Sivut

tausta

29.12.2012

Poniponiponi!


Moiiiii oon hengissä! Edellinen blogipäivitys on huhtikuulta, eli monta kuukautta sitten, huuups. Jos kukaan enää muistaa, niin olin sillon menossa Oko-operaatioon vetämään kynsitaidetyöpajaa. Sillon oli miljoonatsiljoona muutakin asiaa koulussa, ja huuuuuuh oikeesti meinasin ehkä kuolla sihen työmäärään! Siin vaiheessa ei ehtinyt blogiakaan kirjottaa, sitten alko viimein kesäloma ja vapaus, ja sit en halunnu stressata enää yhtään mistään ja siks blogikin jäi. Mulla on monesti käyny mielessä et pitäis kirjottaa, mut sit ei oo jaksanuehtinyhuvittanu. Kynsii olen lakannu ja niist on hirveesti kuvii, samoin muistakin tapahtumista ja ostoksista ym ym, mut on vaa ollu liia vaikeeta tulla tänne ja jatkaa bloggaamista! :D 

Kirjotan viel erillisen postauksen muista täs välissä tapahtuneista asioista, mut tän postauksen kuvien myötä täytyy ehkä yhtä asiaa selittää lisää. Musta on tullu ponifani! Kesäloman viimisinä tylsinä päivinä päädyin kattomaan youtubesta My Little Pony Friendship is Magic-sarjaa (lyhyemmin MLP FiM). Olin tehnyt sen hahmoja käyttäen keväällä jo juomapelin kaverille synttärilahjaksi. Sillon päivittelin kun netistä löytyy kuvia ainoastaan näistä ylirumista uusista poneista. Sit kun aloin kattomaan sitä sarjaa, olin heti koukussa! Mahtava juoni, ihanat hahmot, biisit jää soimaan päähän... Parissa viikossa olin kattonut kaikki jaksot, ja nyt vajaa puol vuotta myöhemmin kuuntelen ainoastaan ponimusiikkia (fanien tekemää ponien inspiroimaa musiikkia), katon joka lauantai uuden ponijakson livestreamina tuhansien muiden ponifanien kanssa, mulla on pieniä muovisia ponileluja (blind bag-poneja), luen uutisia ainoastaan Equestria Dailysta, jonne päivitetään kaikki uusimmat ponimusat, -kuvat ja -uutiset ja jopa mun facebook on vaaleenpunanen ja täynnä poneja! :D 

Kuulostaa hurjalta, mut ponit vaan imasee mukaansa! Sen takia tein syksyllä ponikynnet. Poniprinsessat Luna ja Celestia. En nyt pysty luettelemaan käytettyjä lakkoja, mut kysykää jos joku erityisesti kiinnostaa. Suurin osa on Models Owneja. :P


Vas. ylhäältä Fluttershy, Rarity, Twilight Sparkle ja Vinyl Scratch.
Oik. ylhäältä Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash ja Octavia. 

Teen varmaan vielä myöhemmin jonkun ponipostauksenkin, mutta jos joku haluaa ehdottomasti vilkaista poneja just nyt, niin tästä pääsee alkuun:

Tavallinen ponijakso, jossa kontrollifriikki Twilight Sparkle sekoaa, kun unohtaa kirjoittaa viikottaisen kirjeensä Celestialle. 

Jos tykkää Disney-leffoista, tykkää tästä. Kauden tuplapäätösjakso pahiksineen päivineen!


Sori, oon nyt ihan poniponiponi, mut ei täällä pelkkää ponia tule olemaan. Mun elämä on yhtä ponia, mut koitan täällä pitää ne minimissään, koska teitä ei ehkä kiinnosta. Mut nyt sit hei käsi ylös jos tääl on joku muuki ponihullu! :) 

PS. Kiva kun täällä on silti käyny tilastojen mukaan porukkaa vaiks oon ihan hyljänny teidät, toivottavasti nyt kerkeisin taas päivittelee ahkerasti! :))

6 kommenttia:

 1. voi miten sulosia kynsiä ! <3 ja i
  kiva kuulla susta pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva myös kuulla teistä muista pitkästä aikaa! :)

   Poista
 2. Vieläkö teurastat kirppariponeja? : D

  Ylisöpöt (= todella onnistuneet) kynnet, muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Ja edelleen joutuu barbit ja ponit teuraaksi, kun inspis iskee! :D

   Poista
 3. oooo, poneja!
  meillä näkyy telkkarista, nelonen perheeltä tytär(minä) katsoo :)
  mun lempparit on ne pienet joilla ei oo vielä söpöysmerkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mahtavaa! Ne suomidubit on kyllä tosi laimeet verrattuna alkuperäsiin, suosittelen kurkkaamaan vaikka ihan yhenkin jakson alkuperäsenä youtubesta - samalla oppii ihan huomaamattaan englantia! :)

   Poista