Sivut

tausta

28.11.2010

Dazzling nails on täällä!
Tänään aukeaa ensimmäinen luukku Dazzling nails joulukalenterista!


Dazzling nails on minun ja Ninan perustama kynsituotteita myyvä nettisivusto. Aloitamme myyntitoiminnan joulukuun alussa. Kerromme lisää heti avajaispäivänä :)


Tulemme myymään muun muassa fimoja, timantteja, tarroja, tatuointeja ja lakkoja. Tarkoituksena on tarjota kynsituotteita edullisempaan hintaan kuin muualla Suomessa. Valikoimaamme on tulossa esimerkiksi China glazen, OPIn ja Orlyn lakkoja huomattavasti halvempaan hintaan kuin kaupoista.


Jossain vaiheessa tarkoituksena olisi tarjota myös kynsikutsuja, joissa myymme tarvikkeita ja lakkaamme kynsiä. Lisäksi suunnitteilla on kynsilakkausten tarjoaminen juhliin ohjelmanumeroksi. Keväämmällä meidät voi myös löytää kirpputoreilta, myyjäisistä ym. tapahtumista myymässä tuotteitamme ja lakkaamassa kynsiä!


Joulukalenteri löytyy meidän kummankin blogista. Voit osallistua luukkujen arvontoihin kummasta blogista tahansa, mutta molemmista blogeista osallistuminen ei tuo sinulle lisäarpoja! Yhteensä luukkuja löytyy 25, joten muistathan käydä joka päivä osallistumassa arvontaan :)


Kuvaa klikkamalla pääset joulukalenteriin!Voit tykätä Facebook -sivustamme, josta kuulet tiedot uutuuksista heti ensimmäisenä!

27.11.2010

Pikajoulukuuset

Perjantaina vietettiin pikkujouluja töissä. Ehei, niissä ei virrannut viini, eikä musiikki pauhannut. Korkeintaan musisointia saatiin lasten toimesta ja vatsan täytti herkullinen riisipuuro kanelisokerilla!

Niihin piti saada tietty aiheeseen sopivat lakkaukset. Jotenkin siinä vaan tuli ihan hirvee kiire, kun edellisenä päivänä pääsi neljältä, sen jälkeen oli kuudesta kahdeksaan balettia ja seuraavana aamuna herätys viideltä. Jossain välissä piti syödä ja nukkuakin! Eli aika yksinkertaiset suunnitelmat piti laatia.


Toivottavasti hahmotatte noista joulukuuset. :D Kultainen lakka alla on Orlyn Solid goldia. Se on mun eka suede-lakka, eli shimmerinen mattalakka.
Joulukuuset palloineen ja tähtineen on taiteiltu two way-lakoilla.

Arvonnassa on tullut paljon toiveita tutoriaaleista, joten tässäpä samantien pikatutoriaali näihin. Lisää löytyy, kun klikkaat vasemmalta tageista sanaa "tutorial". :)

1. Sudi kynsille haluamasi värinen lakka päällyslakan alle.
2. Kun lakka on varmasti kuivunut hyvin, tee joulukuuset seuraavan kaavakuvan avulla:


Ensimmäinen kuusi on tarkoitettu two way- lakoilla tehtäväksi. Toisen teet tavallisella lakalla kuudella sudinvedolla. Eikä edes lakkojen värien vähyys estä toteuttamasta tätä, onhan kaupoissakin ainakin mustia, valkoisia ja vaaleapunaisia kuusia! :) Koristeet voit tehdä myös monella eri tavalla. Käytä vaikka palloissa timantteja, jos haluat oikeen säihkyvät kuuset!

3. Lisää päällyslakka. Valmis!

Siinä kaikki tältä erää. Arvonnan kommenteissa on tulllut hirveen kivoja ideoita postauksiin, ja aion toteuttaa niitä sitten myöhemmin. Ihan yllätyksenä on tullut, et haluutte kuulla munsta enemmän. Oon aina kuvitellut, et jos alan selittää jotain päiväni tapahtumia tässä sivussa, te toivotte vaan mun olevan hiljaa ja keksivän lisää lakkauksia. :D

Mut edelleen saa osallistua, uudetkin lukijat ovat tervetulleita! Huomenna sitten luvassa mullistavan mahtava yllätys! :)

24.11.2010

Lumimyrsky-arvonta! // Blizzard giveaway!

