Sivut

tausta

27.3.2011

Kuvahaaste osa I

Noniin, vuorokauden viime hetkille menee tämä, mut ei se mitään! Ehdotuksia kuvattavakai tuli yli 75, joten hoidan homman kahdessa osassa. Tapani mukaan avaan kuvien tarkoitusta sanallisesti. Tietty olisi hienoa jättää asiat teidän arvailujenne varaan, mutta tässä samalla opitte munsta yhtä sun toista, kun kerron hieman lisää kuvista. Tossa viikolla kuvatessa tuli vähän sellanenkin olo, että paljastanko jo liikaakin itsestäni, mut höh, mitä nyt en tekisi lukijoitteni hyväksi! No itseasias aika paljonki jäis tekemäti mut nii... Ehkä mennään sit jo niihin kuviin :P

Lähdetään liikkeelle tutusta ja turvallisesta; kynsistä!


Lempilakkasi?

Ai yks vaan? Öööö, no täs on kärkikolmikko. Nfu.Oh´n hopeinen holo on edelleen rakkaus (nro 61). Samoin Orlyn Halley´s Comet ja Models Ownin Lili´s pink. Kaikki on tollasia superkimaltavia, joten taidan olla aika harakka. :D


Lempifimo?

Munsta tuntuu et oon hirveen tylsä nyt, mut rakastan noit appelsiini/sitruunafimoi. Ne on niin raikkaan värisiä ja muutenkin tykkään hedelmistä niin ulkonäöltään kuin maultaankin.


Kynnet ilman lakkaa.

Hui, onneks tein tän vast nyt. Ei ollut nimittäin riikinkukkojen poiston jälkeen kynnet kovin kauniit. :S


Vanulappu lakkojen poiston jälkeen.

Accessorizen lakat vähemmän kauniina. :D


Lemppari kynsienkoristelutuotteesi?

No sori, taas oon tylsä, kun valitsin tällasia perustimantteja. Mut ne vaan on niin monikäyttösiä, siks valitsin ne. :)


Lempisabluunasi?

En ihan tajunnut mitä sabluunalla haettiin, mut veikkasin konad-laattoja. :) Ja taas hedelmiä! Ne vaan on niin herkullisen näkösiä, niit voisin laittaa vaiks joka lakkaukseen¨!


Paikka, jossa lakkaat kynsiäsi?

Mun kirjotuspöytä, jos vaan luonnonvalo riittää. Mun huoneessa on ihmeen huonot lamput, ja iltasin jos lakkaan, siirryn olohuoneeseen. Mut aina täytyy olla jotain muutakin tekemistä. Mun huoneessa oon samalla tietokoneella ja olohuoneessa katon tv:tä.

Jatketaas tästä sit mun huoneeseen...



Vaatekaappisi.

Vaatekaappina toimii vanha mappihylly, johon on tehty ovet. Paljon sinne ei enää mahdu kirppislöytöjä, joten haussa on uus kaappi. Mun huoneessa on tosi matala katto ja seinätilaa on vähän, joten sen täytyy olla matala, eikä kovin syvä, mut samalla tilava, joten ei oo helppo tehtävä! Oikeella vielä mun vaaterekki, jossa on kenkiä ja mekkoja.


Huoneesi ovi.

Hei, olen Crayon 20 vee, ja mun huoneen ovessa roikkuu pölyttymässä ihanat kukkaoviverhot ja taidetta yläasteajoilta... Ja kyllä, mun huoneessa on pinkit seinät ja käytävässä kirkkaan vihreet. :D


Huoneesi ovenkahva.



Kellosi.

Mulla on kaks kelloa, jotka molemmat piti kuvata. Ylempi on Barbie-kirjakerhosta, maalasin sen ja tein siitä vaikka kuinka hienon, jonka jälkeen se kävi ihan omia aikojaan. Koristeena toimiva. Alempi on Ikean ihana kaappikello, rakastan sitä ja noita hyllyjä! Päällä hengailee mun Mariposa-keijubarbie.


Sänky heräämisen jälkeen.



Sänkysi.

Lakanatki näköjää vaihtus täs välis. :)


Mattosi.


