupaan olla lukijana :)

  Onko sinulla omat kynnet? Siis näyttää ettei ole rakennekynnet, hirmu pitkät! Mielestäni olisivat kauniit vaikka vetäisit puolet kärjestä pois, kunhan kaikki olisi suunnilleen samanmittaiset.

  VastaaPoista
 2. Voou. :) Upeat on kynnet! En ymmärrä miten noin pitkillä kynsillä pystyy olemaan! Huhheijaa. Omani ei edes kasvaisi puoliksi noin pitkiksi. Ellei siis ole rakennekynnet. :P

  Ja onnea nyt vielä uuden ja ensimmäisen(?) blogisi kunniaksi. :) Täytynee muistaa seurailla postauksiasi.

  Rakastan blogeja jotka on koristeltu kuvin ja niitä tästä blogistasi tuskin tulee puuttumaan, kun kerta valokuvauksesta pidän. :)

  VastaaPoista
 3. Hihii, tänne onkin jo tullut kommenttia! Ihan oikeat kynnet ovat. Nyt on pysynyt hirveen pitkinä, en tiedä syytä, yleensä vaan nimettömän ja pikkurillin kynsi ovat hirmu pitkiä. :)

  Kiitos kommenteista!

  VastaaPoista
 4. Aivan upeat kynnet :) ja uudemmassa postauksessa oleva mekko on jumalainen!

  VastaaPoista
 5. Nuo lakkiaiskynnet on tosi nätit. :] Voisin jäädä seurailemaan blogiasi. ^^

  VastaaPoista
 6. Taatusti ei oo omat aidot kynnet, mutta nätit kuiteski.

  VastaaPoista
 7. ^No muuten taatusti ON aidot kynnet. :D Ei mulla olis tarpeeks kärsivällisyyttä joidenkin tekokynsien hoitoon.

  VastaaPoista