Sivut

tausta

29.7.2011

Uutisia sieltä täältä

Pitkästä aikaa uutisoinnin arvoista Models Ownilta!




Tämä pirtsakka Aciiid-lakka ilmestyi pari päivää sitten Models Ownin nettisivuille myyntiin. Sitä myydään vain ja ainoastaan nettikaupassa, joten Seppälään ei kannata rynnätä tätä tähystämään. Nyt kuitenkin voi elätellä toivoa siitä, josko saataisiin syksyksi pirtsakampia värejä. Kevääksi tulleet harmaat ja hyhmäisen liilat ja vihreät on jo turhan nähtyjä siellä kaupan hyllyillä. Miksiköhän lakka sai nimeensä kolme iitä peräkkäin? :)


Kerroin jokin aika sitten näistä MO:n uusista buffereista kommenttiboksissa, joten laitan tähän nyt kuvatkin niistä. MO:lta saa nykyään tollaisia kunnon nelipuolisia buffer-palikoita, jotka kestää varmasti paremmin, kuin ne nyt kaupoista löytyvät rimpulat. Toinen kummallisuus on tuo kaksipuolinen lättänä buffer, jonka toisella puolella saa viilattua kynnen kärkeä (hiekkapaperiviila?) ja toisella kiillotettua kynnen päällisen. Ihan kätevä, jos ei käytä kynsilakkaa, mutta haluaa kynsien näyttävän siisteiltä! :)

Nyt sitten vaan odottamaan koska näitäkin saadaan Suomeen asti...


Taidetaan vieläkin jatkaa Seppälällä... Kävin kyseisessä myymälässä tänään hakemassa valkoista kynsilakkaa loppuneen tilalle, ja mihin ihmeeseen törmäsinkään! Kynsilakanpuhdistusainetta. Ooooo, mansikan, ananaksen, trooppisten hedelmien ja omenan hajuisena! Ja vielä värikkäissä pienissä purkeissa? Mä haluuuuuun! Mut mitä ihmettä, kui tä näyttää näin oudolta? Luetaas tuoteseloste... "Tunge sormi purkkiin, ja pyörittele siellä olevaa sientä vasten. Kynsilakat ovat hetkessä poissa!"

Siinä vaiheessa iskin purkin takasin hyllyyn. Se oli siis sisältä yhtä isoa pesusientä, joka ui kynsilakanpoistoaineessa. Ja sinne pitäis tunkaista kynsi sormineen päivineen, ja simsalabim, lakat ois lähteny? Olisin oikeesti ottanut ton testiin ihan mielenkiinnosta, mut nyt menee rahat vähän johonkin muuhun, kuten muuttoon, joten sinne jäi. Jos joku muu haluaa uhrata 3,95e/on jo uhrannut ja ostanut ton, haluisin kuulla oliko toimivakin systeemi, ja kuin kauan kestää ennen kuin sieni on niin kämänen, ettei sitä voi enää käyttää.



Tää ei nyt liity enää mitenkään koko asiaan, mut pakko hehkuttaa! Tämän nappasin Seppälästä mukaani, koska eihän mulla ole vasta kun ööööö kaheksan purkillista body creameja ja viis purkillista käsirasvoja. Tää oli siis Hand&Body, ihan eri juttu! :D Mut se oli se tuoksu! Siis näin kirsikkaista tuotetta ei ole sit Lidlin kirsikkajogurtin Suomessa ollutkaan! Mmmmm... Läträän varmaa ton kans tääl päivät pitkät ihan huumassa. :D Mut jos niit muitakin kirsikan ystäviä löytyi, menkää Seppälään hakee tommonen. Makso vajaa neljä euroo ja purkissa on tavaraa 237 ml, eli ihan reilusti! :)


14 kommenttia:

