Sivut

tausta

29.8.2011

Pinkki ihanuus

Anteeksi pienen pieni hiljaisuus täällä, mut tällä välin muutin lopullisesti uuteen kämppääni. Tää on niin hienoa ja olen haaveillut tästä koko ikäni, mut miksei ketään kertonut, et omassa kämpässä asuminen on näin yksinäistä! No, nyt mulla on kavereina mun kaksi kissaa, Poju ja Geisha (eli Tupsi ja Kepa) ja tänään alkoi koulu. Toivottavasti saan sieltä kavereita, vaikka olen uusien ihmisten seurassa todella ujo! Mä puhun kyl ummet ja lammet, jos joku kysyy, mut en varmana mene alottaa keskustelua! :D Niin, mut mulla on ihan hirvee ikävä kotia, perhettä ja ystäviä, mut onneks pääsen joka viikonloppu kattomaan niitä. :) Ja toki saatte postausta mun kämpästä heti kun tää on esittelykunnossa!

Ja sitten aiheeseen.


Me tehtiin Dazzling Nailsille tilausta Born Prettystä, ja ihan vähän vaan vilkaisin lakkapuolelle. "Mä haluun ton ja ton ja ton ja ton, ja ehkä vielä ton!"

En tiennyt lakkamerkistä ja sen laadusta mitään, joten päätin ottaa yhden kokeeksi. Lakka kuitenkin näytti kuvissa upealta ja maksoi vajaa kolme euroa, vaikka pullo oli niinkin iso, kuin 15 ml.


Ja ihana se olikin! En edes malttanut pistää koristeita päälle, kun lakka itsessään näytti niin upealta! Voisi melkein sanoa, että se oli Halley's Cometin pinkki versio, kimalsi yhtä kauniisti!



Auringossa lakka oli oikein tumma, lämmin pinkki, mutta varjossa se näytti vähän vaaleammalta, kuten ekassa kuvassa. Näitä shimmerlakkoja oli myynnissä useita värejä, ja aion todellakin haalia niitä lisää itselleni, kunhan rahatilanne vähän paranee.

Eli lakkapullon kyljessä lukee BK ja toisessa kyljessä Crystal Sand Nail Color. Pohjasta löytyy sävynumero (24), jolla löydätte lakan Born Prettystäkin.

Lakan laadussa ei muutenkaan ollut mitään moittimista. Mulla on itse asiassa noissa kuvissa lakkaa kynsillä vain yksi kerros! Kynnen kärjistä lakka lähti kulumaan vähän nopeammin, kuin keskivertolakat, mutta se tuppaa olemaan ongelmana varmaan kaikissa todella shimmerisissä lakoissa. :)

Mutta mä lähden tästä valmistautumaan nukkumiseen! Jännitin ihan sikana ekaa koulupäivää, ei meinannut aamulla pysyä edes näkkärinpuolikas masussa, eikä nukkuminenkaan oikeen onnistunut, joten nyt on aika uupunut olo...

Ja piti vielä mainita, et mun blogilla on kohta mahtavat kolmesataa lukijaa! Sitä tullaan juhlistamaan lukijoiden kesken, pienen arvonnan kera, totta kai! :)


19.8.2011

Models Ownin kimppatilaus, aikaistetaan deadlinea!

Huhhuh, ne ottaakin siellä aikamoista loppukiriä, eikä sieltä puutu enää kuin 1500 tykkääjää ennen alen alkamista! Näin ollen täytyy meidänkin tehdä loppukiri, koska ale alkaa varmasti ennen sunnuntaita.

Eli kaikki, jotka haluavat osallistua kimppatilaukseen, toimikaa edellisen postauksen ohjeiden mukaisesti, mutta lähettäkää tilauksenne mun sähköpostiin mahdollisimman nopeasti, mieluiten tämän päivän aikana!

Laitan tänään jo tilanneille sähköpostia, jotta voitte maksaa ostoksenne. Ne, jotka eivät ole vielä tilanneet: laittakaa tilaus mulle heti kun pystytte! Jos ette pysty tänään laittamaan mulle tilausta vielä, kertokaa tähän postaukseen kommentilla, koska pystytte sen tekemään. Jos mattimyöhäisiä on useampia, teen heille vielä oman tilauksensa myöhemmin.