Hurjan niminen arvonta lähtee tästä vihdoin ja viimein käyntiin! Lakat tulivat muuten päivä sen jälkeen, kun manasin, että missä ne viipyvät. :D

Tämä arvontahan piti pitää silloin kun 50 lukijaa on täynnä. Olin ihan varma, etten koskaan saisi viittätoista lukijaa enempää. Mietin vuosia blogin aloittamista, ihan oikeasti, ja nyt viime kesänä sain sen aloitettua, kun aihe selvisi. Parin viikon päästä tulee puoli vuotta täyteen ja nyt on jo kahdeksankymmentä lukijaa! Kiitos siitä teille! Vaikkei hirveän aktiivisesti kommentoivaa porukka lukijoista löydy muutamaa lukuunottamatta, silti on mukavempi kirjoittaa, kun tietää jonkun lukevan. :) Tämän arvonnan nimeksi nyt tuli Lumimyrsky-arvonta, jotta muistaisimme kaikki tämän myrskyisän päivän. Tai ainakin täällä myrskyää! Pelkkä "arvonta" olis kuulostanut tylsältä, samoin "kahdeksankymmenen lukijan saavuttamispalkinto". Hömh, ei se ihan noin tainnu mennä kieliopillisiesti oikein. :D

Se siitä alkupuheesta. Palkinnot näyttävät siis tältä:


Kimalluksen seasta löytyy OPIn uuteen Burlesque-kokoelmaan kuuluva Sparkle-icious, sekä mainostamani mahtava koristelulakka. Sparkle-icious on todella hyvä ja hilerikas hilelakka, jossa on pääosa kultaista kimalletta, mutta seassa on myös pinkkiä ja sinistä. Kahdella kerroksella saa jo koko kynnen kuorrutettua hileellä!
Lisäksi pakettiin kuuluu koristelutarvikkeita,...vaaleansininen ja kultainen koristeluteippi, ...


...sekä noin kaksisataa eri väristä timanttia ja paljon tähden muotoisia, vihreitä dazzlingseja, joita en alkanut laskemaan. :D
Lisäksi joulupukin tonttu kävi sujauttamassa pakettiin yllärin! :o

Ja koska jouluun on tasan kuukausi (jee!), koko komeus toimitetaan ihanassa jouluaiheisessa paketissa, jonka allekirjoittanut on itse vaivalla väkertänyt. (Se tarkoittaa sitä, että mikäli voitat, älä heti ensimmäiseksi istu sitä littanaksi ja heitä pahvinkeräykseen, kiitos)

Säännöt
Lue tarkkaan, jokainen viesti, josta puuttuu jotain, hylätään julmasti!

*Sinun täytyy olla blogini lukija (follower) osallistuaksesi. Jos olet GFC:n kautta (Google Friend Connector, toi tossa oikeella), nimimerkin mainitseminen riittää, jos olet muuta kautta, todista asia print screenillä tai linkillä tai milläs tykkäät.

*Osallistut kirjoittamalla kommentin tähän postaukseen, josta löytyy:
1. Nimimerkkisi, jolla olet blogini lukija
2. Sähköpostiosoitteesi
3. Vastaus vähintään toiseen näistä kysymyksistä:
-Minkä kouluarvosanan antaisit blogilleni ja miksi? Pisteet kotiin rehellisyydestä, ei mielistelystä!
-Mistä aiheesta haluaisit postauksen tänne? Mielipiteeni ydinaseiden luovuttamisesta Etelä-Korealle, Barbie-kokoelmani esittely, vai kenties paperilumihiutaleen askarteluohjeet? (Saa toki liittyä kynsiinkin!)

*Lisäarvan saat mainostamalla arvontaa omassa blogissasi, facebookissa, koulusi/työpaikkasi ilmoitustaululla (;P ) tai muussa vastaavassa. Linkki (tai kuva) tarjottava todisteeksi!

