Sivut

tausta

16.4.2012

Kynsienkoristelua oppimaan!

Äääärgh miten hirmukiire mulla on ollut ja arvatkaapa miksi! No siksi, että meidän koululla järjestetään tapahtuma, jossa olen vetämässä kynsitaidetyöpajaa, opetan siis kynsienkoristelua. :)Tässä mainos! Klikkaamalla saa isommaksi. Eli Oko-operaatio järjestetään ensi lauantaina mun koululla Hämeenlinnassa. Siellä on myynnissä opiskelijoiden tekemiä juttuja ja voi osallistua erilaisiin työpajoihin. Ainakin mosaiikkityöpaja ilmoituksesta puuttuu vielä! Tämän on tarkoitus myös tehdä meidän koulutusohjelmaa tunnetuksi, joten nyt te jotka olette multa tästä kyselleet, tässä on teidän tilaisuutenne tulla paikan päälle kyselemään, katselemaan ja ihmettelemään. Pääsette tapaamaan alan opiskelijoita, katsomaan mitä täällä oikeasti tehdään ja millaisissa tiloissa. Ihan mahtavaa! :)Tässä vielä mun mainos. Päivän aikana opetellaan vesimarmorointia, koristelulakkojen käyttöä, liukuvärjäystä ja leimaamista. Lisäksi pidän pari kertaa sellaisen yleisen luennon kynsiharrastuksen aloittamisesta, jossa käydään läpi kynsilakkamerkkejä, välineitä, yleisiä ongelmia jne. 

Pajamaksu on kolme euroa ja se sisältää kaikki tarvittavat välineet sekä kotiinvietävän ohjeen tekniikasta. Lisäksi samaan hintaan pääsee luennolle ilmaiseksi. Jos ei ole osallistunut työpajaan, luento maksaa euron. 

Tässä teille siis aikamoinen tilaisuus oppia kynsitaiteilijoiksi, tai ainakin saada eväät sitä varten. Paikan päältä voi ostaa myös joitakin kynsitarvikkeita esimerkiksi lasiviiloja, dotting tooleja ja timantteja. Kaiken tämän lisäksi jos uskaltaa pajan päätteeksi tulla kiskasemaan mua hihasta ja sanoa että on mun blogin lukija (myös piilolukijat yms. lasketaan ;)  ) voi saada pienen yllärin... (Ylläreitä jaossa runsas mutta rajoitettu määrä!)

Eli ens lauantaina sitten kaikki mukaan, tämä on sellainen tilaisuus ettei kannata missata! :)

Ihihihihihihiiiiii ainakin mä olen niiiiin innoissani! :D

PS. Aloin tänään ottamaan kuvia mun viikosta, ja teen siitä postauksen noin viikon kuluttua. Sitten ehkä ymmärrätte miksi postaustahti on hiipunut tämän vuoden aikana... :D

18 kommenttia:

 1. Hitsi vieköön, kun tuo on niin kaukana! Haluaisin ihan ehdottomasti... Argh, asun aina väärässä paikassa. Tai kaikki jutut on väärässä paikassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut junalla tai bussilla pääsee! :P

   Poista
 2. Voi että, kiva että tällaisia järjestetään. :) Oiskohan mulla hyvä tuuri ja pääsisin pällistelemään paikan päälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti mukaan vaan jos on mahdollisuus! :)

   Poista
 3. Kiinnostais kyllä mahottomasti, mutta ollaan suunniteltu muuta menoa just tolle viikonlopulle. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kurjuus elli! Tää on myös ens vuonna samoihin aikoihin, et varaapas jo valmiiks vaiks kaikki huhtikuun lauantait ens vuodelta, niin ei mee ohi! :D

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Otetaas uusiks :) Hauskaa ja antoisaa kynsi pajaa. Tosi kiva idea tuoda kynsienkoristelu kaikkien ulottuville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulle tuli heti mieleen kynnet, kun ne alko kysellä ketä haluis tulla vetämään jotain työpajoja! :D Se on kuitenki jotain ihan uutta, mut varmasti lähes jokasta (naispuolista henkilöä) kiinnostava juttu. Järjestän näitä varmasti vielä lisääkin eri tapahtumissa! :)

   Poista
 6. Ois kiva myös saada joku pieni postaus siitä mitä tuolla kerroit? Esim. mulle ois tärkeä se aloittelijan juttu..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, okei, voisin tehdäkin sen luennon sit ihan postausmuodossa! En tiedä vielä mitä siellä puhun, ajattelin improvisoida koko jutun. :D

   Niille tekniikoiden ohjeille joita teen mulla saattaa olla tulevaisuudessa hyötyä yhdessä toisessa jutussa, mut jos joku niitä ehdottomasti haluaa, niitä voi ostaa joko paikan päältä tai sähköisenä, jos ei työpajaan pääse. :)

   Poista
 7. Oikein huippua pajapäivää sinne suunnalle! Musta on ihan huippua, että joku tämöistä järjestää ja uskon kyllä, että kiinnostuneita löytyy! Varmasti itsekin lähtisin mukaan, jos jotain tollasta järjestettäis. Ja kiva tietää, että näitä oot ehkä lisääkin pitämässä. Jos mä ikinä eksyn sinne vanhoille kotikulmille niihin aikoihin kun sulla on joku työpaja, niin yritän sitten tulla paikanpäälle! Vaikka ensi vuonna? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tervetuloo mukaan, koitan ens vuonna ilmottaa päivämäärän vähän aiemmin! :)

   Poista
 8. Hei, sinulle olisi tunnustus mun blogissa;
  http://my-nailsandmore.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html :)

  VastaaPoista
 9. Hei, sinulle olisi haaste blogissani! :)
  http://darkorlightnailpolish.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
 10. Crayon, alappas taas kirjoittelemaan! Täällä suunnassa kaivataan sun blogiisi uusia postauksia ;)

  VastaaPoista
 11. Mä löysin tänne blogiisi vasta nyt, kun se ei näköjään elä aktiivisimmillaan... Oletko luovalla tauolla vai lopettanut bloggaamisen tyystin?
  Tulen mielellään lukijaksi, jos vielä intoa riittää. Tykkäsin monista vanhoista kynsistäsi, mitä nyt selailin jonkin verran taaksepäin blogissasi. :)

  VastaaPoista