Sivut

tausta

26.2.2012

Haaste: Kynsilakat top10

Jes, en olekaan pitkään aikaan saanut haasteita, yhdessä vaiheessa niitä tuli ihan hirveesti! Nyt Nova haastoi mut listaamaan kymmenen lempparilakkaani ja olikin kiva koluta taas kaikki laatikot läpi ja muistella mitä sieltä peränurkista oikeen löytyykään! :) 


1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat top10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.




1. Orlyn Space Cadet. Ihana ihana ihana duochrome, joka muistuttaa väriltään lähinnä öljylätäkköä veden pinnalla kellertävine ja punertavine sävyineen. Vaatii tsiljoona kerrosta, mut lopputulos on sen arvoinen. Ostin tämän ruotsinlaivalta, kun sattui tulemaan vastaan, ja olin tätä jo jonkin aikaa himoinnut. Sikakalliiksi se tuli sieltä ostaa, mut jostain syystä nää Cosmic Fix- sarjaan kuuluvat lakat on Ebayssa yms. myös varsin hintavia.


2. Orlyn Halley's Comet, samaa sarjaa edellisen kanssa. Tää on ehkä mun kaikkien aikojen suosikkilakka, koska 1) tää kimaltaa ihan hulluna, 2) ooooiiii mikä turkoosi, 3) rrrakastan scifiä ja avaruusjuttuja, joten jo nimikin saa sydämen pamppailemaan! :D Tätä toivoin muistaakseni joululahjaksi Ninalta vuos sitten jouluna. :)


3. Listan yllärilakka, Kone Helsingin/ Flormarin U05-lakka, joka just äsken nähtiin mun kynsillä ystävänpäiväkynsissä. Ja viimein sain tohon yksityiskohtakuvaan vangittua vähän sitä kultaa, jota lakasta löytyy. Jotkut on haukkuneet nämä lakat ihan susiksi, mut en mä ainakaan ole niissä mitään puutteita huomannut, mitä nyt tätä sai laittaa aika monta kerrosta, mut mitä muutakaan voi odottaa lakalta, joka on täyttä shimmeriä! :) Ja tämän ostin pari viikkoa sitten Vapaa Valinnasta heräteostoksena. :P


4. Goshin Metallic Blue, tääkin nähtiin äskettäin mulla Models Ownin Aqua Violetin kanssa. Ihan ihana metallilakka, joka tosiaan on täynnä niin hienonhienoa metallista pölyä, et tästä ei erota mitään hiukkasia kynnellä, se on vaan yhtä metallia koko kynsi! Leimaamisessa tää on tietenkin ihan unelma, tekee tosi peittävää jälkeä. Yleensä en ihan hirveesti käytä sinisiä lakkoja, mut tähän tulee tartuttua turhankin usein. Tämä tuli siskolta synttärilahjana vuos sitten. :)


5. Wet'n'wildin klassikkolakka, ainakin mulle! Tämä oli ehkä mun ihan ensimmäinen kynsilakka, jonka ostin joskus ala-asteella (sillon näitä myytiin Sokoksella!) ja vedin kynsiin kerta toisensa jälkeen. Siitä seuraa tietenkin se, et jonain kauniina päivänä lakka loppuu ja se on kurja juttu. Onneks joskus käy niin hyvä säkä, et löytää samaisen lakan kymmenen vuotta myöhemmin kirpputorilta kahdellakymmenellä sentillä. Ja niin siis kävi viime kesänä. :P En ole vielä ehtinyt kokeilla, mut voishan sitä tässä joku päivä vetää kunnon glitteröverit kynsiin! :) Ja tosiaan, kuten kuvasta näkyy, tää on muuten aika perushilelakka, mut hileet on neliön muotosia hologrammihileitä, toisin sanoen kirkkaassa valossa kynsillä loistaa sateenkaaret! :) 


6. Älkää huoliko, täältä tulee niitä Models Ownejakin! :) Vaaleenpunasista lakoista Models Ownin Lili's Pink on kaikkista kaunein. Hopeista ja lämmintä vaaleanpunaista shimmeriä yhdessä, ja melkeinpä yhdellä kerroksella peittää tarpeeksi. Mulla tulee tästä aina mieleen balettitanssija ja sen vaaleanpunaiset tossut. Voi toki johtua siitä, et tein tällä balettikynnet silloin joskus, jos joku muistaa. :P Mut ei mulla ole sanoja kuvaamaan tätä, tää vaan on niin superkaunis ja öööö herkkä? :D Mahdoinkohan tän tilata silloin puoltoista vuotta sitten, kun MO:lla oli ekan kerran -50% nettikaupassa? 