Ikkunasi.

Jee, kunnon landemaisemat! Toi tossa puiden takana on pelto, joten mulla on ihan aitiopaikka katella kesäsin viljan kypsymistä! Ja huomatkaa, miten ne söpöt pikku talitintit ovat taas talven aikana repineet mun hyttysverkon piloille...

Ja loppuun vielä vaatteita, koruja ja meikkejä.



Lempikenkäsi.

Lakkiaskengiksi ostetut. Todella näyttävät jalassa ja älyttömän mukavat kävellä. Näissä onnistuu vaikka koko päivän shoppailu kesäisin!


Lempikenkiesi pohja.



Lempisukkasi.

Ihanku mä mitää osaisin päättää. Taas kolmet lempparina. Kahdet ylimmäiset Accessorizesta, alimmat mallia H&M. Tykkään sukissa söpöistä kuvioista, kuten huomaatte. Mut sellasista muka-söpöistä en tykkää, kuten sellasist mulkosilmäsistä eläimistä tms.



Käytössä oleva laukku.

Mulla on oikeesti laukkukriisi. Isompiin menoihin mulla on toi Paavo-kassi, mut mulla ei oo mitää käsilaukkuu. Nyt otin käyttöön ton kirppikseltä löydetyn liilan kukikkaan, kun klipsillinen Ivana Helsingin Bambi-laukku (Cosmopolitanin tilaajalahja) meni pesuun mansikkakiisselin yliannostuksen takia. Olen ettinyt käsilaukkua varmaan viis vuotta tuloksetta. Sen pitäis olla värikäs, siin sais olla jotain söpöä killutinta, sen pitäis sopii moniin vaatteisiin, ois hyvä jos se ois nahkaa, mut tykkään kyl enempi kankaan ulkonäöstä, kuviollinen olis tosi kiva jne...


Lempihajuvetesi/ käytössä oleva hajuvesi.

No, tää on mun ainoa hajuvesi, enkä ees käytä tätä. Käytin tätä varmaan koko lukion kakkosen ajan, mut en enää oikee osaa käyttää hajuvesii. Ehkä Lontoosta löytyis toukokuussa joku kiva...


Korusi.

Hienosti lattialle asetellut kaulakorut. Ennen käytin isoja ja näyttäviä kaulakoruja, mut nykyään suosin vähän pienempiä. Tosin löytyy niit isojakin!


Korusi. //Sormukset.


Korusi. // Rannekorut + sormukset toiseen kertaan.


Lempikorusi.

Noi pallerokorvikset on niin ihanat! Ne ei oikeesti oo ihan noin tummat. Ostettu aikanaan Glitteristä.


Korusi. //Korvikset.


Rakkain korusi.

Sain tämän vanhemmiltani joskus ala-asteella. Otan sen vain suihkuun mennessäni pois. Se on mennyt takaata katki, mut ei se haittaa, kun se on niin jämäkkä, et se pysyy silti hyvin muodossaan. Pitäis vaan joskus mennä korjauttaa se.  


Deodoranttisi.

Jes, viimein syy kertoa tästä! Tää on niin maailmankaikkeuden paras deodorantti. Olen vuosien varrella kokeillut tosi monia deodorantteja, ja ne kaikki on ollut tavalla tai toisella huonoja. Tää on kuitenkin korkean hintansa väärti. Pitää kainalot kuivana lupaamansa 48h ja tuoksukin on ihanan hempeä. Tää siis maksaa yli 8e, mut se ei oo paha hinta, koska tää kestää yli puol vuotta. Suosittelen!


Meikkipussisi sisältö.

Jos totta puhutaan, niin mulla ei ees nykyään oo meikkipussia mukana. Ainoastaan huulirasvaa useimmiten. Mut jos meen esim. yökylään, nää otan mukaan.


Meikkipussisi.

Kirppislöytö, jossa aivan ihanat värit! Varmaan miljoona vuotta vanha, tekonahkainen pussukka.


Ripsivärisi harjaosa.