*Arvonnan kohderyhmä on suomalaiset lukijat, mutta en estä muualla asuvia osallistumasta. Siksi perässä vielä ohjeet enkuksi.

Arvonta suoritetaan 1. joulukuuta, noin kello 18 Suomen aikaa.

Onnea arvontaan! :)


The rules in English for international readers
(This is blizzard giveaway because here is awful blizzard right now! I think we get about 30cm snow today...)

*You have to be a follower of my blog via Google Friends Connector

*To participate leave me a comment with:
1. Your GFC-name
2. Email address
3. Answer the question: Would you like to read my blog in English too? Or do you prefer just watching the photos? ;)

*You can earn one extra giveaway coupon by telling my giveaway on your blog, facebook etc. (please include a link or link to print screen)

*This giveaway is open internationally, till 1st of December, 6:00pm Finnish time (GMT +2)


Good luck! :)

Tosiaan enkunkielisille oli vähän eri kysymys. Mietin tässä blogini muuttamista kaksikieliseksi, mut en todellakaan ole varma onko idea hyvä. Saatte tähänkin ottaa vastauksessanne kantaa, jos haluutte! Mut nyt kaikki vaan osallistumaan, melkein viikko aikaa! :)
 

23.11.2010

Maailman kallein kynsilakka - Models Ownilta!

Nyt oli ihan pakko tulla ihmettelemään tänne asti. Models Ownilta tuli tänään uusi kynsilakka. Hinta on hieman eri luokkaa totuttuun vajaaseen neljään euroon, nimittäin tämä lakkapullo maksaa 97 000 euroa! Jep, kallein lakka, mitä koskaan on ollut myynnissä, hehkuttaa Models Own nettisivuillaan. Mitä niin ihmeellistä siinä sitten on? Katsokaa itse.


Aa, muovitimantteja ja 25 carat goldia? Ehei, vaan korkki päällystettynä noin kahdellatuhannella aidolla timantilla ja lakka on sulaa kultaa sekoitettuna lakkaan. Hmm. Turhake? Kyllä. Kuka maksais tosta melkeen sata tonnia? Kynsilakasta? Sinänsä ideana ihan hyvä, ja saa Models Own tästä tempauksesta varmaan kivasti julkisuutta, mut mahtaakohan kukaan ostaa tota oikeesti? Tai mistäs sitä noista miljonääreistä tietää. Kuten MO:n blogissa luki, täydellinen lahja naiselle, jolla on jo kaikkea.

No, jos teitä alko himottamaan toi, mut takataskussa ei satu just nyt olemaan loton päävoittoa tai muuta vastaavaa, ei hätää! Helmikuussa on tulossa tota vastaava lakka MO:lle, ilman timangeja ja kultaa tottakai, joka maksaa sen neljä euroa. Kannattaa muuten huomenna illalla tulla kurkkimaan tänne, saattaa jonkinlainen päävoitto olla tiedossa! :)


Mitä mieltä olet Gold Rushista? Pröystäilyä, MO:n imagon kasvatusta vaiko mainostemppu?

22.11.2010

Kirpputorien koluamista

Hehee, tästä tuleekin oikee jättipostaus kuvien puolesta. Yritän siis tällä kertaa selittää vähän vähemmän. Kävin siis perjantaina kirpparilla, tarkemmin sanottuna Manhattanilla Turussa (Pitkämäentie 4). Osoitteen kerron siksi, et sieltä löytyi jotain hyyyyyvin kiinnostavaa. Kynsilakkoja! Eikä mitä tahansa kynsilakkoja, vaan koristelulakkoja ja mattalakkoja!

