Sivut

tausta

6.7.2010

Who lives in a pineapple under the sea?

Spongebob Glitterpants!

Posti toi lisää lakkoja juhannuksen jälkeen - 24 two-way koristelulakkaa ja 24 000 timanttia. Riittää hetkeksi. :P Koristelulakat pistin heti kunnon testiin lakkaamalla Spongebobin ystävineen kynsiini.

Jopa näin pieneen kuvioon ne soveltuivat hyvin, vaikka vasemmalla kädellä lakatessani käsi tärisi turhan paljon, eikä tullut kaikkein parasta jälkeä.

Tuossa pohjalla on siis Models Ownin Top Turquoisea, hahmottomissa kynsissä lisäksi Jade Stonea ja hopeista glitterlakkaa. Muuten on tehty uusilla koristelulakoilla. Kuten huomaatte, molemmat pikkurillin kynnet napsahtivat poikki ennen tätä lakkausta.


Tässä vielä kuvat timanttiläjästä ja koristelulakoista. Timanteissa tuli mukana tuollainen kynsinauhaleikkuri. Koristelulakkoja voin suositella, tosin ne ovat juuri niin hyviä, kun voi olettaa kympillä saavan. Glitterlakat eivät tule pursotuspäästä ulos, mutta ohuella koristelusiveltimellä niitä voi käyttää. Valkoisessa lakassa oli jotain häikkää, sen pursotuspää oli ihan vinksin vonksin. Lisäksi pinkki oli vuotanut vähän matkan aikana. Joistain sivellinpäistä irtoaa karvoja. Plussana pieni metallinen puhdistustikku, jolla saa pursotuspäät auki, jos ne tukkeutuvat.

Pursotuspää. Sivellin sen alla, kun kiertää valkoisen korkin auki.
Vielä viimeisenä kesäiset kukkakynnet, jotka tein serkulleni juhannuksena, kun olimme mökillä. Löysin netistä paljon ohjeita erilaisiin kukkalakkauksiin, ja niistä inspiroituneena pakotin serkun koekaniiniksi.Nfu.Oh´n hololakka pysyi muuten todella hyvin! Pidin sitä kynsissä puolitoista viikkoa, jonka aikana tein paljon kynsilakkaa kuluttavia hommia, mutta vähän vain kärjestä lähti! :)

2 kommenttia:

  1. Noi sun serkun kukka kynnet näyttää kyllä tosi kivoilta, ittekki vois kokeilla jos joskus aikaa riittää :)

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä kommentoijaa, tosi nätit kynnet, värit tulee hienosti esiin mustalta pohjalta! :) Kokeilisin itsekin mutta käden tarkkuus vaatii vielä treeniä.. :P

    VastaaPoista