Eli yhteenvetona; HOPI HOPI! :)

// Uutta tietoa! Ei ehkä olekaan niin kiirus, MO ilmoitti, et ne saattaa lykätä alen alkua päivällä tai parilla, jotta he saavat sivunsa siihen kuntoon, et ne ei kaadu samantien, kun tilaajaryntäys alkaa. Silti pistäkää tilausta tulemaan mulle mahd. pian, niin ollaan sitten taisteluasemissa, kun rynnäkkö alkaa! :P

16.8.2011

Models Ownin kimppatilaus - ilmoittaudu mukaan!

Nyt alkaa olla Models Ownin tarjous niin lähellä, enää kahdeksantuhatta tykkääjää puuttuu facebookista, että on aika pistää tilaukset lähtökuntoon! :)

Eli homma toimii näin:
1) Lähetätte tiedot haluamistanne tuotteista mulle sähköpostiin ensi sunnuntaihin 21.8.2011 klo 12.00 mennessä (ohjeet edempänä)

2) Kerään tilaukset yhteen ja taskulaskin sauhuten lasken yhteen jokaisen tilauksen + postikulut Suomeen + postikulut Suomen sisällä. Sen lisäksi lisään vielä loppusummaan yhden euron vaivanpalkkana minulle. Osa tuosta eurosta menee pakkausmateriaaleihin, koska täytyyhän mun pakata tuotteet kunnolla ennen teille lähetystä, että saatte ne ehjänä perille. Joten jos et ole valmis maksamaan sitä yhtä ylimääräistä euroa, ei tarvitse osallistua.

3) Lähetän jokaiselle loppusumman ja maksutiedot sähköpostilla. Jos alkaa summa hirvittää, tässä vaiheessa voi vielä perua. Teen todennäköisesti niin, että veloitan mielummin hieman liikaa teiltä, jos MO lähettää lakat useammassa paketissa (=useammat postikulut) ja lähetän sitten kirjekuoren mukana ylimääräiset rahat tilaajille takaisin.

4) Toivon, että jokainen tilaajista on sunnuntai-iltana valmiina siirtämään rahat mulle nettipankin kautta. Silloin rahat on mun tilillä alkuviikosta, jolloin olen valmiina tekemään tilausta heti, kun MO julkistaa alennuskoodinsa.

5) Kun tilaus on tehty, ilmoitan siitä tilaajille, ja kerron mikäli jotkin tuotteet ehtivät loppua, eikä niitä saatu tilaukseen mukaan.

6) Sitten odotellaan ja odotellaan... Viime kerralla tais mennä melkeen kuukausi, mikä on ihan ymmärrettävää, kun muutama muukin ehkä haluaa käyttää tilaisuuden hyväkseen ja MO:lla pitää hippasen kiirettä siellä...

7) Kun paketit saapuu, ilmoittelen teille ja hipelöin ihan hurmoksessa ihania kynsilakkaputeleita ja lajittelen niitä oikeisiin kuoriin. Lasken vielä paljonko tilaus kustansi kellekin ja katson, että jokainen saa ylimääräiset rahat takaisin. Sitten vaan kuoret postiin, ja matkalle teitä kohti!


Vaadin tässä hommassa siis teiltä aika paljon luottamusta mua kohtaan, mut lupaan olla rehellinen ja tasapuolinen kaikkia kohtaan. Olen kerran aiemminkin järjestänyt Models Ownin kimppatilauksen, ja siinäkin kaikki meni hyvin. Samoin tämä homma on aika tuttua tuolta Dazzling Nailsin kautta, joten ei syytä huoleen. :)

Eli nyt sitten tarvitsen niitä tietoja sähköpostilla. Lähettäkää sähköposti tän blogin sähköpostiin, eli crayonnails [at] hotmail.fi ensi sunnuntaihin, puoleenpäivään mennessä.