Ja sopis toi Accessorizen kynsilakka niin hyvin tohon korkkiin, et piti sormetkin viel jättää kuvaan. :)



Ja näin päättyi kuvahaasteen ykkösosa. Kakkososan teen joskus ensi viikolla. Silloin myös luvassa ohjeet Bundle Monsterin laattojen tilaamiseen Amazonista!

Hyvää syntymäpäivää mulle!

Eilen mulla oli synttärit ja tuli 20 vuotta täyteen! Huh, nyt ois siis ikäkriisin paikka. Tähän vois mun puolesta ihan hyvin pyssätä, eikä vanhentuu enää ollenkaan. :S

Juhlaan sopivat kynnet piti tietysti tehdä, ja niitä olinkin suunnitellut jo pari kuukautta etukäteen. :D Idea ei ole mun oma, vaan näin joskus jonkun kuvan netissä. Lisäks aihe on viime aikoina tullut aika hyvin kulutettua loppuun, mut en todellakaan halunnu alkaa väsäämää uusii suunnitelmii.

Eli saanko esitellä, muffinssikynnet kera fimojen, minihelmien, timanttien ja flitterin!


Toi oikeeki muffinssi oli hyvää, tein ihan ite! :P


Ja peukuissa tietty komeilee juhlaan kuuluvat numerot.


Yleensä en ota näitä lakkapullokuvia, mut nyt piti ihan sen takii, kun käytin niin montaa eri lakkaa. Muffinsiivuokien pohjat tein Models Ownin ihanilla pastellisävyillä Lemon Meringue, Pastel Pink ja Lilac Dream, sekä Snowcrystalin vaaleansinisellä, jonka näköjään unohdin kuvasta. Raidat vetelin kahdella oikeenpuolimmaisella Evelinellä ja Models Ownin Jade Stonella.

Kuorrutteen pohja on peräisin tosta Nivean valkosesta, siihen päälle vielä vedin Misan valkoshimmeristä, jonka senkin jätin kuvasta pois. Nyt varmaan ymmärrätte miksen ota enempää näit lakkapullokuvii. :D Appelsiinimuffinssi sai kastikkeen oranssista two-waysta. Koko kynnen pohjana oli noi vasemmanpuolimmaiset Evelinet. Peukun numerot on Models Ownin pastellikeltasta ja Evelinen shimmerkeltasta, sekä noita kahta ylhäällä olevaa two-wayta. Toisessa peukussa numero on siis vaaleenpunanen. :)

Ja jos kiinnostaa kurkata mistä idea lähti, klikkaa tästä ja rullaa vähän alaspäin, niin näet cupcake-kynnet.

Ja täks viikoks lupasin vielä kuvahaasteen kuviakin, joten niitä on luvassa vielä tänään illalla! Niitä tosin tuli niin paljon, että joudun tekemään niistä ainakin kaksi eri postausta, mut tänään tulee sit se eka, joten tulkaa illalla vielä kurkkimaan uudestaan tänne. :)

PS. Sisko muisti mua synttärinä Goshin Metallic Blue-lakalla. <3
Joka peitti täydellisesti yhdellä kerroksella!

22.3.2011

Accessorizen duochromea

Hahaa, toi otsikko näyttää ihan siansaksalta. :D  Mut siis Accessorize, jolla on Suomessakin myymälöitä (ja joka on ehdottomasti yks mun suosikkikauppa), julkaisi jokin aika sitten oman lakkakokoelmansa. Ylläripylläri, et niitä ei Suomesta mistään löydä. Onneksi Accessorize päätti muutama viikko sitten laajentaa nettikauppansa asiakaskuntaa, ja mahdollisti tilaukset muuallekin kuin britteihin. Tästä innostuneena tilasimme Ninan kanssa muutaman lakan sieltä. Ja ehkä vähän jotain muutakin! Olisin oikeastaan pistänyt sinne oikean jättitilauksen, mut koska me ollaan Ninan kanssa lähdössä Accessorizen syntysijoille kuitenkin toukokuussa, en viittinyt sen enempää rahaa pistää menemään.