7. Ja vielä toinen MO, Orangeade! Tämä se vasta herättääkin muistoja! Tää oli mun ihan ensimmäinen Models Ownin lakka Pink Explosionin kanssa. Mahtoikohan olla jopa ihan ensimmäisiä lakkoja, jotka ostin aloittaessani kynsiharrastuksen? Muistan hyvin sen, kun ostin tän. Olin just kattonut jotain kynsiblogeja ihan huumassa ja siellä monet puhu Models Ownista. Mietin et höh, taas olen missannut jotain superhienoa, nää on jo varmaan poistuneet kaupoista, kun en ole nähnyt tällasia missään. Siitä parin päivän päästä menin shoppailemaan siskoni kanssa, oli tosi kuuma kesäpäivä. Ostotilanne on ihan hämärän peitossa, mut muistan kun nähtiin siskon kanssa autolla kauppatorin laidalla ja aloin hehkuttaa sille miten ihania lakkoja löysin! :) Tosiaan lakka on aika läpinäkyvä, mut selkeesti oranssi ja siinä on runsaasti kellertäviä hileitä, ihanan pirtsakka kesälakka! :) 


8. China Glazen Fairydust tais olla mun ihan ensimmäinen lakka kyseiseltä merkiltä. Ostin sen Trans Designilta vissiin puolisen vuotta sitten, mut se vallotti mun sydämen saman tien! Taas kerran nimellä oli suuri vaikutus, koska tykkään keijuista, mut on se vaan muutenkin niin ihana! Fairydustissa on ihan pienenpientä hologrammihilettä, joka on just täydellistä minkä tahansa lakan tai kuvion päälle, koska hileet on niin pikkuruisia, et ne ei sotke kuvioita, eikä peitä niitä liikaa alleen. Ja näkee varmaan ihan tostakin, kuinka paljon tota on kulunut näin lyhyessä ajassa, et käytän tota todella usein! :P 


9. Nfu.Oh'n hopeinen hololakka (61) piti saada tähän ehdottomasti mukaan! Toinen lakka, jota on kulunut paljon. :) Nfu.Oh't on ehdottomasti kauneimpia hololakkoja ikinä, ne holottaa pilviselläkin säällä ja auringossa tietty niin, et sokaistuu! :D Nfu.Oh't on kalliita ja vaikea saada, löysin vain yhden paikan josta niitä edes saa, täältä. Hintaa yhdelle pullolle postikuluineen tulee vajaa 10€ (nettikaupan hinnat alvittomia) ja pullossa on lakkaa 17ml, joten ei se ihan huono hinta ole, mut kirpasee silti. Omani ostin jo parin kuukauden päästä kynsiharrastuksen alottamisesta, tätä ei voinu mun kaltanen harakka vastustaa! :) 


10. Ja viimein viimeinen. En välitä Dependin lakoista sen enempää, ne on hirmu kalliita kokoonsa nähden eikä mitenkään erityisiä, mut tämä yks ylsi jopa tähän suosikkilistalle! En ole nimestä ihan varma, kun se on kulunut pullonkyljestä, mut 221 veikkaisin. Nimi/numero on siis 227! (Kiitos Annille avusta! :)  ) Tosi nätti raikkaan turkoosi hopeisella shimmerillä. Vähän kuin Lili's Pinkin turkoosi vastine! :) Ei kovin kiva levittää kynnelle, vähän turhan paksua ja suti on liian pieni, mut tän värin takia sitä kärsii vaikka mitä! :P 

Ja sitten vielä haastetta menemään muille! Haastan
1. Ninianen, koska hän jaksaa aina kommentoida tänne kaikkee ihanaa, kiitos! :) 
2. Dreamerin, koska hän tykkäsi kovasti mun tiskiharjasta! :P 
3. Nellan, koska hän ehkä asuu jossain lähellä, kun koitti kerran tuttuja maisemia bongailla ikkunoistani! :D 
4. Hopeasuden, joka oli ainoa, joka kommentoi ystävänpäiväkynsiini. (Ei sillä et kaikki muut ois ihan tyhmiä, kun ei kommentoinut, vaan sillä, et oih ja voih, ois ollu kurjaa jos ei ketään ois kommentoinut, joten Hopeasusi pelasti päivän! :P ) 
5. Sekä tämän postauksen ENSIMMÄISEN kommentoijan! :) 