Kertokaa sähköpostissa mitä haluatte tilata (jokainen tuote eri riville, kiitos), sekä nimenne (ei nimimerkkiä, vaan etu- ja sukunimi!).
Esimerkiksi näin:

__________________________________________

Moi!

Haluaisin osallistua kimppatilaukseen ja tilata seuraavat tuotteet:

Kynsilakat:
Lili's Pink
Aciiid
Blue Lagoon

Luomivärit:
plaaplaa
jne.

T. Mauno Mato

__________________________________________

Jos haluatte muutakin kuin kynsilakkoja, olkaa tarkkoja! Kirjoittakaa tuotteen nimi tarkasti, ja perään vielä vaikka vähän lisätietoja (esim. "irtoluomiväri"). Niin, että varmasti ymmärrän, mitä haluat. :D

Ja hei! Jos haluatte samalla ostaa Dazzling Nailsilta jotain, ne tulisi nyt sitten samoilla postikuluilla! Sitä ei tarvitse heti päättää, vaikka vasta sitten, kun ilmoitan MO-pakettien tulleen, voi pistää tilauksen Dazzlingille ja mainita, että tilauksen voi laittaa samaan pakettiin MO:n tuotteiden kanssa. Periaatteessa voitte tehdä tilauksen koska vaan ennen pakettien lähetystä, ja vaikka maksaa sen valmiiksi, niin me pidetään tuotteet varattuina. Sieltä olisi nyt nimittäin tulossa piakkoin lisää kaikkea ihanaa myyntiin, niin jos jotakuta kiinnostaa... :)

Mutta, jos on kysyttävää, kommentoikaa ja kysykää! Muuten sitten lähettämään tilauslistaa mulle. :) Tämän postauksen jälkeen en enää puhu tästä asiasta blogin puolella, vaan homma hoidetaan sähköpostin välityksellä!

Taidan oikeestaan tehdä tähän blogiin tohon sivupalkkiin jonkun boksin, josta näkyy tilauksen eteneminen, niin ei tarvii sitten ihmetellä tapahtuuko täällä jotain vai ei. :)



14.8.2011

Plup plup!

Long time no see, mut nyt olis taas mereneläviä tarjolla, nimittäin esittelyssä on pitkästä aikaa mun lakkaukset!

Ajatus kynsiin lähti siitä, et 1) halusin kokeilla ostamaani Wild and Crazyn valkoista Montana-lakkaa leimaukseen, 2) Nfu.Oh'n väriholoja olis kiva koklaa, kun ne on puol vuotta tuolla laatikossa maannut ja 3) enpä ole tota Konadin kala-laattaakaan (M27) vielä päässy testailee.



Ja tässä lopputulos! Hololakka oli niin kirjavaa, et valkonen ei hirveesti siitä näkynyt muuten ku hämärässä. Tummansininen lakka oli myös Wild and Crazya, niistä kyl tosi monet käy leimaamiseen!
Piti sit tietty vähän hilettä ja timanttiakin tonne sekaan iskeä. :)



Pullossa Nfu.Oh'n väriholot ei ole näyttänyt yhtä upeilta kun hopeinen holo, mut eipä ne kynnellä kakkoseks jääny. Minä tyhmä laitoin tohon vielä päällyslakat päälle ja se vei osan efektistä pois, mut silti kimmeltää noin hyvin!

Ja siis tämä sininen holo oli #65.



Tässä näkyy valkonenkin jo vähän paremmin...


Uuuu, kimallusta!


Nyt jäi jaarittelut vähän lyhyeksi, koska mulla olis noin neljän tunnin päästä herätys ja lähtö kirppikselle myymään... Paljon sen kauemmin en viime yönäkään nukkunut, kun oli Ninan kaverituparit. :D Otin silloin kuvat Ninan valmiista kämpästä, niin ne laitan tässä joku päivä sit näytille. Mut nyt hyvät yöt! :)


4.8.2011

Maalari maalasi taloa, vaaleanpunaista ja lisää vaaleanpunaista...

