Sivut

tausta

3.5.2013

Pirtsakat vappukynnet ja kynsitaidetyöpaja HUOMENNA!

Toivottavasti kaikilla meni vappu hyvin ja vatsat on täynnä mansikoita ja hattaraa! Ite vietin vappuaaton sekä vapun kavereiden kanssa, vappuna uskallettiin jopa piknikille opiskelijahaalareissa, vaikka vähän vilpoista olikin. Tai ei ehkä olisi ollut, jos olis ottanut takin mukaan... Mut kun kesä alko jo, ei enää mitään takkia kuulu käyttää! :D 

Sattuneesta syystä mulla oli vain parikymmentä minuuttia aikaa taiteilla itelleni vapuksi kynnet, joten tyydyin monimutkasten koristelujen sijaan leikittelemään väreillä ja lätkäsemään päälle kunnon kerroksen hileitä! Samalla tuli testattua maaliskuussa alesta ostetut kolme Wild&Mildia,  keltainen Moon Walk, pinkki Tough Enough ja vihreä Neon Lime. Moon Walk ja Neon Lime olivat aika luiruja, kuten tuon väriset yleensäkin, ja kolme kerrosta molemmat vaativat kunnolla peittävään lopputulokseen. Tough Enough meni kahdella. 

Moon Walk vaikutti pullossa ollessaan vähän sinappisen väriseltä, josta en itse niinkään välitä, mutta kynnelle päästessään se osoittautui juuri sellaiseksi kirkkaan keltaiseksi jota olen vuosia etsinyt! (Oikeamman värinen alemmassa kuvassa)
Neon Lime on myös ihanan pirtsakka, mutta ei kuitenkaan liian silmiinpistävä. Tough Enoughista voisin sanoa, että se on täydellinen peruspinkki lakka. Pelkäsin sen olevan enemmän vispipuuron värinen, jolta se pullossa näytti, mutta onneksi se tummui kuivuessaan. Eikä vispipuurossakaan mitään vikaa ole, mutta mulla on jo ennestään sen värisiä lakkoja parikin kappaletta, joita en tietenkään kaupassa muistanut. :P 

Päällä vissiin Wet'n'wildin kirppikseltä löytynyt holohilelakka. En voi tarkistaa asiaa, kun kynsilakat ovat tällä hetkellä koululla. :D  

Yleensä mua ärsyttää näin yksinkertaiset lakkaukset, mut nämä ovat kyllä kivat! Värit leiskuvat ja hileet kimaltavat kevätauringossa ja mätsäs nää piknik-eväisiinkin loistavasti:

Ja sitten toiseen asiaan! Viime keväänä kaiken uupumuksen alla osallistuin koulullamme järjestettävään tapahtumaan, jossa pidin kynsitaidetyöpajaa. Taas olisi sen aika! Viime vuonna tapahtuma kulki nimellä Oko-operaatio (Oko = Ohjaustoiminnan koulutusohjelma), tänä vuonna nimi muuttui Toukotoriksi. Jos kiinnostaa tulla opastuksellani opettelemaan kynsitaiteilun alkeita tai haastaa itsensä vaikeampiin malleihin, tervetuloa! Otan mukaan myös tarvikkeita ja koristelutuotteita myyntiin, joten voi tulla myös täydentelemään varastojaan tai vaikka vain katsomaan ja hakemaan vinkkejä. :)

Alueelta löytyy myös muutama muu työpaja, markkina-alue, jossa opiskelijat myyvät itse tehtyjä tuotteitaan, sekä herkkuja, kasvomaalausta ja katuteatteria! Työpajojen hinta on 5€ sisältäen kaiken materiaalin, sisäänpääsy itse tapahtumaan on ilmainen. Tapahtumapaikka on Hämeenlinnassa HAMKin Lahdensivun kampuksella Ainola-rakennuksessa ja aukioloaika 10-15.
Tässä vielä tunnelmia edellisvuoden kynsitaidetyöpajasta. Leimat olivat kovassa suosiossa, samoin liukuvärjäys. Ja kuten huomaatte, kynsien pituudella ei ole väliä! (Oikean alakulman pääkallo-kynnet tein yhdelle pikkupojalle hänen pyynnöstään. :P )

Viime vuonna lupasin jopa kahdelle ekalle paikalle saapuvalle lukijalle ylläripalkinnon, mut ei kukaan ainakaan myöntänyt olevansa lukija... Katsotaan miten tänä vuonna käy! :)

2 kommenttia:

  1. Voi mä oisin niin tullut paikalle, jos vielä siellä vanhassa kotikaupungissani asustelisin! Mutta siis ihan huippua kun taas oot ryhtynyt työpajailemaan! Toivottavasti teillä oli taas kivaa! :)

    VastaaPoista
  2. Voi hitsi, olisit vaan tullut vaikka kauempaakin! :D
    Kivaa oli silti, ei ihan niin paljon porukkaa kuin viime vuonna, mutta ihan tarpeeksi. :P

    VastaaPoista