Ekana testiin pääsi suosittu Pink Spice, jonka ostimme Ninan kanssa yhteiseksi. Niitä oli varastossa enää yksi jäljellä ja kumpikin halusi sen. Meillä on jo yksi yhteinen mekko, joten miksei sit kynsilakkakin. :P

Accessorizen nämä uudet Illusion-sarjaan kuuluvat lakat ovat duochromeja, eli pääsävyn lisäksi tietyssä valaistuksessa näkyy myös toinen väri. Hyvin monet Illusioneista muistuttaa Orlyn Cosmic Fix-sarjan lakkoja, joita on täälläkin nähty, mm. Halley´s Comet, Space Cadet ja Ninalta lainassa ollut Lunar Eclipse. Nyt käyttämäni näyttää kuulemma MACin Bad Fairylta, ja googletus todistaa väitteen todeksi. Tosin munsta tää on jopa hienompi!


Vähän varjosammassa tää näyttää tummanpunaiselta, melkeen viininpunaselta, mut kyl tuolta se pinkkiys vielä näkyy.


Auringonvalossa oranssi paistaa jo selkeemmin punaisen läpi.


Kunnolla oranssi tulee näkyviin huonommassa valossa.



Ja vielä lähikuvaa.

Eikös olekin ihana? :) Lakka oli itsellään jo upea, mut läiskäsin siihen vielä päälle kultaiset kynsitatskat. Lakat lähtee jo huomenna tai ylihuomenna vaihtoon, joten en viitsinyt sen enempää panostaa koristeluihin. Noi tatskat on muuten yli kymmenen vuotta vanhoja, joten siinä taas yksi hyvä syy tatskojen suosimiseen. Tarrojen liimapinta olisi ehtinyt kuivahtaa jo käyttökelvottomaksi vähintään kolmesti tossa ajassa! :P

Täytyy kyl pieni miinus antaa noille lakoille! Vaikka tohon riitti vain kaks kerrosta (Cosmic Fixeihin saa laittaa melkeinpä neljä), toi kuluu ihan hirveen nopeesti. Töissä kynnet on tietty kovalla koetuksella, mut ei multa oo kovin monesta lakasta kärjet kuluneet heti ekana päivänä. :S

Näistä lakoista lisää ensi viikolla! Jos nyt jo ostohalut heräsi, siitä vaan accessorizen sivuille tilaamaan neljän punnan kappalehintaan (n. 4,6e + postikulut oli vähän vajaa 10e). Esimerkiks Paypal käy siellä maksutavaks, ja paketti tuli ainakin mulle noin viikossa perille pinkin silkkipaperin kera. Jos ei ulkomailta ostot onnistu, kannattaa odotella korkeintaan ens viikon loppuun saakka, jos näitä vaiks tulis myyntiin jonnekin... *kröhdazzlingnailsillekröh*

Ja vielä viimiset mainostukset kuvahaasteesta, vielä huomenna otan ehdotuksia vastaan, sen jälkeen tulleita en enää huomioi. :)

20.3.2011

Kirppispäivän tulos

Nyt on kirppispäivä onnellisesti takanapäin! Päivä oli oikein tuottoisa niin minulle, Ninalle, kuin Dazzling Nailsillekin. Tosin krhöm ylläripusseja ei tullut ketään kyselemään. :D Seuraavaksi laitetaan sitten ilmotusta vähän aikasemmin. Seuraava kerta on sitten todennäkösesti kesällä, jolloin päästään myös kynsienlakkauspuuhiin.

Mulla  ei ihan kaikki rahat menneet matkakassaan hömöttymään, vaan löysin pari kivaa vaatetta taas kerran...


Tosi hienosti muokattu kuva! Huomatkaa mun uus kakkoskamera. Oli pakko ostaa tollanen minikamera, jonka saa kätevästi käsilaukkuun aina mukaan. Sitä toista halkoa ei jaksa aina kantaa mukana. Tossa on vaan se huono puoli, et kuvat on täyttä pikselimössöä, jos valo on vähänkään huono, kuten näissä kuvissa...