  1. Minä olen kotiuttanut tuon kynsilakanpoistoaine jutskelin :D Keltaisen värisenä :) Ja se kyllä toimii! Glitterlakat ja kynsiliima ei ihan suorilta lähde, mutta ne vähän niinkuin pehmenevät jolloin saa rapsuteltua pois. Sieni jää aluksi aika ällöttävän näköiseksi, mutta sitten lakat ilmeisesti valuvat alas, koska tällä hetkellä väriä näkyy vain purkin pohjalla pienoisena määränä. En ole tuolla poistanut kun vasta kolmet-neljät lakkaukset, että en osaa sanoa miten sienelle käy pidemmässä käytössä. Käytänkin tuota vain silloin, kun olen liian laiska poistamaan lakkoja tavalliseen tapaan :D Ainut huono puoli mikä minulle on tullut vastaan on se, että sormenpäät ja kynnet kuivuvat kauheasti ja näyttää kuin lakkaa olisi sormissa. Ongelma kuitenkin hoituu käsienpesulla ja rasvauksella :) Eli minulla ainakin on toiminut ihan kiitettävän hyvin!

    VastaaPoista
  2. Sally Hansenilla on samanlaisia kynsilakanpoistotyynyjä, ja ne ainakin on ihan korvaamattomia mulle. Kynsilakkojen poistamiseen menee niin paljon vähemmän aikaa ja vaivaa! Ja poistaa glitterlakatkin hyvin. :) Käytössä on kestänyt yleensä yks sellanen sieni reilun kuukauden ihan päivittäisessä käytössä siis. En sitten tiedä onko noi Seppälän yksilöt yhtä hyviä...

    Ainoo huono puoli noissa SH:n sienissä on se et niitä kai saa Suomesta muualta kuin Keskisen kyläkaupasta. :(

    VastaaPoista
  3. Toi voide, minkä esittelit viimeisenä, on kyllä aivan taivaaallisen tuoksuista ! Voisin kyllä ehkä ostaa sen.. Tosin mulla on liikaa rasvoja =D Mut ei tollasta !

    VastaaPoista
  4. Hitsi sais nuo MO:n uudet tulla seppäläänki, ku itse en hirveemmin netti tilauksista välitä.

    VastaaPoista
  5. vitsit, MO:n lakkoja on niiiiin paljon mutta seppäläissä on aivan liian pieni valikoima ;< oisko kimppatilauksia tiedossa blogimaailmassa? änkeäsin itseni mukaan:D

    VastaaPoista
  6. Ihanaa et tuli heti kommenttii kynsilakanpoistoainetta testanneilta! Olin aika utelias, et toimiiki se oikeesti. :D

    Sarews, just noita juttuja ajattelin, et ehkä ne kämät painuu siitä sit pohjalle + huono puoli sormien kuivuminen, jos niitä siellä joutuu kauankin lilluttamaan. Mut ihan kätsy varmaan vaiks jossain reissussa, pullo oli aika pieni, eikä edes tarvii mitää pumpulia kantaa mukana, kun se on sisäänrakennettu. :P Mut kiitos kun kerroit mielipitees siitä!

    tildalta tuleekin oikeen ylistävää kommenttia! Varmaan sienellä saakin helpommin hangattua lakat pois, kuin pumpulilla, ja sit viel kun siinä on koko ajan sitä nestettä ympärillä. Hmm, melkeen houkuttais ostaa jo. :D Muistaks paljon Sally Hansenin versio maksaa? :)

    cottoncandy, niinpä, jos sulla ei vielä tollasta ole, niin siinä hyvä syy ostaa se! :D

    Sandra, olen niin samaa mieltä! Vähän turhan hitaasti vaihtuu valikoimat siellä. En minäkään viitti hirveesti netistä tilailla MO:lta, kun niiden nettikaupassa on kalliimpaa kuin Seppälässä jo ihan ilman postikulujakin. :S

    Keijju, samaa sanon tähänkin, siellä on todella kallista. Mut katotaan tuleeko sieltä jotain kivoja syysvärejä lisääkin, jos olis vaiks niin kivoja, et vois järjestääki kimppatilauksen ja osallistujii riittäis! :)

    Vois tietty järjestää jonkun sellasenkin, et koottais jonnekin kaikkien Suomen Seppälöiden valikoimat (joka paikkakunnalle oma valikoiman seuraaja) ja sit jos haluis jonkun kaukana myytävän sävyn, kyseisen paikkakunnan seuraaja ostais sen ja lähettäis sille ketä sen halus. Ostaja tietty maksais takasin esim. tilisiirrolla. Meneeks liian vaikeeks? :P Tai tietty voitais ihan vaan koota lista lakoista, joita haluis myyntiin, ja lähettää se yhdessä Seppälälle?