Ostin yhden ihanan pinkin mattalakan testattavaksi (muutenkin olen etsiskellyt sen sävyistä pinkkiä) ja mustan koristelulakan.Mattalakka näyttää tältä. Vertailun vuoksi vieressä Orlyn musta mattalakka, joka on todella hyvä. Ei siis yhtään huono tämä Yesensyn lakka. Ilmeisesti on muuten sama firma kuin Yssy, jonka lakkoja mulla on pari ennestään.Pullossa on lakkaa 10 ml ja hinta oli 2,5e. Ei paha ollenkaan. Lisäksi se lupailee kuivuvansa 60 sekunnissa. En istunut vieressä sekuntikello kädessä lakkaillessani tuolla, mut aika äkkiä se kyllä kuivus. Seuraavaksi kuvia, joissa näkyy kaikki saatavilla olevat sävyt. Osa on otettu Turun Länsikeskuksen Kirppis-Centeristä, josta näitä löytyy myös niistä epäilyttävistä uuden tavaran kauppaajien kojuista. :D

Laatu on mitä on, koska kuvat on otettu kännykän kameralla. Kirppis-Centeristä näitä löytyy siis siitä, kun heti porttien jälkeen kurvaa vasemmalle. Manhattanilta löytyy, kun kävelee porteista suoraan vastakkaiselle seinälle ja siitä menee oikealle sitä viimeistä hyllyriviä myöden. Näitä löytyy noin hyllyrivin puolivälistä kun katsot vasemmalle, seuraavaksi esittelemiäni koristelulakkoja vähän näiden toisten lakkojen jälkeen hyllyrivin oikealta puolelta.

Kaikki nuo siis mainostavat olevansa mattalakkoja.

Sitten koristelulakkoihin. Mulla on jo niitä two way-lakkoja, mutta jokin sanoi mulle, et "osta,osta,osta!". Se sama kaveri varmaan, joka oli kuiskinut sitä mulle koko päivän kierrellessäni joka puolella. :P

Mut tämä oli oikeesti positiivinen yllätys! Pigmenttiä on tarpeeksi, sivellin on tarpeeksi kapea ja jämäkkä, eikä edelleenkään ole hinnalla pilattu. 7,5 ml maksaa 3 e. Ne Models Ownin koristelulakat, jotka muuten on tulossa Suomeen, maksaa todennäköisesti tuplasti enemmän.

Lakat alla on vähän kärsineet, mut halusin silti testailla tohon päälle ennen kun poistin noi marmoroinnit. :) Siveltimellä saa siis hyvin suoraa jälkeä aikaseks, ja onnistuu paksumpi ja ohuempikin viiva. Tällaista värivalikoimaa oli näissä:
Varsin paljon siis! Mut älkää huoliko, jos ette asu Turussa. Ostin yhden ylimääräisen mustan, ja sen saa onnekas blogiarvontani voittaja! Arvonnasta on tullut kyl jo vitsi. Sen piti olla varmaan kuukaus sitten, mut edelleen oottelen niitä lakkoja saapuvaksi... Ens viikolla otan yhteyttä myyjään, jos ei ala näkyä! :D

Sitten vielä lopuksi, ettei tule lakka-ähkyä, näytän vielä muutkin ostokseni. Päätin ostavani pitkähihaisia paitoja, koska mulla ei niitä ennestään ole ihan hirveesti ja talvella on kurjaa hillua t-paidassa. Löysin sitten niitä vähän enemmänkin. Koko satsi tuli maksamaan alle 20 e, joten todellisia löytöjä mun mielestä!

En tiedä miten hyvin ihastuttavat keinovalossa otetut kuvat nyt näkyy, mut klikkaamalla ne suurenee, jos haluu nähdä lähemmin. Joihinkin yksvärisiin aion tehdä kangasväreillä koristeluja.

Sitten poiketaan aiheesta ihan täysin. Loput löydöt:


Kaksi kakkuvuokaa, euron kappale.

Pikkuset lelut päätyy myöhemmin kaulakoruiksi.

Tiimarin joulu-outletista lumihiutaleköynnöstä ja leimasimia. Rakastan leimasimia!

Kirpparilta Finlaysonin turkoosi-musta kaitaliina todella halvalla.

Lopuksi vielä suru-uutisia. Peukunkynnen aika on vähissä. :( Kirottu talvi ja jäätyneet autonoven kahvat!