Ja sitten itse mekosta! Ihana ruutukuvioinen rusettimekko valkoisella tyllialushameella löytyi Kirppis-Centeristä. Se oli hieman hintava siihen nähden, mitä yleensä suostun kirppisvaatteista maksamaan, mut se oli niin ihana, niin pakkohan se oli ostaa. Vaiks se olikin vähän jämpti. Onneks mulla oli Nina mukana, muuten en olis saanu sitä sivuvetoketjua kiinni. Ihmettelin jo, et miks se mekko ei mee mulle, ooks mä lihonu, mut sit kurkkasinki kokolappua, 158cm. Ja ite olen 172 cm. Ei ihme et kiristi. :D Mut nyt kotona sain vetskarin jo melko helposti kiinni. Onneks käytin pari vuotta sitten ahkerasti korsettia, joten tiedän millä tekniikalla täytyy hengittää tota mekkoa käyttäessäni. :D


Kodinkirppis-löytö, keltavalkoinen olkaimeton toppi, josta näkyy kaikki läpi. :P


En yleensä tykkää tällasista silkkipaidoista, mut tää näytti kivalta päällä ja istu hyvin, mitä silkkipaidat ei yleensä tee.

Sit vielä kolme peruspaitaa, pinkki ja tummansininen t-paita, sekä turkoosi-tummanharmaakuvioinen toppi. Munsta tuntuu et oon tähän asti haalinu vaan sellasia t-paitoja, joissa on tyhmä kaula-aukko, koska ne on halvimpia, joten nyt koitan päästä niistä eroon ja hankkia tilalle sellasii, joita oikeesti käytänkin.


Näistä yksiäkään en ostanut tänään, mut en oo vielä esitellyt näitä. Ennen ballerinat oli mulle kuin kirosana, korkoa kengässä olla pitää! Nykyään rakastan ballerinoja, ne on mukavia, mut siroja ja kauniita. Nyt keväällä onkin sit tullut hankittua muutamat. Näiden kaikkien yhteishinta tais olla reilusti alle vitosen. Pilkulliset sain Ninalta, kiitos! Kukalliset löytyi Linkki-kirppikseltä, samoin vaaleanpunaiset helmikirjaillut. Tollaset pinkit mulla onkin jo ennestään, ostin ne viime kesänä kirpparilta, mut ne alkaa olla jo aika entiset, koska ne oli viime kesänä mun suosikkikengät, joten ostin sitten toiset samanlaiset! :D

Onko muilla suunnitelmissa mennä kesällä kirppiksille myymään/kiertelemään?

Ps. Muistakaa ehdotella mulle kuvattavaa, ehdotteluaikaa vielä pari päivää jäljellä!

19.3.2011

Huomenna kirppikselle!

Jee, huomenna avaan kirppiskauden! Menen Ninan kanssa Turun Länsikeskukseen myymään vanhoja tavaroitani, mutta myös Dazzling Nailsin tuotteita! Jos siis kiinnostaa ostaa timantteja, fimoja ja muita ihanuuksia ilman postikuluja, saavu ajoissa paikalle. :)

Ja vaikka ei haluaisi mitään ostaakaan, kannattaa laittaa se kello aamulla soittamaan, jotta ehtii hakemaan meiltä ilmaisen ylläripussin! Sen saat tulostamalla tämän kupongin ja tuomalla sen meidän kojullemme.

Pienenä vinkkinä, kannattaa muutenkin katsoa kirpparin tarjonta läpi, olen tuolta kirppikseltä löytänyt paljon ihania vaatteita joka kerta, kun olen siellä käynyt. Aikainen lintu madon nappaa, eli jos haluat ehtiä ostamaan ne ihanimmat vaatteet, lähde ajoissa kirppiskierrokselle. Myyjät saapuvat jo ennen kuutta, joten kahdeksaksi tekin jaksatte tulla, eikö? :)

17.3.2011

Kuvahaaste!

Mun on pitänyt tää tehdä jo viime syksystä lähtien, mut nyt vasta tuntuu olevan sopiva aika tälle, kun päivätkin ovat pidentyneet. Ja lisäks mulla on 170 lukijaa! Ihan mahtavaa! :)

Mistä haluutte nähdä täällä kuvan? Mun ens tiistain aamupalasta, sukkalaatikosta vai lempipaikasta? Säännöt ovat helpot; te teette ehdotukset ja mä kuvaan. Käyttäkää mielikuvitusta! Kuvat voi liittyä mihin tahansa, kunhan ne jollain tavalla liittyy minuun tai blogiin. Voit siis pyytää kuvaa mun seinäkellosta, mut mun naapurin tai Ranskan kuninkaan seinäkelloja en lähde kuvaamaan, vaikka pyytäisitte.