    VastaaPoista
  7. Mulla on Orlyn tuollainen lakan poistoaine, ja toimi hyvin. Jos poistaa glittereitä tms kauheasti, niin tyyny kuluu ja siitä irtoaa paloja. Ja lopussa koko sormi tulee keltaiseksi. :/

    VastaaPoista
  8. Hommasin tänään tuon kynsilakanpoistoaineen, mulla ainakin toimii hyvin :) paljon nopeempaa kun pumpulin käänteleminen ja väänteleminen. eikä jätä niin pahaa asetonin lemua ilmaan, kun ei tarvi ainetta ees tuolta pullosta ottaa poies, kiitettävän ja plussan perään antasin arvosanaks :D

    VastaaPoista
  9. Mä oon ostanut Suomesta Kickeistä Dependin tommosta dippi kynsilakanpoistoainetta ja hyvin toimii, tosi hyvin. Mut ei kestä hyvänä kauheen pitkään :(

    -R-

    VastaaPoista
  10. Täällä ilmoitautuu yksi kirsikkafani o/ Heti huomenna Seppälään hakemaan tuota voidetta! Ostan kaksi sanman tien :D

    VastaaPoista
  11. Hmm, kaikki muut paitsi minä taiskin jo tietää tosta kummasta kynsilakanpoistoaineesta. :D

    Lotta, jes, sinne vaan hamstraamaan varastoon rasvaa! :D Mäkin tässä mietin, et täytyykö käydä hakees viel toinen tuubi, kun läträän tota jatkuvasti käsiini, kun olen koneella. :D

    VastaaPoista
  12. Ostin tuollaisen dipattavan kynsilakanpoistoaineen (vai miksi sitä pitäisi sanoa :D) viime viikolla, olin nähnyt kyllä niitä aiemminkin mutta postauksesi muistutti minua unohtuneesta hankinnasta. :) Muuten hyvä joo, mutta prkleen purkki oli vuotanut ostospussiin. ;/ Onneksi pussi ei sisältänyt muuta kun yhden kynsilakan, olis saattanu pikkasen harmittaa..

    Ihan hyvin lähti lakat (lakka joka muutenkin olisi lähtenyt ongelmitta) ja ei ainakaan jäänyt vanulapusta höttöä sormiin, mutta sitäkin enemmän tuo kyllä kuivatti sormien päitä joten en ihan joka putsauksessa taida käyttää. :/ Kelpo tuote kuitenkin joka olisi hyvä esim. matkalle, jos vaan tuota vuoto-ongelmaa ei olisi..

    VastaaPoista
  13. Voi ei! Mun shoppailuseuralainenkin sai siitä yhdestä purkista nestettä näpeilleen, kun otti sen käteen kateltavaksi, et ei tainnu olla pelkästään sun purkissas vika. :S

    Ehkä pitäis suojata sormet jollai vaseliinil ennen kun alkaa puhdistaa kynsilakkoja tolla tavaralla? :D

    VastaaPoista
  14. Mä ostin tollasen purnukan jo kesän alussa ja oon sitä säännöllisesti (lähes päivittäin) käyttänyt, eilenkin. Eli hyvänä on pysynyt pitkään, mutta nyt alkaa hiljalleen tulla tiensä päähän. Eilen vähän nakkasin purkkiin lisää kynsilakanpoistoainetta.
    Siitä iso plussa, että jos koristellessa tms menee pieleen, niin ei muuta kun kynsi purkkiin ja pyöräytys, ei tarvi alkaa ährään vanulappujen ja muiden kanssa samalla peläten, että muutkin kynnet on kohta pilalla.

    Siis suosittelen! :)

    Kiva blogi myös sulla, liityin lukijaksi.

    http://mimosnailart.blogspot.com/

    VastaaPoista