Löytyikö listalta tuttuja lakkoja, tai alkoko joku noista himottamaan? :) 

16 kommenttia:

  1. Moikka! Osaisik sä neuvoo, mist mä saisin tilattuu noit ORLY:n lakkoja sillee helposti? :)

    Terkuin, Emppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilaisin Trans Designilta, hintaa tulee noin 5€/plo. http://www.transdesign.com/polish/Orly.htm
      Ja täältä ohjeet trans designilta tilaamiseen: http://playingwiththepolish.blogspot.com/2011/01/nettikauppa-tuto.html :)
      Cosmic FX:ää ei sieltä enää saa, niitä varten turvautuisin Ebayhin, koska en nyt uskalla suositella kauppoja, joita en ole ite testannut. :P http://www.ebay.com/sch/i.html?_pppn=v3&_kw=orly&_kw=cosmic

      Poista
  2. Tuo Dependin lakka on numeroltaan 227 ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiitos, meen samantien korjaamaan! :)

      Poista
  3. Oi kun kaikkia ihania turkooseja (köh, ja minullahan ei siis ole yhtään sinisensävyisiä lakkoja ennestään...)

    Jee haasteita, mua ei oo aikasemmin haastettu henkilökohtaisesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii, onneks olkoon ekasta haasteesta! :P
      Eikä niit sinisii oo ikinä liikaa, ei ykskään oo kuitenkaa ihan samanvärine! :D

      Poista
  4. Ihanat valinnat, aika paljon samoja tai samankaltaisia mitä omaltaki listalta löytyis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva et muutkin tykkää yltiömäisestä kimalluksesta! :)

      Poista
  5. Ihanan näkönen toi Halley's Comet! Kaikki tollaset siniset ja turkoosit iskee kyllä muhunki : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehdoton hankinta,jos sulla ei sitä vielä ole! ;)

      Poista
  6. Jee, tää haaste on ihan mahtava, kiva kun haastoit mut! Saa nähdä kuinka vaikea on valita kymmenen parasta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ole hyvä! :P Mä luulin aluks, et olis tosi vaikee valita, mut loppujen lopuks se oli tosi helppoo! Ei niit superlemppareita kuitenkaan hirveen monta ole. :)

      Poista
  7. Löytyhän niitä tuttuja, heti ykkösenä möllöttävä Space Cadet =) Kannattaa kyllä suosiolla laittaa sen alle jotain tummaa lakkaa, ei mee hermot kerrostaessa... ;) Ja näköjään toinenkin samis löytyy, tuo Flormarin lakka. Tosin mulla sen korkki on valkoinen, mutta sama numerokoodi siinä on. Heh, on muuten kokeilematta kyseinen lakka..ups.

    Btw, Nufuja saa tilattua täältäkin (ei oo itellä kokemusta), tosin maksaahan ne tuollakin jonkin verran ja postikuluja en äkkiseltään löytäny: http://www.viis.ee/en/store

    VastaaPoista
  8. Jep, kyl Space Cadet vaan on niin nätti, et ei ihme, et se löytyy monen listalta! :) Mä en jotenkin ole oppinut sihen, et laittais valkosta/mustaa toisen lakan alle. Sitkeesti vaan vedän sitä luirulakkaa vaikka viis kerrosta päällekäin. :D Ehkäpä nyt otan opikseni ja muistan seuraavaks. :P

    No nyt äkkii kokeilee se Flormar, se on niin ihana! :)

    Oi, noni, hyvä, nyt on varapaikka tilata, jos tää suomalainen firma vaiks menee konkurssiin! :P

    VastaaPoista
  9. Himottamaan? NO EI! Viitsivitsi, noi kaikki on ihania, haittaakse?

    VastaaPoista
  10. Omistan itte Goshin Metallic Greenin ja se on aivan loistava lakka :) Silloin taisin sun innoittamana ostaa sen kun meinasin ostaa Metallic Bluen mutta päädyin sitten Metallic Greeniin ja Oceaniin, mun ekat Goshit muttei varmana jää viimeisiks jos rahatilanne vaan sallii :)

    VastaaPoista