Ehkä joku jo arvasikin otsikosta, et nyt ei kynsistä puhutakaan, vaan vihdoin ja viimein kerron, miten Nina sai unelmiensa kämpän keväällä!


Huhtikuun paikkeilla Nina löysi itselleen kämpän. Se kävi kattomassa paria muutakin, mut tämä vei voiton. Jonkin ajan päästä mä pääsin myös kattomaan, millasta kämppää aletaan pistää sit kuntoon!

Ekana huomio kiinnittys ihaniin isoihin ikkunoihin- niistä on tullu roikuttu ulkona ihan vaan muutaman kerran! Ja aina Nina huutaa ja kiljuu, kun kattelen ihan nätisti maisemia puoliks ulkona toisen kerroksen ikkunasta... :( Seinien väri oli toinen huomion kohde, järkyttävä kulahtaneenkeltainen täynnä länttejä ja reikiä, hyh! Onneks vessa näytti suht koht kelvolliselta, samoin keittiö, vaikka mä en ite tykkää sen ikkunattomuudesta.



Hulppeaan lukaaliin kuului vielä erillinen makkari, jossa oli yhdellä seinustalla komia kaappirivistö, joka rajotti vähän huonekalujen asettelua, mut kaappeihin mahtu hyvin kaikki "turha" tavara piiloon.


Äkkiäkös siinä innostuttiin värikarttoja katellessa, ja pian oli seinien värit päätetty ja maalit haettu. Meidän raneilut meinas ensin loppua lyhyeen, kun ei saatu vuokranantajan tarjoamaa työkaluämpäriä edes auki... Tongit ja vasara ja muut vehkeet vaan käyttöön, ni kyl se siitä aukes viimein!



Ensin piti tietty hioa seinät asianmukaiset suoja(aurinko)lasit päässä. Kittiä oltiin jo aikasemmin läästritty tsiljoonaan naulanreikään. Aika tuskaista hommaa se oli, kun toi hiomakone paino paljon ja tärisi ja aaargh mut kyl mun haballa homma hoitu!


Innokkaana jo availin maalipurkkia, mut sit oli viel yks homma edessä ennen maalaamista: seinien pesu. Paketin mukana tuli pesuainepullo, jossa oli kaikenmaailman ruksit ja pääkallot ja kuolleet kalat kyljessä, käskettiin käyttää suurinpiirtein kaasunaamaria ja muovihaalaria tolla lotratessa. No, suoja-aurinkolasit löyty, ja Nina lähti juoksee lähikauppaan, et saatiin kumihanskat. Niillä varusteilla pestiin seinät, eikä kuoltu! :D



Sit sudit ja telat esille! Wuuuu, maalaamaan! Ensin piti vähän kuivaharjotella, selvästi oli sille tarvetta kun vetelen tolla reunarajaimella keskellä seinää... Ja sori, tiän et leggings are not pants, mut leggings were remppapants, kun en halunnu mun parasta mekkoakaan pukea päälle, enkä myöskään olla ilman housuja! :P

Ja remppa-lookiin kuulus tietysti myös toi tyylikäs lippis, joka tuli paketin mukana!

Sit vielä lattian suojaus, ja uujee, maalia seinään!

 

Huiiii, kesken maalaamisen ovikello soi! Olin yksin sillon maalailemassa, ja mietin avaanko vai enkö. Seisoin vaan tela kädessä ihan paikallaan, ettei oven takana oleva näkis mun liikkuvan. Omg, siel on joku murhaaja! Enne ku ehtisin liikahtaakaan, postilaatikosta sujahti lappunen, ja rappukäytävästä kuulu askelia. Vähän nauratti kun hipsin eteiseen ja näin siellä lattialla kenet muunkaan kuin Jeesuksen! Piti viel ovisilmästä tarkistaa, meniks ne hullut varmasti pois!

Tuli tossa rempan aikan pari kertaa saatu sydärikin, kun eteisestä kuulu kauheeta kolinaa. Olin varma et siel on taas joku hullu murhaaja, enkä tyhjäs kämpäs päässy mihinkää piiloon, kun se oli jo eteises! Tarkemmin asiaa tutkiskeltuani huomasin postin tulleen...