Yritän kuvata kaikki asialliset ehdotukset ja koota ne tänne yhdeks postaukseks ens viikon aikana. Jokanen saa ehdottaa vaikka montaa asiaa, jos ideoita riittää, mut ei mielellään yli viittä, jotta mulla riittää aika tähän. :)

Sitten ehdotuksia tulemaan!


13.3.2011

Riikinkukko discossa

Ja uusimmat kynnet esittelyssä! Tällä kertaa inspis lähti ihanista pisarahelmistä, joita saimme Dazzling Nailsille myyntiin. (Piilomainontaa! Tai ehkei edes niin piilo. :D ) Niitä pussitellessani osui kivan värisiä timantteja yhteen, ja niistä tuli mieleen riikinkukon pyrstö. Siitä sit vaan ideaa kehittelemään!



Ensin vedin alle Trindin värilakkaa, jonka ostin jonkin aikaa sitten -70% alennuksella. Kaunis tumma turkoosi minimalistisella shimmerillä. Ekan kerran oli Trindin värilakka testauksessa, ja koostumus sekä suti olivat täydellisiä muuten, mut peittävyyden odotin olevan vähän parempi ton hintaluokan lakassa. Kaks kerrosta riitti aika moneen kynteen, mut joihinkin oli pakko vetää se kolmaskin kerros.

Päälle laitoin raidan Sinful Colorsin Nail Junkiella. Se pääsi vähän vahingossa mukaan, kun siivosin lakkalaatikkoa ja löysin sen. Ihmettelin vaan, et en oo tollastakaan ennen nähnyt, mistä se siihen tupsahti. :D Tiedän ja muistan ostaneeni sen kauneusmessuilta, mut jotenkin olin unohtanut sen olemassaolon.

Paperille tuli sen jälkeen hahmoteltua riikinkukon pyrstö timanttiversiona, ja siitä sit vaan liimailemaan. Pisaratimanttien lisäksi sieltä löytyy 1,5mm ja 2mm timantteja. Vähän vielä mainostaakseni, käytin testimielessä liimana pikaliimaa, jota tulee näillä hetkillä Dazzling Nailsille myyntiin. Koekaniini raportoi, et liima oli rakkautta ensi silmäyksellä verrattuna edelliseen liimaan. Tossa uudessa on sellainen suti, jolla saa todella tarkasti laitettua sitä liimaa just sinne minne haluaa. Vanha oli tuubi, ja sieltä plörpsähti aina sitä liimaa ihan liikaa. Saas nyt nähdä miten viel poisto-operaatio onnistuu, mut kerron sitten. :)

Viimitteeks lisäsin viel muihin kynsiin tollasia isoja hileitä, joita niitäkin on tulossa meille myyntiin maaliskuun aikana. Tää meni nyt kyl ihan mainostukseks, mut mitäs lainailin tavaraa Dazzlingin varastosta. :D

Ja otsikon disco-osuus tuli tietysti ala-asteen discosta! Siellä oli aina kaikilla päällä jotain, jossa oli tollasia isoja hileitä/paljetteja sillee vieri vieressä, mut harvassa. Mullakin oli vaiks kuin hieno hopeinen minihame, jossa oli hopeisia pyöreitä hilepaljetteja. Vitsi kun se ei mahdu mulle enää. :D

11.3.2011

Mitä isot ensin...

Sori, taas tulee yks mainospostaus. Edelliseen postaukseen Em nimittäin vinkkasi, että Models Ownilta on tulossa myös crackle-lakkoja. Piti heti mennä katsomaan, mitä se oikeen höpäjää, mut totta se on! :)

Otsikkoon viitaten, cracklejahan alko ensin tulla IsaDoralta. Tais niitä ennenkin olla joillain tuntemattomilla merkeillä, mut IsaDora oli eka vähän tunnetumpi lakanvalmistaja, joka otti niitä valikoimiinsa. Nyt niitä saa lisäksi ainakin Dependiltä, China Glazelta ja OPIlta.