Ja auts, toi tulee sattumaan. Nyt on paikkana pikaliimalla kiinnitettyjä teepussin palasia, et toivon mukaan ehtis kasvaa ulos ennen ku KRUNTS! :S

Mut hei, kertokaas haluisittekste välillä myös muita, aiheeseen kuulumattomia postauksia? Toiveita saa esittää vaatekaappiesittelystä lumiukontekotutoriaaliin! Olkaa hyvät, sana on vapaa! :)

21.11.2010

Euron lakka!

Jups, niitä samoja joita edellisessä postauksessa mainostin, Evelinen lakkoja. Niitä kävin rohmuumassa heti maanantaina. Ja nyt vast saan postattua niistä! :D Tosiaan, kiiruhdin töiden jälkeen lähimpään Tarjoustaloon, ja etsiskelin lakkoja innoissani. Pikku hiljaa aloin jo mennä paniikkiin, ei kai ne vielä loppuneet ole? Sitten näin ne. Lattianrajassa ostoskorin kokoinen puulaatikko täynnä lakkoja! Ah, mikä näky! Paitsi et ne oli lattialla. Isossa laatikossa kaikki sekaisin. No, mitäs sitä hienostelemaan! Istuin pyllylleni lattialle ja aloin kaivaa. Värikartat toisessa kädessä pinosin hyllyn reunalle päättäväisenä jokaisen erilaisen lakan jonka löysin. Yksi mummo tuli myös kaivelemaan, juteltiin puol tuntia mukavia, ja sitten hän lähti. Mä jäin. Viimein 45 minuutin kuluttua olin saanu päätettyä mitkä otan. Kaksitoista kaunista lakkaa mukanani poukkoilin kassalle jalat ihan puuduksissa ja olin onnellinen. Sen pituinen se. Ja sit varmaan kiinnostaa lakkojen ulkonäkökin? Vai riittiks soma tarina? :DAlavasemmalta kuusi ensimmäistä Hologram- sarjasta, paitsi eka Party Coloursia holoudestaan huolimatta. Numerot ovat 470, 414, 406, 408, 404 ja 412. Loput Happy Colours-sarjasta, numerot 521, 422, 421, 494, 516 ja 515. Oon noihin ostoksiini erittäin tyytyväinen. Ensinnäkin hololakat on kivan holoja. Mun Nfu.Oh' n hololakka saa tottakai noi kalpenemaan rinnallaan, mut noi on just kivoja, kun ne ei ole liian holoja. Tossa kuvassa se efekti ei nyt paljon näy muutakun tossa ekassa mustassa, mut kyl niissä muissakin sitä on.

Muut värilliset lakat sai mut yllättymään. Niissä oli runsaasti pigmenttiä ja kaikkiin paitsi keltaiseen ja johonkin muuhun jota en nyt muista, tarvittiin vain kaksi kerrosta! Lisäksi tuo tummanpunainen on aivan ihana! Kelpaa hyvin vaihtoehdoks sille Lumenen alennusmyynnistä ostetulle tummanpunaiselle, joka on enemmän joulunpunainen. Pinkki on ihana tummanpinkki. Vähän tollanen tunkkasen tai likaisen pinkki. Sellasta mulla ei vielä ollutkaan, räikeitä pelkästään. Kaks seuraavaa nyt on muuten vaan herkullisia. Sitten vielä oranssi ja keltainen. Unelmien täyttymys! Olen pitkään ettinyt oranssia ja keltasta lakkaa, ja noi oli just täydellisiä! Keltanen on just tasan keltasen keltanen ilman mitään turhia shimmereitä tai hilehippusia. Rakastan. Oranssi on tollanen tumman lämpimän oranssi. Sellasen olen jo pidempään halunnut, mut kaikki tarjolla olevat keltaset on tuntunu liian keltasenoransseilta.

