Sivut

tausta

16.4.2012

Kynsienkoristelua oppimaan!

Äääärgh miten hirmukiire mulla on ollut ja arvatkaapa miksi! No siksi, että meidän koululla järjestetään tapahtuma, jossa olen vetämässä kynsitaidetyöpajaa, opetan siis kynsienkoristelua. :)



Tässä mainos! Klikkaamalla saa isommaksi. Eli Oko-operaatio järjestetään ensi lauantaina mun koululla Hämeenlinnassa. Siellä on myynnissä opiskelijoiden tekemiä juttuja ja voi osallistua erilaisiin työpajoihin. Ainakin mosaiikkityöpaja ilmoituksesta puuttuu vielä! Tämän on tarkoitus myös tehdä meidän koulutusohjelmaa tunnetuksi, joten nyt te jotka olette multa tästä kyselleet, tässä on teidän tilaisuutenne tulla paikan päälle kyselemään, katselemaan ja ihmettelemään. Pääsette tapaamaan alan opiskelijoita, katsomaan mitä täällä oikeasti tehdään ja millaisissa tiloissa. Ihan mahtavaa! :)



Tässä vielä mun mainos. Päivän aikana opetellaan vesimarmorointia, koristelulakkojen käyttöä, liukuvärjäystä ja leimaamista. Lisäksi pidän pari kertaa sellaisen yleisen luennon kynsiharrastuksen aloittamisesta, jossa käydään läpi kynsilakkamerkkejä, välineitä, yleisiä ongelmia jne. 

Pajamaksu on kolme euroa ja se sisältää kaikki tarvittavat välineet sekä kotiinvietävän ohjeen tekniikasta. Lisäksi samaan hintaan pääsee luennolle ilmaiseksi. Jos ei ole osallistunut työpajaan, luento maksaa euron. 

Tässä teille siis aikamoinen tilaisuus oppia kynsitaiteilijoiksi, tai ainakin saada eväät sitä varten. Paikan päältä voi ostaa myös joitakin kynsitarvikkeita esimerkiksi lasiviiloja, dotting tooleja ja timantteja. Kaiken tämän lisäksi jos uskaltaa pajan päätteeksi tulla kiskasemaan mua hihasta ja sanoa että on mun blogin lukija (myös piilolukijat yms. lasketaan ;)  ) voi saada pienen yllärin... (Ylläreitä jaossa runsas mutta rajoitettu määrä!)

Eli ens lauantaina sitten kaikki mukaan, tämä on sellainen tilaisuus ettei kannata missata! :)

Ihihihihihihiiiiii ainakin mä olen niiiiin innoissani! :D

PS. Aloin tänään ottamaan kuvia mun viikosta, ja teen siitä postauksen noin viikon kuluttua. Sitten ehkä ymmärrätte miksi postaustahti on hiipunut tämän vuoden aikana... :D

1.4.2012

Huhuuuuu! Pöllökynnet II

Muistaako joku vielä sateenkaarikalakynnet viime heinäkuulta? Niitä kun silloin katseli kynsissään, alkoi kehitellä muita kivoja käyttötapoja isoille paljettihileille. Yksi näistä ideoista pääsi nyt kynsille saakka, kun kokosin paljeteista pöllöjä! 



Ensin valkkasin pirtsakat kynsilakat alle. Sitten asettelin dotting toolilla paljetteja, sekä lisäsin isot timantit silmiksi ja pienet pisaratimantit nokiksi. Timantteihin maalasin koristelulakalla mustat täplät ja oranssilla koristelulakalla vetelin varpaat tiposille. Jokainen sai vielä silmien ylle sellaset "korvat", jotka pöllöillä on. :D



Siinä ne istuu oksalla ja huhuilee! :P 



Tässä kaikki lakat joita käytin. Aika monta! Vasemmalta lähtien eturivissä Stargazerin 320, Models Own Sophie's Pink, Yes Love 406, Nivea Yellow Sparkle, Wild and Crazy Utopia, Models Own Blue Lagoon, Wild and Crazy Ciudad Victoria, Eveline Holografic 408, Depend, josta numero kulunut pois, Models Own Green Flash ja StarGazerin 301. Takarivissä näkyy sitten noita koristelulakkoja, joista kaks ekaa on Seppälältä saatuja Wild and Mildeja, ja kuten pöllöjen varpaista ja silmistä näkee, hyvin toimi, sai tarkkaa jälkeä ja oli tosi peittäviä. Takarivin viiminen on Ebayn halpis-two way. :) 



Nyt tulee vähän tynkä postaus, kun pitää ehtiä nukkumaan, mut pikkasen täytyy vielä mainostaa, jos joku ei sattumoisin ole vielä huomannut Models Ownin uutuuksia (taas)! :P



Jee! Tämänkertaiset uutuudet on tehty yhteistyössä Hed Kandin kanssa, kuka se sitten lieneekään. :D Inspiraatiota on haettu Ibizalta. Vasemmalta oikeelle löytyy aurinkoisen kirkas ja huumaavaa Beach Party, joka on saanut inspiraationsa White Islen kuuluisista auringonlaskuista, Balearic Cool, kristallinsininen, Formenteran vesien värinen lakka, kultainen discopommi Disco Heaven, runsaan monivärinen hilelakka Ibiza Mix ja neonkoralli Hedonist. Briteissä nämä tulee kauppoihin 10.4., Suomen tilanteesta ei ole tietoakaan, mut eiks ole aika herkkuja noi glitterit! :P