Sit maistuski jo pienet välipalat! Uunissa herkullista patonkia, päälle kaikkee mitä sattus löytymään, eli kananmunaa ja jämäsalaattia. Musiikista koko rempan aikana vastasi tietysti uskollinen läppäri ja spotify, mikä ei tuolloin viel ollu tyhmä. :(



Syödessä sitä kelpaski kattoo jänniä maisemia! Ooooo kaks samanväristä vihreetä autoa! Uuuuu voisin tohon mustaan vaihtaa Toyotani koska vaan! Oho, nii iso rekka ettei se ees mahdu kuvaan! Huiiiiii, noin monta tylsän väristä autoa samassa! Voiiiii mamma-parka kun ei pääse kadun yli vielä! PIIPAAPIIPAAAA ÄÄÄÄÄÄÄ AMBULANSSIIIII PIIIIIIPAAAAAAAAA!

Ai mitennii oon asunu koko ikäni maalla?


Lisää musiikkia läppäriltä ja Nina maalaamassa toista kerrosta seinään reippaana. Lainasin sille mun maalaussuttupaitaa, ei se oikeesti käytä tollasii XXL-mammavillapaitoja. :D


Ja vähän välipalaa omnomnom! Sisustussuunnittelija sai moooonta Kinder-munaa kiitoksena avusta, ja sit viel tollasen jättikinderin! Omnom se oli hyvä! En ole koskaan ennen pääsiäisenä vetäny yhtä monta kinderii kun nyt, tais niitä joku 30-40 mennä, osan ostin ihan itekin. :D


Huuuuu ja yö saapuu! Vietän ensimmäisenä yön Ninan uudessa kämpässä Ikea-laatikot seuranani. Netti ei siel viel toiminut, joten simssiä pelaamalla ilta kului mukavasti. Vaiks aika äkkiä siin unikin tuli!


Aamulla kelpas syödä aamupuurot ikkunalaudalla, toinen sukka kadun puolella tuulettuen. Vähän viel kinderiä ja pitsaa, ja johan alko illalla näyttää paikka valmiilta!


Keltaisuus oli hävinnyt ja muuttunut vaaleanpunaisuudeksi! Valkosilta näyttävät seinät on oikeesti vaaleanharmaita, tosi tosi vaalean harmaita.


Seuraavaksi pistettiin sitten sohva ja hyllyt pystyyn! Sohva löytyi Ikeasta halvalla, ja sen hankkiminen ei ollutkaan ihan helpoimmasta päästä. Se oli ihan täydellinen, poistuva tuote ja alennuksessa, joten se piti saada heti. Puhelimet kävivät kuumina, kun soiteltiin Ninan äidille rahotuspuolesta ja mun äidille kuljetuspuolesta. Varmaan tunnin pähkäilyn jälkeen saatiin päätökset tehtyä ja tilattua kotiinkuljetus. Ja aika palapeliä oli sen kokoominenkin. Sohvan saa levitettyä parisängyksi ja divaanin alla on vielä säilytysboksi, joten ruuveja ja muttereita kyllä riitti! Mä olen yleensä hyvä kokoamaan Ikea-juttuja, kunhan joku on lukemassa ohjeita, koska yksinäni kokoan ne innostuksissani yleensä ihan väärin ja sit ne saa purkaa ja koota uudelleen. :D Onneks Ninan äiti saatiin "kartanlukijaksi", niin johan tuli hieno sohva!


Sitten alko se todellinen roudaaminen... Mun autolla sahattiin uuden ja vanhan kodin väliä muutamaan otteeseen ja survottiin auto aina ääriään myöten täyteen tavaraa. Useesti tavarasäiliössä oli viel ihan ihmeellinen naruviritelmä, kun se ei menny enää kiinni. :D

Onneks talossa oli sentään hissi, kun Nina asuu ylimmässä kerroksessa. Nina sai olla aina se, joka matkusti tavaroiden kanssa hississä ylös, koska mulla on pieni hissikammo. Varsinkin tollasia vanhoja minihissejä kohtaan. Hrrrrr....