Nyt tehtiinkin sit aimo harppaus lakkamäärässä. Taitaa pian tulla sata täyteen. :) Ja siitä tulikin mieleeni, et pitäis joku päivä tehdä esittelypostaus mun lakoista. Onhan ne lisääntyny varmaan kuudellakymmenellä sitten viime esittelystä. :D

Okei, tämä oli vaan tällainen pikaisa postaus. Tekstii tosin riittää! Huomiseks pistän ajastettua postausta iltapäivälle, et tulkaapas kurkkimaan! :)

15.11.2010

Vaahtokarkkeja siirapissa

...sellasia tunnen syöneeni, kun katon kynsiäni. Jokin raja siinä söpöilyssäkin on! Kokeiluun pääsi nimittäin fimot. Ja lisäks halusin kokeilla vesimarmorointia. Lakkojen värit valkkasin ensin valitsemieni kuvioiden perusteella, joten lopputuloksena oli vaahtokarkkihattaravaniljamansikkapirtelöä...
...sekä kinuskisuklaasiirappia.

Vaaleenpunasiin laitoin ensin alle Misan Camisole-lakkaa, joka on valkoista shimmeriä. Marmoroinnit tein samalla valkoisella ja Models Ownin Pastel Pinkillä. Lisäsin vielä sinne tänne hopeista hilettä.

Ruskeasävyisissä kynsissä on myös toi valkonen alla, mut marmoroinnin tein Goshin Cappucinolla (ruskea) ja Wild and Crazyn Baffin Baylla (oranssi kultasella shimmerillä).

Päällyslakkana kokeilin ekaa kertaa Cesars Shopin pikakuivattavaa. Se toimi oikeen loistavasti ja kiinnitti fimot hyvin ja kaiken lisäks tasotti marmoroinnista jääneet ilmakuplat ihan nätisti.

Olen tosiaan ollut vähän vastaan noita fimoja jo pitkän aikaa, mut sit näin niitä oikeesti ja ne oli niin söpön pieniä ja värikkäitä ja ihania ja söpösiä ja ...!

Ja sitten vielä lopuksi pieni mainostus. Models Ownin fanina, tai ainakin tyytyväisenä asiakkaana haluun levittää ilosanomaa eteenpäin. Nyt heiltä on tullut upouusi two way- lakka! Suomesta sitä ei tietenkään ole saatavilla (ainakaan vielä), mut briteistä sitä saa tilattua. Valikoima on aika suppea, musta ja valkoinen ja hintakin on 6 puntaa, eli noin 7 euroa. Suosittelen ennemmin tilaamaan Ebaysta niitä halpis two way- lakkoja, joita saa kakskyt samaan hintaan. :D Mut hieno juttu, munsta tuntuu et Models Own valtaa hyvää vauhtia markkinoita!Kiitos kuvan lainasta http://www.modelsownit.com/

Muistakaa tarkistaa myös päivän posti! Vapaa Valinnassa on hyviä lakkatarjouksia tällä viikolla!

Mitäs tykkäsitte mainostuksesta? Saako jatkossakin vinkata uutuuksista ja tarjouksista? :)

PS. Huomatkaa kynsien pituus ja muoto! Viilasin niitä TUNNIN! Ja pituudesta lähti n. 0,5cm, koska en haluu et ne katkee töissä. Parempi pitää kohtuullisen pituisina. :)

13.11.2010

Ebay-löydöksiä

Ja nyt tämä eiliseksi lupaamani postaus, jota pitikin vielä vähän viimeistellä. :D

Innostuin niistä akryyliväreistä niin paljon, et nyt piti ostaa Ebaysta kunnon läjä suteja niitä varten! Onhan mulla niitä jonkun verran maalaamisharrastuksestakin jäänyt, mut ne on liian isoja. Tällaisen läjän sai vähän päälle vitosella:

 On monenlaista sutia setissä, pitkulaista, soikionmallista, kulmikasta, ...

...vinoa, ...


...lisää kulmikkaita, ...


...hurjan pitkiä ja kapeita viivojen tekoon, ...


...yksi dotting tool pilkkuihin ja venkurainen, jonka aattelin kyl ottaa eyelinerin laittoon avuks, ...


...ja pari viuhkamaista.


