Sivut

tausta

18.11.2011

Pitsiä & rusetteja

Aijai, nyt tuli kyllä tehtyä niin somat kynnet, että! Ajatushan lähti Konadin laatasta M71, jossa on pitsikuvioita ja rusetti. Ostin laatan loppukesästä, enkä ole vielä ehtinyt koittaa sitä. Nyt mulla on tullut ihan ihmeellinen pitsi-innostus ja kova olis halu opetella virkkaamaan pitsiä, joten pitihän sitä sit tehdä tän kertasen päähänpiston mukaset kynnetkin!



Harmaa lakka on Goshin Groovy Grey, jonka toin keväällä Lontoosta. Se pääsi nyt ekaa kertaa käyttöön, ja hyvin toimi, peitti parilla kerroksella ilman ongelmia. Tarkemmin ajatellen tais näiden kynsien kokoaminen alkaa tosta lakasta, päätin et nyt on aika kokeilla sitä viimeinkin! :)

Leimaukset tein China Glazen Emotionilla, joka kuuluu siihen metallilakka-kokoelmaan, jota on kovasti kehuttu sopivan leimaukseen erinomaisesti. Ja niinhän se sopikin! Leimaaminen oli todella helppoa lakan koostumuksen puolesta, eikä todellakaan tarvinnu pelätä, et jälki ei olis näkynyt! Hmm, pitäisköhän näitä hankkia lisää? :P

 Kärkiin pistin vielä two waysta pinkkiä hilelakkaa, kun ne näytti muuten niin kaljuilta ja se kyllä kruunas kokonaisuuden.



Pitkästä aikaa tuli semmoset kynnet, joista tykkäsin tosi paljon! Ja lakat kestikin hyvin, otin nämä kuvat tänään, kun lakkaamisesta oli kulunut viisi päivää, eikä pahemmin ole kulunut edes kärjistä.




Sori jos olin tällä kertaa vähän vähempisanainen, olen koko päivän siivonnut täällä nurkkia ja leiponut kakkuja, kun huomenna tulee sukulaiset kattomaan, millasessa kämpässä asustelen! Kuvailin tossa aiemmin tällä viikolla mun kämppää myös teitä varten, joten pääsette tekin varmaan piakkoin tekemään tupatarkastusta! Tosin seuraavat pari viikkoa bloggaaminen saattaa olla hiukkasen haastavaa, mun kone nimittäin lähtee (taas) huoltoon. Näytönohjain on sökönä, mut onneks on takuuta viel joulukuun alkuun asti! :D Saan lainaan mun siskon vanhan läppärin, joka on ihan sekasin, et saa nähdä mitä siitäkin tulee... :P


12.11.2011

Rosoista ja sileää + haaste

Tällä kertaa esittelen uudet lakkaukset ovelasti haasteen kautta! Eli siis kiitos samasta kuvahaasteesta mmajeeMmeri., Niniane, Laura ja Mashruum! :)

Haaste menee näin:
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama.

Ja heinäkuinen kuva näytti tältä:


Muistaakseni oltiin tässä menossa katsomaan äitini ja Ninan kanssa Cirque Draculaa juuri seuraavana päivänä siitä, kun Kepa muutti meille. Pelotti vähän jättää kisut kahdestaan koko päiväksi, mut hyvin ne selvis. :P

Sitten piti vielä vastata muutamaan kysymykseen:

1. Suosikkiväri: Pinkki ja turkoosi, ehkäpä myös limenvihreä ja keltainen, ja tummanharmaata on kiva yhdistää noihin!
2. Suosikkieläin: Kissa ja virtahepo. Ja mangusti ja orava.
3. Suosikkinumero: Oikeestaan oon sitä mieltä, et numerot on tylsiä. Mut kakkonen on kiva kirjottaa ja lukumääränä kolme on hyvä.
4. Suosikki alkoholiton juoma: Kirsikkalimu, jääkahvi, glögi, appelsiinimehu.
5. Facebook vai twitter: Facebook, en tajuu Twitterii, enkä ole koskaa kyl yrittänytkää tajuta. :D
6. Intohimoni: Askartelu/näpertely, kynnet, sisustus, kirppiksillä kiertely...
7. Saada vai antaa lahja: Kumpikin! On tosi kiva antaa lahjoja, varsinkin kun teen ne aika usein ite jos mahdollista, ja on kiva nähdä saajan ilme, mut on se myös ihan mahtavaa saada ite kaikkee ihanaa!
8. Suosikkikuvio: Öööh? Ei nyt tuu mitään tiettyy mieleen, ennemmin se mieltymys johonkin kuvioon tulee sen värityksen eikä kuvion mukaan. Oon kyl viime aikoina rakastunu pitsiin, jos se lasketaan joksiki kuvioks!
9. Suosikkiviikonpäivä: Hmm, ennen olisin vastannu varmaa lauantai, mut nyt en tiedä. Launtaisin on aina semmonen olo, et vitsi huomen täytyy lähtee kotiin täält kotikodosta, ja perjantai ja sunnuntai on yhtä matkustusta. Sanotaan et vapaaviikon puolväli tai semmosen viikon sunnuntai, kun olen jääny kotiin, enkä lähteny kotikotiin!
10. Suosikkikukka:  Isot kukat on kauniita, vaiks syreeni. Ja tykkään, jos kukkia on paljon, vaiks joku nurmikko täynnä voikukkia, niin et silmiä häikäsee! :)