Pikkuhiljaa tavarat alko löytämään paikkansa, ja kämppä näytti entistä hienommalta! Pari juttua vielä puuttui aika pitkään, kuten sänky ja pesukone, mut ihan hyvin näytti elämä sujuvan ilman niitäkin.


Mmmmm kaura-omena-paistosta! Ja uus mikro keittiön pöydällä!


Vappuna alko olla jo valmiin näköstä, ja sillon keskityttiin juhlimiseen! Sekin jäi kyl aika lyhyeks juhlimiseks, kun ulkona oli niin kylmä. Meillä piti olla piknik, mut päädyttiinki puiston penkille piknik-vilttiin kietoutuneina syömään mansikoita ja hattaraa kohmeisin sormin... Aika äkkiä luovutettiin ja juostiin Ninan luo jatkamaan mässykestejä. :D



Mutta ei se ihan valmis vielä ollut! Tarvittiin vähän taidetta seinille. Nina osti Tukholmasta lehden muotosia sähköjohdonpidikkeitä, ja niiden ympärille maalasin verhoissa olevia kolibreja. Käytin omaa kättäni palettina, kun sekottelin värejä. :D

Huomatkaa myös makkarin puolelle ilmestyny sänky!


Ja toinen projekti, kultainen puu makkarin puolella, joka tuli vähän kun Nukkumatti-laulusta "...ja linnulla kultainen puu..." tjsp.

Ja RÄÄÄÄÄYR, nyt kaikki mukaan boikotoimaan K-Rautaa! Kesäkuun alussa ostin sieltä noi kultamaalit puuta varten, ja myyjä suositteli ottamaan kaks purkillista. Sano et jos sitä toista ei tarvii, sen voi palauttaa sit kauppaan ilman mitään selittelyjä, kunhan purkki on avaamaton. Otin sit kolme purkkia, et varmasti riittää, purkit oli siis sellasia minikokosia, sellasii puolet limutölkistä. Kesäkuun lopussa sain puun maalattua, ja heinäkuun alussa talsin K-Rautaan palauttamaan kahta maalipurkkia, en ollu tarvinnut kuin yhden ja sillä maalattiin vielä puuhun tulleet hyllytkin, jotka ei kuvassa vielä ole. Iskin purkit tiskiin ja näytin tarkasti varjelemaani kuittia, odottaen et saan kaivatut 20e käteen, joilla saan ostettua omaan kämppääni tarvittavaa tavaraa. Kassaneiti hymyili melkeenpä ivallisesti ja totesi, et näissä on 14 pv palautusaika, hän ei voi antaa enää rahoja takaisin. Tuijotin kassaneitiä hetken epätoivon ja harmituksen vallatessa mieleni, ja sopersin myyjän sanoneen jotain ihan muuta. Kassaneiti osottaa kuitissa olevaa pikkupränttiä palautusajasta, jonka mä luulin koskevan muita tuotteita, ei käyttämättömiä maaleja, kun myyjä kerran toisin mulle sano. Ei siinä auttanu muu kun kävellä ulos itku kurkussa kahdenkympin maalit kainalossa. Enkä kyllä takasin mene kyseiseen myymälään, ja suosittelen samaa muillekin!


Vielä ennen tupareita oli kaikennäköstä pikkuhommaa vielä jälellä, kuten taulujen kiinnitystä seinään. Sain kotoota lainaksi iskuporakoneen, joka ei edes meinannu upota noihin seiniin!



Heinäkuun alussa pidettiin sit ekat tuparit työporukalle. Me ostettiin yhdessä lahjaksi Ninalle vaaleanpunainen Kmix-leivänpaahdin, ja suvulta hän sai vielä saman sarjan vedenkeittimen myöhemmin. Lisäks annoin ihan vaan multa lahjaksi sellasen XXS-miniherätyskellon, jos olette nähneet, vaaleanpunaisena totta kai, sekä Hello Kitty 3D-jäämuotin.