Kicksistä kävin hakemassa uutta kynsilakanpoistoainetta. Vanha ja uskollinen Maybellinen pinkki otti ja loppui. Enkä kehtaa enää äidiltäni pummia lisää. :D Vihreetä Dependiä on kovasti suositeltu, mut sitä ei ollu isossa pullossa. Otin sinistä, jonka pitäis lisäks olla todella nopeaa. Ja se myyjä velotti multa tosta pikkupullon hinnan heehehee! :D Pistän myöhemmin testitulosta, miten toimii.

Ja pakkohan tämäkin oli viimein ostaa! Kynsilakankorjauskynä. Sillä saa siis ylimenneet lakat helposti iholta pois. Ton sai vaivasella ~eurolla. Siinä on mukana kolme vaihtopäätä ja sen saa täytettyä aina uudelleen. Pari kertaa olen jo kokeillut, ja se on tosi kätevä, paljon helpompi kuin pumpulipuikot. Ne tuppaa levahtamaan vähän turhan nopeesti, mut toi tussipää on tarpeeks kova, sille ei käy mitenkään, vaikka kuinka hinkkais lakanjämiä pois.

Loppuun vielä yhdet lakkaukset, jotka mulla oli itseasiassa ennen niitä pinkkejä yhden päivän ajan. Kahdessa ekassa on Wild & Crazyn Purple Glitteriä. Oli pakko testata sitä pitkästä aikaa, kun oli jotain juttua siitä töissä Ninan kanssa. Kahdessa viimisessä Sinful Colorsin Nail Junkie. Se on aika jännä, koska Nina osti kauneusmessuilta ihan samannäköisen, mut erinimisen lakan, mut kynnellä se näyttääkin ihan eriltä. Ninan oli kai joku Green tai Blue Ocean. Tai joku Ocean. :D


Mitäs te tykkäätte tollasesta kynsilakankorjauskynästä? Turha vai tarpeellinen? Entä sivellinsetti, löytyiskö sellaiselle käyttöä teillä? :)

11.11.2010

Pinkkiä pitkästä aikaa

Huuui, kun viime postauksesta on kauan! Mut mulla on tällä hetkellä elämässä ihan liikaa kaikkee. Tänäänkin olin neljään asti töissä, sit kävin kotona syömässä ja vaihtamassa vaatteet, sit juoksin balettiin. Nyt mulla on puolisen tuntii aikaa kirjottaa tätä + pari ajastettuu postaust loppuviikoks ja sit lähden siskon kans leffaan kattomaan Sawia 3D:nä! Ja sit viel huomen työt alkaa 6.30. :D Eli joko oon töis huomen ihan zombina tai sit hyperaktiivinen. Niinku yleensä. Pari päivää sit pistin lapset siel tanssii joululaulujen tahdis hienot roolivaatteet pääl, ja mä olin ainoa joka jakso tunnin verran heiluu ja pomppii siel. Lapsi toises jälkee kuukahti sohvalle voipuneena. :D Jep, se siitä sit taas, teit kiinnostais kenties mun lakkaukset enemmän, ku mun päiväjärjestys/työ!

Muttamutta, palatakseni arkeni selostamiseen, olin alkuviikosta amk pääsykokeissa. Sitä varten piti tietysti lakata kynnet! Ensin ajattelin vain, että pinkkiä pitää saada. Sitten ne näytti tylsiltä. Sitten lättäsin perhostarrat päälle, koska oli jo kiire nukkumaan. Ja taas näytti turhan tyhjältä. Hileet pelastaa aina, joten ryöpsäytin kunnon kimalteet kynnen kärkiin (oikeastaan sutisin nopein vaakasuuntaisin liikkein) ja valmista tuli!Kirottu talvi! Ihmeen keinovalokuvat ja kädet huutaa kosteusvoidetta... Ja nyt kun sanoin sen, kaikki kiinnittää huomionsa mun ryppysiin sormiin. :D

Lakkana muuten oli BeautyUK:n Neon pink, hileet two waysta. Tarroista saan kiittää Viva la Nailsia.

Jes, siinä varmaan kaikki tältä erää. Kannattaa tosiaan käydä kurkkimassa huomenillalla uudelleen, silloin luvassa esittelyjä uusista Ebay-löydöistä!