En malta nyt yhtään oottaa, vaan isken heti ekaks nämä Models Ownit. Pääsinkin just valittamaan Models Ownin uutukaisten tylsistä sävyistä, ja sitten ne julkasee mokomat heti perään tällasen ilottelukokoelman!

Luvassa olis siis keltaista, tummansinistä, tummanliilaa, räikeetä pinkkiä, oranssia, turkoosia, ja sitten vielä perus hopea, valkonen ja musta. Näitä olis huhtikuun lopulla saatavilla, ja pistänpäs tän jälkeen Seppälälle viestiä, onko näitä Suomeen tulossa. Hintaa näillä tulee olemaan 6 puntaa, kun tavalliset MO:t maksaa punnan vähemmän. Jos nää hinnat on suoraan verrannollisia Suomen hintoihin, nämä maksaisi silloin Suomessa noin vitosen.

Mulle kelpais ainakin toi pinkki, turkoosi ja hopee, ehkä keltanenkin. :)


Sitten samalla pikainen katsaus muihinkin crackleihin.

IsaDoralta tuli siis viime syksyllä ekat cracklet. Minäkin kävin silloin ensimmäisten joukossa hakemassa sellaisen mustana ja tein siitä videotuton. Se onkin ollut eniten katsottu postaus mun blogissa tähän mennessä!




IsaDoralla taitaa olla laajin värivalikoima crackleissaan. Erityistä kiitosta antaisin sille noista vähän neutraalemmista sävyistä. Models Ownin cracklet on paljon kivempiä mun mielestä, mut varmasti monet muut tykkää vähän hillitymmistä lakkauksista. Yhistämällä vaikka vaaleenpunaisen ja ton tummanruskeen cracklen saa aika ihanat lakkaukset aikaan, jotka ei kuitenkaan liikaa pistä silmään. Hmm, mä haluun tummanruskeen cracklen. Tai sit sellasii suklaakarkkei jois on mansikkavaahtoo sisällä. :P

Miinusta tälle antaisin pienestä koosta ja suuresta hinnasta. IsaDoran cracklet maksaa puolet enemmän kuin Models Ownit, ja niissä on puolet vähemmän tavaraa. (IsaDora 8ml/8,5e ja MO 14ml?/5e?)



China Glazen crackle-kokoelma tuli hetki sitten myyntiin, ja se on jo monesta paikasta loppu. Ihan ymmärrettävää. Merkki on luotettava, sävyt ihania ja hinta älyttömän halpa. Ulkomailta saat tilattua näitä reilusti alle vitosella postikuluineen. Ei näidenkään värivalikoima liian suppea ole. IsaDoralla vaihtoehtoja oli kymmenen, Models Ownilla yhdeksän ja China Glazella kahdeksan. Erityisesti silmiin pistää kaunis hillityn värinen pinkki, vaalea harmaa ja ihana pastellisininen.

Viimeisenä ja vähälukuisimpana OPIn cracklet, tai siis crackle, koska niitä on vain yksi.


Tämä tais olla seuraava crackle IsaDoran jälkeen. Mukana tulee toinenkin lakka ja paketin kyljessä komeilee vissiin Serena Williams.

Tätä cracklea myydään myäs Katy Perry-kokoelman kylkiäisenä:



Eli toisin sanoen, siinä missä muut kehittelevät uuden värisiä crackleja, Opi miettii, minkä kanssa se yksi musta olisi kiva yhdistää.

Että sellainen pikaesittely!
Minkä merkin cracklet teihin eniten vetoavat?

Haluisin myös kuulla teidän mielipiteenne, että mistä tämä cracklejen suosio oikein johtuu. Munsta ne oli loppusyksystä jo vailla tulevaisuutta, kunnes ne joulun aikoihin taas ponkaisivat suosioon.

Viikonloppuna näätte sitten uusimmat lakkaukseni! :)

Kuvat kyseisten merkkien kotisivuilta.