Leivoin myös vähän muffinsseja tarjottavaksi, tossa oli mansikka-vaniljarahkamuffinssit, sitruuna-inkiväärimuffinssit, ja yhtä vierasta varten gluteenittomat suklaamuffinssit. Ja tietty samalla vieraat saivat multa manikyyrin halutessaan pientä korvausta vastaan! :) 

Pistän vielä myöhemmin parit kuvat kaveri-tupareista, jolloin näette myös valmiin kämpän. Siitä oli vielä unohtunu ottaa kuvat. :D

Ja nyt kun kerran remontteerauksen makuun päästiin, jatketaan sillä linjalla. Mulla on nyt nimittäin oma kämppä hankittuna tuolta kaukaata, parin tunnin ajomatkan päästä kotoota ja Ninasta, ja sitä alan seuraavaks laittaa asuttavaan kuntoon. Siitä siis saatte postausta vielä tän kuun aikana! :)

Pikainen kysymys vielä, johon toivoisin paljon vastauksia; minkä ikäsenä te olette muuttaneet pois kotoa?

2.8.2011

Models Own- HÄLYTYS!

Taas se on täällä, kuin tilauksesta!


Vuosi sitten Models Own piti samanlaisen alennuksen, kun sai 5000 facebook-fania. Nyt on panokset vähän kovemmat, ja tarvitaan 50 000 fania! Vajaat 20 000 puuttuu vielä, joten nyt reippaasti mainostamaan, jos haluatte MO:n kynsilakkoja (tai muita meikkejä) puoleen hintaan!

Lisäksi siellä on nyt huippuhienoja arvontoja faneille pisin matkaa, senkin takia kannattaa jo liittyä.

Nyt on vielä vähän aikaista alkaa miettiä kimppatilausta, mikäli ale lähtee käyntiin, mutta se on vähän pakko. 50 000 täytyy tulla täyteen elokuun loppuun mennessä ja sen jälkeen on viikko aikaa käyttää alennus hyväkseen. Tuotteita on tasan niin paljon myytävänä, kun niitä varastosta löytyy ja sen jälkeen ne on loppu, joten kaikki täytyy hoitaa ajoissa kuntoon.

Minä ajattelin pistää siis kimppatilauksen pystyyn, mikäli alennus tulee voimaan. Monille olen jo tuttu Dazzling Nailsin kautta, joten uskallan ehdottaa tällaista hurjaa juttua, että maksatte minulle ennen tilauksen tekemistä tilille ja saatte tuotteet vasta sitten. Ihan niin kuin Dazzlingilta tilatessakin. Syynä on se, että olen noihin aikoihin jo opiskelija ja mun viimiset roposet menee kaurapuuroon. Mulla ei ole varaa maksaa paria sataa MO:lle ja sitten odotella josko saisin rahat joskus takaisinkin teiltä.

Eli nyt 1) menkää tykkäämään Models Ownista ja 2) ilmoittakaa, jos haluiaisitte osallistua kimppatilaukseen.

Ilmoitus ei ole vielä sitova, mut haluun vähän nähdä kuinka monta olis osallistumassa. Postikulut on vähän päälle kympin, mut jos tilaajia on enemmänkin, lakat tuskin tulee yhdessä paketissa. Ne kuitenkin tullaan jakamaan kaikkien tilaajien kesken, eli varmasti ainakin jaetaan se kymppi kolmelle. Samoin joudutte maksamaan postituskulut Suomeen tai sitten voitte hakea lakkanne Turusta silloin kun siellä olen, tai Hämeenlinnasta. Postituskulut Suomeen oli edellisessä kimppatilauksessa noin kolme euroa. Voitte käydä katsomassa Postin sivuilta kakkosluokan maksikirjeen hintoja ja tietysti Models Ownin sivuilla heidän tuotteidensa hintoja. Saatte muutettua punnat euroiksi esim. täällä, ja sitten jaatte ne tietysti puokkiin, niin saatte alennetun hinnan. :)

Nyt varsinkin kaikki mun Lili´s Pinkiä kuolanneet, jonoon järjesty! :D