Ja tosta aiemmasta kuvasta päästäänkin sitten kynsiin, jotka tein vähän myöhemmin yksiin juhliin tohon samaiseen mekkoon sopiviksi.




Aluks oli tarkotus laittaa konadeilla jotain oransseja ja ruskeita kuvioita vaaleensinisiin kynsiin, mut en sit halunnut kynsien olevan ihan kopiot mekosta. Laitoin siis Rimmelin aprikoosintuoksusta oranssia lakkaa alle ja China Glazen vaaleensinisenturkoosia cracklea päälle. Rososta tunnelmaa pehmitin vielä hempeillä, oransseilla helmenpuolikkailla. Sori epämääräiset lakkakuvailut, mut mulla ei ole noita lakkoja täällä viikonlopunvietossa mukana, niin en voi tarkistaa niiden nimiä. :)

China Glazen ekaa kertaa käytössä ollut crackle toimi oikeen hyvin, se halkeili vähän hitaammin kuin IsaDora ja BarryM., mut lopputulos oli kaunis, allaoleva lakka näkyy just sopivasti sieltä alta. :)




Lopuksi kaipaisin viel tiedän mielipiteitä! En ole vielä käyttäny hyväkseni välilehti-ominaisuutta, jolla sais tonne ylös bannerin alapuolelle muita sivuja. Olisko toiveita, mitä sinne laittaisin? Kiinnostaako nähdä aina päivittyviä kuvia mun lakkavarastoista, kollaasia tekemistäni lakkauksista vai sisällysluettelo blogista löytyvistä jutuista, esim. tutoista ja arvosteluista? Vai jotain ihan muuta? Nyt ois mahdollisuus vaikuttaa, ehdotuksia otetaan vastaan! Kiitos! :)



4.11.2011

Halloween-noitia!

Huhui, koskahan olen viimeks pistänyt lakkauksia näytille? On siitä aika pitkä aika! Toisaalta oli tossa niin kiirekin, et ei ehtinyt sen kummempia taideteoksia edes kynsille väkertää... Halloweeninakin olin alien-kyborgi-mikälie, ja kynnet oli pelkästään hopeat, niinkuin ihokin. Ja piti sitä nyt sit edes jotkut halloween-kynnet väkertää jälkikäteen, joten kaivoin Bundle Monsterin laatat esille. Sain viime viikolla jo pistää kahdelle ihmiselle hämähäkki-kynnet, joten jätin seitit ja hämpyt rauhaan ja päätin kokeilla hurjia noita-akkoja!




Vedin ensin alle Accessorizen Pink Spicea ja Orlyn Space Cadetia. Sen jälkeen halusin tehdä yötaivaan Nfu.Oh'n mustalla hologlitterillä, jotta noita näyttäisi lentävän punaista kuuta vasten. Nimetön ja pikkurilli sai sitten päinvastaiset väritykset, musta menikin alapuolelle maan mullaksi noitien kartanon ja kurpitsan alle!







Ja kerrankin muistin ottaa lakoista kuvan! Eli nimettömästä ja pikkurillistä löytyi Orlyn Space Cadet, keltaliilavihertävänpunertava duo chrome, muista sormista Accessorizen Pink Spice, sekin duo chrome, punakultainen sellainen. Nfu.Oh'n lakassa on mustassa lakassa hologrammihileitä, toisin sanoen hileitä, jotka vaihtavat väriä vaihdellessa kynnen kulmaa.

Hmm, vähän oli ehkä suunnitelmissa jotkin monimutkaisemmat halloween-kynnet, mutta nyt on täytyny jatkuvasti mennä sieltä, missä aita on matalin, kun aikaa ei vaan ole tarpeeksi. Mut kyl tää tästä sit viimeistään kolmen ja puolen vuoden päästä kun valmistun... :D

Mitä otuksia teidän halloween-kynsistä löytyi? :)